Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα οι εκκρεμότητες, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου, θα απαιτήσουν την άμεση δράση σου, προκειμένου να τακτοποιηθούν και να διευθετηθούν! Με ό,τι καταπιάνεσαι τώρα, το φροντίζεις ιδιαίτερα σχολαστικά και επικεντρώνεσαι σε όλες τις λεπτομέρειες. Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ένα φλερτ, μέσα από τον χώρο εργασίας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ικανοποίηση, προσφέροντας και ίσως κακομαθαίνοντας το έτερον σου ήμισυ, γι’αυτό βάλε σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κατάλληλη ημέρα για να νιώσεις εργασιακή ικανοποίηση, τελειώνοντας με όλα όσα αποτελούσαν εμπόδια στην δουλειά σου! Οικονομικά, ο,τιδήποτε είχε αναβληθεί, τώρα θα ολοκληρωθεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα φίλε Ταύρε, θα σου δώσει σίγουρα πολλές ευχάριστες στιγμές! Θα μπορέσεις να εκφράσεις εποικοδομητικά και ορθά, την δημιουργικότητα σου και την μοναδικότητα σου! Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια, που θα έχουν αναγνώριση και θαυμασμό από τον περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το έτερον σου ήμισυ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, όπως και στον οικονομικό τομέα, προγραμμάτισε κάποια δημιουργική δραστηριότητα, που σε συνδυασμό με την ενισχυμένη σου τύχη, θα φέρει την επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα διαπιστώσεις πως πρέπει να στραφείς στο παρελθόν σου, στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και σε θέματα οικιακά. Παραδόξως, δεν θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να μην «ξεμυτίσεις» εκτός σπιτιού, αφού σε ευχαριστεί πολύ την σημερινή ημέρα, την θαλπωρή του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία στην σχέση σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς την απόλυτη αφοσίωση του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει και ξέρεις επιτέλους που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος για την ενέργεια σου! Οι οικονομικές σου δράσεις σήμερα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σπίτι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα καταφέρνεις και εκφράζεις με τον ιδανικό τρόπο τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου στους γύρω σου και θα το κάνεις με ποικίλους τρόπους! Ετοιμάσου για πολλά ευχάριστα τηλεφωνήματα και μηνύματα και πιθανόν να αυξηθούν την σημερινή ημέρα και οι μετακινήσεις σου! Ενασχόληση με το διαδίκτυο, ενδείκνυται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει σίγουρα κατακτήσεις, φλερτ και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ορισμένα απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από το ταίρι σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε μερικά προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως παρουσιαστούν ορισμένα προβλήματα τώρα στον επαγγελματικά τομέα! Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν απόλυτα, αφού έρχονται ξαφνικά έσοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητό Λιοντάρι, θα επικεντρωθείς και θα ασχοληθείς κυρίως με τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου και με τις αξίες σου! Ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε ηρεμήσουν αρκετά και να σε καθησυχάσουν, μετά από μία περίοδο γεμάτη άγχος! Επιπλέον, καταφέρνεις να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητική σου στάση απέναντι στο ταίρι σου, πιθανόν να τον καταπιέσει! Βγάζεις αρκετή ζήλια και απαιτήσεις, ενώ μπορείς απλά να απολαύσεις καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι αργά και επιφυλακτικά με μία νέα γνωριμία που έρχεται, διότι έχεις ανασφάλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι, μία αρκετά καλή ημέρα για να υλοποιήσεις ένα σχέδιο στον επαγγελματικό τομέα! Είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις πιο πολλά χρήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές θα ενισχυθούν ιδιαίτερα! Είσαι αρκετά υποκειμενικός στις συνομιλίες σου με τους άλλους όμως αυτό θα γίνει αντιληπτό με ποικίλους τρόπους. Άλλοι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια και την ευθύτητα σου, ενώ άλλοι θα σε κρίνουν ως εγωιστή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου όλο και πληθαίνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις υπέροχα με το έτερον σου ήμισυ και περνάτε υπέροχα μαζί με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λόγω διορατικότητας, γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και πως να φερθείς, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, είναι η κατάλληλη ημέρα να απομακρυνθείς από την κοινωνική ζωή και με τον τρόπο αυτό, να καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα, άγχος και φοβίες! Επιπλέον, ένα χαρμόσυνο νέο, έρχεται παρασκηνιακά και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να κατανοήσεις, να καταλάβεις και να εκμαιεύσεις αποτελεσματικά τις συναισθηματικές σκέψεις του άλλου σου μισού! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τις εξελίξεις, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικονομικό τομέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες τις οποίες ανήκεις. Ο φιλικός σου περίγυρος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα και στην πορεία των σχεδίων σου, αφού μία συμβουλή ενός καλού σου φίλου, θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως σήμερα ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο, να σου δείξει ερωτικό ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και επιπλέον, κάνετε μαζί ευχάριστες αλλαγές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εκπληρώσεις πολλές από τις οικονομικές σου ελπίδες! Στην εργασία, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου και θα πετύχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθείς σε θέματα κοινωνικής υπόστασης και φήμης! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται συνεχώς! Φροντίζεις επιμελώς και σοφά, τις προσωπικές σου υποθέσεις και οι δράσεις σου προκαλούν τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του άλλου σου μισού, για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς έναν συγκεκριμένο συνάδελφο ή συνεργάτη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αξιοθαύμαστη σου συμπεριφορά, προς τα άτομα που έχουν εξουσία, σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά θα έχεις εύνοια, ιδίως αν έχεις προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μία άκρως τυχερή ημέρα είναι εδώ για εσένα φίλε Αιγόκερε! Θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα κακώς κείμενα, με ποικίλους τρόπους! Απολαμβάνεις περιπέτεια και καλοπέραση στη ζωή σου! Αυτή είναι η ιδανική ήμερα, ώστε να προγραμματίσεις ή να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα μία ψυχαγωγική έξοδο με το έτερον σου ήμισυ, που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως γοητευτική γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, είσαι πολύ πιο ικανός και έχεις πολλές καινούργιες έξυπνες ιδέες! Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για συμβόλαια και υπογραφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα υπόσχεται αλλαγές και προσωπική μεταμόρφωση φίλε Υδροχόε! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να λήξεις τοξικές δράσεις και σχέσεις στην ζωή σου, να τις αφήσεις πίσω και να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν, περισσότερο δυνατός! Η πειθώ και η διορατικότητα σου, είναι οι σύμμαχοι σου, για ό,τι στοχεύεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν επανέρχονται, αλλά βρίσκετε λύσεις για το έτερον σου ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και αλλάζει ολόκληρη η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια και φόρους! Στην δουλειά, ίσως να κουραστείς αρκετά, αλλά θα έχεις αναγνώριση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, λόγω της καλοπροαίρετης διάθεσης σου και της κοινωνικότητας σου, θα καταφέρεις αρκετούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Αισθάνεσαι πολύ αγαπητός και δημοφιλής, κερδίζεις την συμπάθεια και την εκτίμηση των άλλων, κυρίως λόγω της προθυμίας σου να προσφέρεις και να φροντίζεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις, οι θαυμαστές και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι άπειρες και κυρίως αξιόλογες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία την σημερινή ημέρα για να διορθώσεις προβλήματα, αλλά και για να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να υλοποιήσεις ορισμένα από τα σχέδια σου! Οικονομικά, ξοδεύεις πιο πολλά για τους γύρω σου, παρά για τον εαυτό σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη