Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να παραδεχθείς παρελθοντικά λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και να ενδυναμώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναναστροφές. Φρόντισες να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις παλαιές εμπειρίες σου και με ανιδιοτέλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια μεγάλη ευκαιρία, για έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σαφέστατα αρμονία και ισορροπία στον εργασιακό, όπως και τον οικονομικό τομέα! Κατάλληλη ημέρα για νέες συνεργασίες, υπογραφές ή συμφωνίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, καταφέρνεις την σημερινή ημέρα, να έχεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να βρεις πρακτικές λύσεις! Κατάλληλη ημέρα, για έναρξη διατροφής, φροντίδα εμφάνισης και ψυχολογική ενδυνάμωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις για ανούσιες λεπτομέρειές, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε έναν έρωτα μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, διότι υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη καριέρα, εκπληρώνεις αυτά που θες, λόγω σκληρής δουλειάς και ώριμης αντιμετώπισης! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μία ημέρα, με πάθος, καλοπέραση και απολαύσεις! Κατάλληλη ημέρα για προβολή του εαυτού σου και για δημιουργική απασχόληση με παιδιά! Το μόνο που πιθανόν οφείλεις να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό, έπαρση και υπερβολικό δράμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα θα σου προσφέρει αρκετές στιγμές πάθους και ρομαντισμού, όπως και πολλές διασκεδαστικές στιγμές με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σήμερα σε ανανεώνει και σου ενισχύει την αυτοπεποίθηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα, σου δίνουν ένα ισχυρό κίνητρο για να πετύχεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά, περιόρισε την γενναιοδωρία σου, διότι αργά ή γρήγορα θα ξεμείνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, επικεντρώνεσαι σήμερα στην συναισθηματική σου κατάσταση και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ουσιαστικές σου ανάγκες, ώστε να διώξεις κάθε αμφιβολία, άγχος και ανασφάλεια! Θα σε απασχολήσει σοβαρά, το σπίτι και η οικογένεια, όχι μόνο γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη, αλλά επειδή οι παροντικές περιστάσεις, το απαιτούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το παρελθόν σου, διότι παλαιοί έρωτες θα σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσες υποχωρήσεις, γιατί αδικείς τον εαυτό σου! Διεκδίκησε και εσύ τα «θέλω» σου, από το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα και θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ την απόδοση σου! Οικονομικά έχεις ένα άγχος, πως δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού, αφού την σημερινή ημέρα, θα έρθουν κι άλλες υποχρεώσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα είναι μία χαρούμενη και κεφάτη ημέρα για εσένα! Οι αποφάσεις σου, οι δράσεις σου, οι συγκυρίες, τα γεγονότα και οι επαφές την σημερινή ημέρα, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια και την επικοινωνιακή σου ανάγκη! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, όπως και μετακινήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκετε επιτέλους με το έτερον ήμισυ, τις απαραίτητες επικοινωνιακές ισορροπίες! Αν είσαι ελεύθερος, θα χορτάσεις, εξομολογήσεις φλερτ, γοητευτικές γνωριμίες και ερωτικές καυτές επικοινωνίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της καριέρας, τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα εξυπηρετήσουν ποικιλοτρόπως τους στόχους και τους σκοπούς σου! Οικονομικά, μην κάνεις περισσότερα έξοδα απ’όσα πρέπει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα επικεντρωθείς στα κεκτημένα σου, σε ό,τι έχει αξία για εσένα και στα υλικά αγαθά σου! Οι δράσεις σου και ο προσανατολισμός σου, είναι καθαρά βασισμένα στην βαθιά παροντική σου ανάγκη για σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια! Ηρεμείς και απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο που δεν περίμενες καν, θα σου δώσει ένα ισχυρό δείγμα ενδιαφέροντος προς εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως το έτερον ήμισυ, θα προσπαθήσει με διάφορους τρόπους, να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ σας! Σεβάσου το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποφασίζεις να βγάλεις από τον δρόμο σου ανταγωνιστές που σου κάνουν ζημιά! Οικονομικά, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για αύξηση εσόδων!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα σε χαρακτηρίζει δυναμισμός, λάμψη, αυτοπεποίθηση και θάρρος! Η φλογερή και ενθουσιώδη προσωπικότητα σου, δεν μένει απαρατήρητη και όλοι την θαυμάζουν όλοι. Επιπλέον, αν σε απασχολεί μία αντιπαράθεση που εκκρεμεί, διεκδίκησε τώρα να αποκαταστήσεις κλονισμένες διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασταμάτητα, με αυτοπεποίθηση και το απολαμβάνεις στο έπακρο! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το άλλο σου μισό και επιπλέον, βρίσκετε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αποδίδεις τέλεια, λαμβάνεις δράση και έχεις πολλές δυνατότητες για να αγγίξεις επιτυχία! Οικονομικά, πρέπει να σταματήσεις άμεσα τα ανούσια έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχολογική και την συναισθηματική σου κατάσταση! Ήρθε η ώρα, να αναγνωρίσεις συνειδητά τις ανάγκες σου και να κάνεις σχέδια για το άμεσο μέλλον! Αυξάνεται η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου, όπως και το ένστικτό σου, το οποίο θα σε βοηθήσει να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες μικρές απογοητεύσεις από το άλλο σου μισό, αφού άλλα περιμένεις και άλλα κάνει! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, φλερτ και νέες γνωριμίες, πριν αποδείξουν έμπρακτα την αξία τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πες όχι μυστικοπάθεια και ίντριγκες, γιατί πολύ πιθανόν να σου προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις δανεικά! Είτε να πάρεις, είτε να δώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα οι κοινωνικές σου συναναστροφές χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, χαρά και ενθουσιασμό! Οι φίλοι σε στηρίζουν με κάθε τρόπο και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αξιοπιστία τους! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, πες ναι σε θετικές αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σου, ακόμα κι αν είναι απρόσμενες!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, που ούτε καν περίμενες! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τις προκλητικές και νευρικές συμπεριφορές απέναντι στο έτερον σου ήμισυ, γιατί δεν θα γλιτώσετε τον τσακωμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, επικοινωνείς με συνεργάτες και συναδέλφους τέλεια! Οικονομικά, ίσως ξοδέψεις χρήματα χωρίς να το σκεφτείς πρώτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ασχολείσαι κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σου! Είναι σίγουρο, πως θα βρεις πολλές λύσεις σε οικιακά, αλλά και οικογενειακά θέματα! Επιπλέον, σήμερα θα καταφέρεις να πάρεις πολλές σωστές αποφάσεις, λόγω της ενισχυμένης σου διαίσθησης! Κατάλληλη ημέρα για διακόσμηση σπιτιού και για οικιακές επισκευές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες γνωριμίες και κατακτήσεις, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και σοβαρός! Αν είσαι δεσμευμένος, η ψυχρή σου στάση, απέναντι στο άλλο σου μισό, θα σας απομακρύνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά, προωθείς με επιτυχία στόχους και εκπληρώνεις φιλοδοξίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η ευφυΐα σου, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις κοινωνικές σου συναναστροφές! Η ανοιχτή συμπεριφορά σου και οι έντιμες αντιδράσεις σου, σε καθιστούν ιδιαίτερα περιζήτητο, δημοφιλή και αγαπητό στις επαφές σου! Απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής και περνάς υπέροχα, ό,τι κι αν κάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασταμάτητα και απολαμβάνεις νέες εμπειρίες και περιπέτεια στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις τον χρόνο που χρειάζεται η σχέση σου την σημερινή ημέρα και να επιδιώξεις συζήτηση με το άλλο σου μσό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πέφτεις σε λάθη, λόγω ανεμελιάς και επιπολαιότητας! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, έχεις σήμερα αρκετή ενέργεια και σαφώς διορατικότητα, για να κάνεις επιτέλους, τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Επιπλέον, η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης που σε αφορά άμεσα ή έμμεσα, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι γίνεται γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο και η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και γοητευτικές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις παθιασμένες στιγμές, αλλά και καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αναδεικνύεις τις ικανότητες σου και την δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, θα έχεις απρόσμενες θετικές εξελίξεις!
oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη