Επίθεση στον Ζέρβα από Ψωμιάδη και Αηδονόπουλο


Για γκεμπελίσκους που διοχετεύουν ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τις σχέσεις του με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης Μίμη Φωτόπουλο, έκανε λόγο ο πρόεδρος του Κέντρου πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Βεργίνα Τηλεόραση με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Παράλληλα, τόνισε ότι ως πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού δεν πρόκειται να επιχορηγήσει καμία αλλότρια εκδήλωση, καθώς τα χρήματα του Κέντρου Πολιτισμού διατίθενται μόνο για τις ανάγκες του ίδιου του Κέντρου.

Σχετικά με την απομάκρυνσή του από τη θέση του αντιδημάρχου, ο Χάρης Αηδονόπουλος είπε πως κάποια «ανθρωπάρια» παρενέβησαν, πλάνεψαν τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και του είπαν «κόψε τον Αηδονόπουλο».

Από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Βεργίνα Τηλεόρασης και το δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο δήλωσε με νόημα ότι αν ήταν δήμαρχος δεν θα απομάκρυνε ποτέ το Χάρη Αηδονόπουλο. 
Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο πρώην νομάρχης είπε ότι η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει και ότι πρόκειται για ένα δήμαρχο που κολυμπάει σε ρηχά νερά, δεν είναι δυναμικός, δεν διεκδικεί την κατασκευή μεγάλων έργων, δεν ακούει καθόλου το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν ασκεί έντονη κοινωνική πολιτική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη