Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα σήμερα, είναι αρκετά επικίνδυνο για εσένα! Χρειάζεται αρκετή προσοχή από μέρους σου και ορθούς χειρισμούς! Ενδεχομένως να προκληθούν απώλειες, αν δεν συγκρατήσεις την απληστία σου, τα νεύρα και τις παράλογες απαιτήσεις σου! Στις συναναστροφές σου, πρέπει να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και να μην προσπαθείς συνεχώς να έχεις τον έλεγχο!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να παραμείνεις οπωσδήποτε συγκρατημένος και ψύχραιμος! Κάποιες έμμονες σκέψεις, εγωισμός και καταπιεσμένος θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει την σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος, το σώμα και οι πόθοι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιεστική ημέρα για τα επαγγελματικά σου σήμερα. Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρξουν σίγουρα απώλειες! Οικονομικά, απέφυγε τα περιττά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, ενισχύεται η ανάγκη σου για μοναξιά! Επιπλέον όμως, εντείνονται και οι φοβίες, οι προβληματισμοί, οι ανασφάλειες και τα άγχη σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση σου επί του παρόντος και επιστράτευσε άμεσα την λογική και την ωριμότητα σου! Απέφυγε μυστικά και ψέματα, διότι έρχονται αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε, ένα παρασκηνιακό πάθος ή έναν κρυφό έρωτα, διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποκαλυφθείς και να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στην σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, τουλάχιστον για τώρα, σε έναν έρωτα απωθημένο, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές αντιθέσεις! Οικονομικά, είναι αρκετά τα προβλήματα σήμερα και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που έχεις άγχος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, θα σε ωθήσει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στον φιλικό τομέα, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Οφείλεις να είσαι συγκρατημένος στις επαφές και τις συναναστροφές σου, όσο κι αν κάποια άτομα ή καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα! Πες όχι σε καυγάδες με καλούς σου φίλους και πες ναι σε αναθεωρήσεις φιλικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, αλλά δεν το γνώριζες, εκδηλώνεται! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τώρα τους υψηλούς στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα, την ωριμότητα και την λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου, με αποτέλεσμα να τα επαναλαμβάνεις! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε λάθος κινήσεις και υπερβολές που θα φέρουν απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει πολύ και οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Θα ανακαλύψεις ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε ζηλεύουν και σε φθονούν για τις χαρές και τις επιτυχίες σου! Εσύ πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές και σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, να προστατευτούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν σήμερα, να μην μπερδέψεις έρωτα με δουλειά, γιατί σίγουρα θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο ταίρι σου τα προβλήματα που κουβαλάς, από την δουλειά και ξεσπάς πάνω του, χωρίς να φταίει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας και του χρήματος, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν απώλειες, γι’ αυτό προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς και κυρίως στις συμφωνίες σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, θα πλήξει με ποικίλους τρόπους τις επικοινωνίες, τις συζητήσεις και τις επαφές σου! Οφείλεις λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και οργανωμένος, αν θες να αρχίσεις μία συνομιλία με κάποιον! Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου, θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα και αναποδιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις πειραματισμούς ερωτικούς και παίρνεις ρίσκα, τα οποία δεν θα σε ωφελήσουν, αντιθέτως θα σε εκθέσουν απέναντι σε νέες γνωριμίες ή το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις καυτές στιγμές σήμερα με το άλλο σου μισό, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα, καταπιέσεις και ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, αναγκάζεσαι να αλλάξεις στρατηγική για ένα συγκεκριμένο στόχο σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα σήμερα, οφείλεις να επιδείξεις περισσότερη ψυχική δύναμη, όπως και πιο πολλές σωματικές αντοχές σε δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα, που ενδεχομένως να προκύψουν! Ίσως αισθανθείς εξαντλημένος, ύστερα από συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος στα κακώς κείμενα, τακτοποιώντας εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία αρκετά δυσάρεστη κρίση που αφορά την σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας, καχυποψίας και τάσης για χειραγώγηση και εγωισμό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που αργά ή γρήγορα, θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν περιμένεις μία συγκεκριμένη εξέλιξη ή απάντηση, αυτή τη περίοδο σε καριέρα ή οικονομικό τομέα, θα την δεις να προχωρά, τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που περίμενες!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις διαφωνίες και ρήξεις, στον σημαντικό για εσένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων! Αναμένονται αποκαλύψεις, που θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό, το οποίο θα σε φέρει σε πραγματικά δύσκολη θέση, οπότε επιστράτευσε υπομονή και αυτοσυγκράτηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε με το ταίρι σου! Αν έως τώρα εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα, τώρα ήρθε η ώρα να αντικρίσεις κατάματα την αλήθεια και το πραγματικό μέγεθος αυτών των προβλημάτων! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία πάθη και περίεργες για σένα σχέσεις, που στο τέλος πιθανόν να σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην καριέρα, κλονίζονται σχέσεις συναδελφικές και σημαντικές συνεργασίες, αν δεν προσέξεις αντιδράσεις! Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά για άλλους και όχι για τον εαυτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα σήμερα, θα προκαλέσει άγχος, σύγχυση, τρεξίματα για υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, όπως και την αίσθηση της εξάντλησης! Οφείλεις να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου! Επιπλέον, πρέπει να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει ήδη κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον με ένα άτομο μέσα από την δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να γλυκαίνεις την καθημερινότητά της σχέσης σου και όχι να την γεμίζεις γκρίνια και εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και ίσως χρειαστεί να δώσεις αγώνα σήμερα, προκειμένου να τα διορθώσεις! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, εκτός από κάποιες που ήδη περιμένεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, πρέπει άμεσα να περιορίσεις όσο γίνεται αυθορμητισμό, παρορμητικότητα, εγωκεντρισμό και έπαρση! Δημιουργικές δράσεις, όπως και θέματα που αφορούν τα παιδιά, χρήζουν επίσης προσοχής! Επιστράτευσε ωριμότητα και ταπεινότητα, σε ενδεχόμενες κρίσεις στην κοινωνική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Όμως δεν φτάνει αυτό! Θα πρέπει να πεις όχι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια, γιατί αργότερα θα προσγειωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου ερωτικά αυτήν την περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για απαιτήσεις και κόντρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πρέπει να αποφύγεις ανταγωνιστικότητα και υπερβολική προβολή, ώστε να μην δημιουργήσεις αντιπάθειες με συναδέλφους! Επίσης πες όχι στα οικονομικά ρίσκα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα σήμερα, σε αναγκάζει να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα ορισμένες καταστάσεις που θα προκληθούν στο σπίτι, ώστε να μην κλονιστούν οι οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις! Πρέπει να αποφύγεις εντάσεις και τσακωμούς, που ενδεχομένως να φέρουν σοβαρές ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε, να αντισταθείς και να μην παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα που τώρα επιστρέφει, αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει γκρίνιες, εντάσεις και τάση για παιχνίδια εξουσίας, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα θεωρείς, πως δεν έχουν λυθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμπόλεμη η διάθεση μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και όλο αυτό θα σου χαλάσει την διάθεση και θα σε εκνευρίσει! Οικονομικά πιέζεσαι αρκετά, ιδίως από έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, οφείλεις να είσαι ώριμος και προσεκτικός σε κοινωνικές επαφές, συναναστροφές, μηνύματα, συνομιλίες, συμφωνίες, οδήγηση και γενικά μετακινήσεις, όπως και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γνωστούς! Πες όχι σε κουτσομπολιά, ψέματα και στην τάση σου για αγένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει νέες γνωριμίες και μηνύματα ερωτικού ενδιαφέροντος, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις, κουβέντες, απαντήσεις και επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στους λεπτούς χειρισμούς, όσον αφορά την επικοινωνία σου με το έτερον σου ήμισυ, η οποία ίσως σήμερα να γίνει περισσότερο νευρική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, να κρατάς την ψυχραιμία σου απέναντι σε αρνητικές συμπεριφορές και έτσι σίγουρα θα κερδίζεις εσύ τις καλές εντυπώσεις και τον έπαινο! Οικονομικά, απέφυγε σήμερα υπογραφές, συμβόλαια και συμφωνίες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, ίσως παρασυρθείς σε αβεβαιότητες, άγχος και ανασφάλειες, κυρίως για να την προστασία των κεκτημένων σου, όπως και των προσωπικών σου αξιών! Εσύ οφείλεις να παραμείνεις δυνατός, έντιμος και σταθερός και θα δεις πως οι δυσκολίες, θα είναι σίγουρα παροδικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι σίγουρα σήμερα, γεμάτη πάθος και συναίσθημα! Αντί να απολαύσεις αυτήν την εύνοια, εσύ παρασύρεσαι χωρίς λόγο, σε απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις στην σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε ανούσιο φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλοί οικονομικοί στόχοι δεν θα εκπληρωθούν, αφού ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου με λάθος τρόπο! Επαγγελματικά είσαι αρκετά απαιτητικός, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη