Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με την Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, να ακούς χωρίς καμία αμφιβολία το ένστικτο και την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Έχεις την ικανότητα, να διαβάζεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου, να κατανοείς εκ βάθους τις λέξεις που ξεστομίζουν και να ξέρεις με ποιους τελικά έχεις να κάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα λες ναι σε μία παλαιά ή παρασκηνιακή ερωτική ιστορία, ακόμα κι αν η λογική σου, σου λέει όχι! Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και αρκετά θετικά, με το άλλο σου μισό! Λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισης του, στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις και αποκαλύψεις στην δουλειά, σε ευνοούν ιδιαίτερα! Οικονομικά, παρασύρεσαι και κάνεις έξοδα ανούσια! Προσοχή, λοιπόν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, ο φιλικός τομέας ανανεώνεται στο έπακρο! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου! Επιπλέον, πιθανόν να κάνεις και μία νέα γνωριμία, που θα γίνει στο άμεσο μέλλον μία ισχυρή και σταθερή φιλία! Επιπλέον σήμερα, πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με το άλλο σου μισό, αλλά και ψυχαγωγικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου ή ακόμα και μια φιλία να μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα μεγάλο, αλλά και γενικά, απολαμβάνεις φλερτ και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες απρόσμενες αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους! Άρπαξε λοιπόν τις ευκαιρίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με την Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, ευνοούνται σήμερα, η διόρθωση και βελτίωση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων και συναναστροφών, η επίλυση παρελθοντικών οικιακών προβλημάτων και η διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας και φήμης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και πιθανόν να ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με το έτερον ήμισυ να ισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά και ουσιαστικά βήματα που θα ευνοήσουν την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για ό,τι στόχο κι αν έχεις θέσει! Πετυχαίνεις φιλοδοξίες, προαγωγή ή ακόμα και αύξηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την σημερινή Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, θα βελτιώσεις τις επαφές σου με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες! Επιπλέον, ετοιμάσου για χαρμόσυνες και ευχάριστες μετακινήσει, όπως και για επίτευξη στόχων, που αρκετό καιρό τώρα διεκδικούσες! Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα σήμερα, θα σου δώσει πολλά χαμόγελα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και βελτιώνεις την επικοινωνία με το άλλο σου μισό και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να βρεις τον απόλυτο έρωτα, μέσα από φλερτ, γνωριμίες, συναναστροφές και εξόδους! Μπορείς τώρα να βρεις το άλλο σου μισό λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι έξυπνες ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, σου δίνουν δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα και έχεις επιτυχία σε κάθε σου δραστηριότητα! Οικονομικά, πρέπει να περιορίσεις τα περιττά έξοδα σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, μάθε να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους! Η διορατικότητα σου, θα σε βοηθήσει στο έπακρο, για να βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις και την αξιοπιστία τους! Επιπλέον, η ισχυρή σου πειθώ, θα σε βοηθήσει να πετύχεις στόχους με ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου και η αυξημένη σου γοητεία, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς, με μεγαλύτερη ευκολία τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε ζήλιες και καταπίεση και αντιθέτως, φτιάξε το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για σένα και το ταίρι σου και απολαύστε μαζί ρομαντικές και καυτές στιγμές πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μία αποκάλυψη, θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου και τους στόχους σου! Έχεις αρκετή οικονομική εύνοια και μάλιστα, μία λύση βρίσκεται, για ένα χρόνιο θέμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, απέναντί σου καταφέρνεις σήμερα και εξομαλύνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή, αφού η καλοπροαίρετη διάθεση σου, αλλά και η βοήθεια της τύχης, είναι σύμμαχοι σου! Ωστόσο, μακριά από μεγάλες προσδοκίες και εξιδανικεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, πιθανόν να οδηγηθεί σε μία καινούργια όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το άλλο σου μισό, θα γεμίσει ρομαντισμό, μαγικές ερωτικές στιγμές και ερωτόλογα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της καριέρας, ευνοείται αρκετά σήμερα, κυρίως όσον αφορά συναδελφικές σχέσεις ή συνεργασίες! Οικονομικά, κάνεις αρκετά έξοδα, κυρίως για άλλους!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα, αποτελεί για εσένα, την απόλυτη ευκαιρία, για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης, όπως και για αλλαγές στην εμφάνιση σου! Θέματα καθημερινότητας, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, επιτέλους τακτοποιούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το εργασιακό περιβάλλον, θα σου δείξει με κάποιο τρόπο, το κρυφό του πάθος και ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας σήμερα, απολαμβάνετε μαζί καυτές, ερωτικές και ρομαντικές στιγμές μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, καταφέρνεις να επιλύσεις ένα χρηματικό θέμα σήμερα, που εδώ και καιρό σε αγχώνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την απόλυτα τυχερή για εσένα, Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, θέματα που αφορούν παιδιά, διασκεδάσεις, προσωπικές φιλοδοξίες και δημιουργικές ασχολίες και δράσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα, αφού η τύχη είναι στο πλευρό σου! Επιπλέον, ετοιμάσου να εκπληρώσεις επιθυμείς και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αμέτρητες κατακτήσεις και θαυμαστές και το φλερτ δεν έχει σταματημό σήμερα! Μία καυτή, αλλά και τρυφερή γνωριμία έρχεται! Αν είσαι δεσμευμένος, οι πλανήτες θα σου χαρίσου ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη, ανανέωση και συναισθηματική πληρότητα στην σχέση σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι αξιαγάπητος, γεγονός που σταδιακά θα φέρει τους πάντες με τα «νερά» σου! Οικονομικά, ευνοείσαι στα τυχερά παιχνίδια σήμερα, αρκεί να αποφύγεις το ρίσκο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με την Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, η οικογένεια σου, θα σου δείξει γενναιόδωρα αγάπη και έγνοια, κυρίως μέσα από πράξεις, αλλά και μέσα από τρυφερά λόγια! Γενικά την σημερινή ημέρα, θα χαρείς την οικογενειακή ζωή, θα νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση και ψυχολογική ηρεμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης, με το άτομο που θες να επιστρέψει ξανά στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση και αφοσίωση από το ταίρι σου και τρυφερές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα, θα επαναφέρει την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με την σημερινή Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, θα απολαύσεις ευχάριστες και χαρούμενες συναντήσεις και συνομιλίες, όπως και ανέλπιστα μηνύματα! Οι στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης, είναι δεδομένες την σημερινή ημέρα και γενικά θα νιώσεις απόλυτα δημοφιλής, συμπαθής και περιζήτητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μήνυμα ή τηλεφώνημα από το άτομο που επιθυμείς ή ακόμα και μια νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αφού το ταίρι σου, σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχεται επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, ιδίως αν γίνουν με συζητήσεις, συμφωνίες ή συμβόλαια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα, αποτελεί για σένα μία όψη σιγουριάς και ασφάλειας! Αποφασίζεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, να αποβάλλεις από την ζωή σου τις έντονες κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και ερωτικά, με το ταίρι σου, εκφράζετε τον έρωτα σας ο ένας στον άλλον και κάνετε σχέδια για το μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία, θα σε απασχολήσει σήμερα και πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή φλερτ, με το οποίο θα νιώσεις χαρά και προσωπική ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μάλλον είσαι αρκετά αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει σοβαρά λάθη! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για εφήμερες απολαύσεις

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με την Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα σήμερα, ο οξυδερκής τρόπος που επικοινωνείς, είναι αξιοθαύμαστος και απόλυτα γοητευτικός! Θα μπορέσεις να εκπληρώσεις στόχους και όνειρα, αλλά και να ζήσεις διασκεδαστικές και ευτυχισμένες στιγμές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για άπειρες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις ημέρες, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα γοητευτική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις τρυφερές στιγμές με το έτερον ήμισυ και μία κοινή σας επιθυμία πραγματοποιείται, μετά από συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο! Διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει και επιθυμείς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη