"Φιλιππίδης και Χαϊκάλης είναι καταπληκτικοί άνθρωποι"


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη για την υπέροχη συνεργασία που είχε μαζί τους.
«Για μένα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι. Ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και αναρωτιόμουν, εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Εξηγήστε το! Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το», αναρωτήθηκε η ηθοποιός για να συνεχίσει: «Ειλικρινά σας το λέω… Φέρτε μου την εικόνα να την φιλήσω».

«Κανείς δεν με έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν μου το ζητούσε κανείς, θα πω αυτά που λέω και σε εσάς. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν για τρεις, τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη. Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά, το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν είδα κάτι άλλο. Θυμάμαι μια φορά που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι και ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. «Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω» μου είπε και έκανε σαν τρελός».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη