Σε ερωτικό τρίο ο Elon Musk


Ο Elon Musk είναι φυσιολογικό να απασχολεί τον κόσμο για ότι κάνει μπροστά στις κάμερες. Αλλά τώρα φαίνεται ότι απασχολεί και ότι κάνει στις κρεβατοκάμαρες.

Μία προσωπικότητα με το ταπεραμέντο αλλά και την δύναμη που έχει πλέον ο Elon Musk είναι φυσιολογικό να απασχολεί καθημερινά τα ΜΜΕ. Πολύ δε περισσότερο όταν ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έχει μία έντονη προσωπικότητα και ρέπει προς τις “αταξίες” κάθε είδους, από χρηματιστηριακές έως ερωτικές.

Κάπου εδώ μπλέκεται ένας άλλος μεγάλος αστέρας της εποχής, ο ηθοποιός Johhny Depp, ο οποίος βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγο του Aber Heard σε μία ιδιαίτερα ταραχώδη διαδικασία από εκείνες που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των διεθνών tabloid.

Στα μνημειώδη αλληλομαχαιρώματα του ζεύγους φαίνεται ότι εμπλέκεται πλέον και ο Μusk, καθώς ο Depp αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι ο Μusk είχε συνευρεθεί σε ερωτικό τρίγωνο με την Cara Delevingne.
O Μusk, όπως άλλωστε συνηθίζει, δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει δημοσίως. Και μιλώντας στο PageSix είπε ότι η σχέση του με την Cara είναι απλά φιλική και ότι ποτέ δεν είχαν σχέση. Και επικαλείται την δική της μαρτυρία για αυτό.

Στην συνέχεια δήλωσε ότι και με την Aber Smith ήταν φίλοι και άρχισαν να βγαίνουν ένα μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου με τον Johnny Depp. Υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν την γνώριζε όσο ήταν παντρεμένη.
Όπως και να έχει πάντως, ο κύριος Musk είναι ένα πρόσωπο που ακόμα και από σπόντα βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα. Χαρισματικός και ιδιοφυής είναι από εκείνους που σημαδεύουν μια ολόκληρη εποχή. Και όπως συμβαίνει με τους μεγάλους άνδρες της ιστορίας, οι ιστορίες από τις κρεβατοκάμαρές τους αποτελούν μέρος της γοητείας που ασκούν στο κοινό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη