Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα χαρμόσυνη και κεφάτη! Μπαίνει σε προτεραιότητα η κοινωνική σου ζωή και η καλοπέραση σου και καλά κάνεις! Καταφέρεις και προβάλλεις τον βελτιωμένο σου εαυτό και προσφέρεις τα συναισθήματα σου απλόχερα στους άλλους! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, σε κάθε σου δράση την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλές από αυτές και αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και πολλές κατακτήσεις, γεγονός που ανανεώνει την αυτοπεποίθηση σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, συνέχισε να βοηθάς τους άλλους, αλλά χωρίς να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνιούνται χρόνια προβλήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, έχεις εύνοια στις συγγενικές και οικογενειακές σου συναναστροφές, λόγω της γλυκιάς και τρυφερής προσωπικότητας σου! Επιπλέον την σημερινή ημέρα, θα ασχοληθείς πιο πολύ με την επίλυση προβλημάτων και την διαχείριση ζητημάτων, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον υπερπροστατευτικός με το άλλο σου μισό και ενδεχομένως κάποιες στιγμές καταπιεστεί! Διοχέτευσε τα συναισθήματα σου, με περιποιήσεις και φροντίδα για το ταίρι σου, αλλά με μέτρο! Αν είσαι ελεύθερος, σκέφτεσαι πολύ έντονα τώρα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική πριν κάνεις κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που αφορούν το σπίτι, στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα,! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για παράπονα, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα καταφέρεις στην κοινωνική σου ζωή, να αισθανθείς απόλυτα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός! Μέσα από συναναστροφές και συνομιλίες, κάποιοι θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους για εσένα και τις σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει απόλυτα, όσον αφορά την προώθηση και την υλοποίηση των σχεδίων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις σίγουρα φλερτ, κυρίως διαδικτυακά και επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η συμπεριφορά σου φανεί, ψυχρή και υπερβολικά εγκεφαλική και το ταίρι σου θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα συναισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες, που θα σου φέρουν επιτυχία! Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα καταφέρεις, με διάφορους τρόπους, να αισθανθείς και πάλι ήρεμος και δυνατός μέσα σου! Θα νιώσεις ξανά, σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι έχει αξία στην ζωή και την καθημερινότητα σου! Προσπάθησε μόνο, να αποφύγεις την τάση σου να πεισματάρης και δεσποτικός με τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και απόλυτα συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση, απέναντι στο ταίρι σου και την επιμονή σου να τον χειραγωγείς συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και αυτό γυρνάς την πλάτη σε ανούσια φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξει αρκετό άγχος και καθυστερήσεις, αλλά όχι με σημαντικές συνέπειες! Οικονομικά, έρχονται με ποικίλους τρόπους, έξτρα έσοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο την σημερινή ημέρα, θα νιώσεις σίγουρα την εύνοια, λόγω κάποιων συγκυριών που θα έρθουν λόγω της λαμπερής προσωπικότητας σου και της ικανότητας σου να τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου! Ωστόσο, οφείλεις να αποφύγεις έπαρση, ξεσπάσματα, υπερβολές και απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να πεις όχι στην τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός και αυθόρμητος, για να αποφύγεις εντάσεις! Ευτυχώς που η παθιασμένη σου και συναισθηματική σου προσωπικότητα, θα ανεβάσει την σεξουαλική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα με μία νέα γνωριμία, γιατί αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, λόγω μελετημένης ανταγωνιστικότητας και αυτοπεποίθησης, θα έχεις θετικές εξελίξεις! Οικονομικά σπαταλάς απερίσκεπτα και ύστερα το μετανιώνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, είσαι κάπως ευάλωτος συναισθηματικά και λίγο ανασφαλής! Κάποιες στιγμές θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να επιλέξεις την ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε σημαντικές κινήσεις και δράσεις! Προτίμησε να λειτουργείς παρασκηνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις το έτερον σου ήμισυ συνεχώς και κοίτα λίγο και τις δικές σου ανάγκες! Επίσης προσπάθησε να μην μπλέκεις σε απαγορευμένες ιστορίες, αφού σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, ακόμα κι αν νομίζεις πως ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρα, κάνεις λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, γι’αυτό προσοχή! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε ωθήσουν να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι φιλικός, επικοινωνιακός και ιδιαίτερα προσιτός στις συναναστροφές σου! Θα μπορέσεις να εξομαλύνεις φιλίες που ενδεχομένως, να είχαν κλονιστεί στο παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου παραπονιέται και δυσανασχετεί, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις υπέροχες ιδέες σου! Μην ξοδεύεις χρήματα για να ευχαριστείς μόνο τους άλλους, αλλά και εσένα τον ίδιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ψυχρές συμπεριφορές των ατόμων που θα συναναστραφείς! Ωστόσο και εσύ, είσαι κάπως σνομπ, απόμακρος και απότομος απέναντι τους! Προσπάθησε λοιπόν, να διατηρήσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, προκαλώντας τον θαυμασμό, τον σεβασμό και την εκτίμηση των γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου σήμερα και είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για σταθεροποίηση και σιγουριά στην ερωτική σας σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, οι εξελίξεις θα είναι αργές και σταδιακές! Δεν πειράζει όμως, καλύτερα να αργήσει κάτι, αν πραγματικά αξίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, επιδιώκεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι ενέργειες σου, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Την σημερινή ημέρα φίλε Τοξότη, πρέπει να αφεθείς και να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και σίγουρα, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Βρίσκεις τον εαυτό σου και διψάς για περιπέτεια, συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικές επαφές, καλοπέραση και ευχάριστες μετακινήσεις! Άλλαξε και ανέκτησε και πάλι την αισιοδοξία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς! Είσαι λίγο πιο επαναστατικός απ’ότι συνήθως και αυτό θα φτάσει το άλλο σου μισό, στα όρια του! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επικεντρώνεσαι σε ερωτικές επικοινωνίες και επαφές! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν τα δεδομένα σου! Επιπλέον, θα έχεις μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σε επάγγελμα και χρήμα, φέρνει πάντα απώλειες, γι’αυτό παρέμεινε συνετός και μετρημένος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, οι συγκυρίες, τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένες καταστάσεις την σημερινή ημέρα, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου, για ποικίλους λόγους! Παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, αλλά ορισμένες φορές το κάνεις με λάθος τρόπο! Η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα σου δώσουν τις σωστές λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, συνδέεις την επιτυχία της σχέσης σου, με την ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής! Πιθανόν να αισθανθείς σήμερα, ότι σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μετατρέπεται σταδιακά σε ζηλότυπη συμπεριφορά, απέναντι στο έτερον ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει σωστά, όσον αφορά το παιχνίδι… αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις σε o,τιδήποτε σου ανατεθεί! Οικονομικές συναλλαγές και δράσεις σήμερα, θα έχουν επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, απολαμβάνεις την σημερινή ημέρα, την αποδοχή των γύρω σου, προσπαθείς να αναδείξεις τον βελτιωμένο σου εαυτό και βελτιώνεις στο έπακρο διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Ωστόσο, προσπάθησε να μην βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά και να μην παρασύρεσαι σε αναποφασιστικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές μεγάλες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση, αλλά εσύ προσκολλάς σε εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα και όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά, που χρειάζεται μία σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η τάση για αποποίηση ευθυνών, θα σου φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, αποφασίζεις να μην ασχολείσαι πια με επιφανειακά θέματα, ούτε με ρηχές διαπροσωπικές σχέσεις! Επικεντρώνεσαι στη ουσία και το βάθος των συναναστροφών σου και επιπλέον, συγκεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Κατάλληλη ημέρα λοιπόν, για διακοπή κάποιας βλαβερής συνήθειας ή έναρξη διατροφής και άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σαφώς πιο επιλεκτικός σήμερα, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης! Έτσι, σήμερα θα φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε και σου αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, η προσκόλληση σου με τα πρακτικά πράγματα, ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις μέσα από καλή απόδοση, αυτό που ήθελες για την ανέλιξη σου! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει επιτέλους από ένα μεγάλο άγχος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη