30χρονος παντρεύτηκε εννέα γυναίκες, σε εντυπωσιακή τελετή


Υπάρχουν κάποιοι που φαντασιώνονται να έχουν περισσότερες από μία γυναίκες. Υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν πράξη, όπως ο 30χρονος Αρτούρ Ούρσο. Πόσο απέχει η φαντασίωση από την πραγματικότητα; 
Εννέα γυναίκες και μια ντουζίνα δυσκολίες…


Το όνομά του είναι Αρτούρ Ούρσο. Διάσημο μοντέλο στη Βραζιλία, ινφλουένσερ στα σόσιαλ μίντια, σταρ του Οnly Fans, επιχειρηματίας, σόουμαν και μόλις τριάντα ετών. 
Εσχάτως έγινε πασίγνωστος και παγκοσμίως αφού «παντρεύτηκε», σε μια συλλογική «τελετή» τις 9 σeξουαλικές συντρόφους του, στις οποίες περιλαμβάνεται και η νόμιμη σύζυγός του, επίσης μοντέλο και ινφλουένσερ. Η κίνηση αυτή έγινε, όπως δήλωσε, σε μια προσπάθεια να γιορτάσει τον ελεύθερο έρωτα και να διαμαρτυρηθεί για την μονογαμία.



Ο Αρτούρ και η πρώτη (και νόμιμη) σύζυγός του , Λουάνα Καζάκι, ξεκίνησαν ως swingers - ανταλλαγή συντρόφων και ομαδικό σeξ- και αφού γνώρισαν άλλες οκτώ γυναίκες, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την ένωσή τους σε μια καθολική εκκλησία του Σάο Πάολο, αν και δεν είναι νομικά δεσμευτική καθώς η πολυγαμία είναι παράνομη στη χώρα. Για τον Ούρσο, τι σημασία έχει ωστόσο η νομιμότητα όταν η παρανομία είναι τόσο γλυκιά;

«Παλεύοντας» με εννέα συζύγους…
Στο ερώτημα πώς τα βγάζει πέρα με εννέα γυναίκες, ο Αρτούρ δήλωσε ότι αρχικά είχε καταστρώσει ένα πλάνο σeξουαλικής δράσης προγραμματίζοντας τις σeξουαλικές επαφές του με όλες τις «συζύγους». 

Την εποχή εκείνη έδινε, όπως λέει, ένα «σκληρό» καθημερινό αγώνα, προκειμένου να ανταπεξέρχεται επαρκώς στη μαμούθ πρόκληση του να κρατά καθεμία από τις συζύγους του σeξουαλικά ικανοποιημένη _ και καμία παραπονεμένη.

Ωστόσο ο προγραμματισμός τον κούρασε και τα σχέδια άλλαξαν: «Η σeξουαλική ζωή μας, τώρα πλέον που έχει μπει σε μία ροή, είναι πραγματικά διασκεδαστική και ευχάριστη.

Στην αρχή όμως τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα αφού έκανα σeξ κατόπιν ραντεβού με κάθε μία από τις συντρόφους μου. 

Η τήρηση ενός χρονοδιαγράμματος προκάλεσε πολλά προβλήματα και κάποιες φορές ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω σeξ για να τηρήσω το πρόγραμμα και όχι για ευχαρίστηση. Σε μερικές περιπτώσεις έκανα σeξ με μια γυναίκα ενώ σκεφτόμουν μια άλλη».



Οι εν λόγω δυσκολίες έκαναν σύντομα τον Αρτούρ να εγκαταλείψει τελείως το πρόγραμμα αφήνοντας τα πράγματα να «ρέουν φυσικά». 

Σήμερα, παραδέχεται ότι η σeξουαλική του ζωή είναι τώρα καλύτερη από ποτέ, λέγοντας: 
«Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να τραβήξεις την προσοχή ή την αγάπη όταν έχεις τόσες πολλές γυναίκες. Το πρόγραμμα εναλλαγής δεν φαινόταν σωστό, οπότε το ξεφορτωθήκαμε και τώρα το σeξ κυλά φυσικά και είναι υπέροχο.

 Είναι πολύ διασκεδαστικό, ευχάριστο και μοναδικό να βιώνεις τα πάντα συλλογικά».

Ζήλια, δώρα και… μία αποχώρηση
Ενώ ο Αρτούρ επιμένει ότι οι γυναίκες του δεν ζηλεύουν- λόγω της αγάπης που υπάρχει στη σχέση- και πως δεν ενδιαφέρονται για το πόσο συχνά οι άλλες κάνουν σeξ μαζί του, λέει ότι η ζήλια ξυπνά όταν στην «παρέα» εμφανίζεται ένα δώρο: 
«Όταν κάνω σε κάποια από τις γυναίκες μου ένα ακριβό δώρο και σε άλλη ένα φθηνότερο , υπάρχει ζήλια ανάμεσά τους. Ακόμα μαθαίνω για τη σχέση μας.



Όλα απαιτούν την προσοχή μου και δεν μπορώ να κάνω περισσότερα για τη μία απ’ ό,τι για τις άλλες». 

Πέρα από την αντιζηλία που μπορεί να ξυπνήσει ένα αντικείμενο, υπάρχει κι εκείνη που αισθάνονται οι περισσότερες κοινές θνητές στη σχέση τους:
 Να θέλεις τον άλλον για τον εαυτό σου. Έτσι και στην περίπτωση του Αρτούρ, μία «σύζυγος», δεν ανέχθηκε την όλη κατάσταση και αποχώρησε από το «παιχνίδι».


Την εν λόγω αποχώρηση αποκάλυψε ο πανευτυχής πολύγαμος, ο οποίος έχει επίσης λογαριασμό στο OnlyFans με τις «συζύγους» του, τον περασμένο μήνα: 
«Εντελώς ξαφνικά, ξύπνησε μια μέρα και με ήθελε μόνο για τον εαυτό της. Δεν είχε νόημα - πρέπει να μοιραζόμαστε. 

Λυπήθηκα πολύ για τον χωρισμό και ακόμα περισσότερο με εξέπληξε η δικαιολογία της. Είπε ότι της έλειπε μια μονογαμική σχέση. Οι άλλες γυναίκες μου πίστευαν και πιστεύουν ότι η στάση της ήταν λάθος και ότι αποδέχτηκε τον γάμο για περιπέτεια και όχι από αληθινά συναισθήματα. Ξέρω ότι έχασα μια «σύζυγο», αλλά δεν πρόκειται να την αντικαταστήσω ακόμα».




Το όνειρο της… δεκάδας (συζύγων) και της απόκτησης παιδιών
Παρά την απόφασή του να μην προσθέσει για την ώρα μία νέα «σύζυγο» στον «γάμο» του, ο Αρτούρ ελπίζει να παντρευτεί άλλες δύο γυναίκες για να ανεβάσει τον αριθμό των «συζύγων» του στις 10: 

« Έχω ένα όνειρο. Η επιθυμία μου ήταν πάντα να έχω 10 γυναίκες. Έχω μόνο μία κόρη, αλλά θέλω να κάνω [ένα παιδί] με κάθε μία από τις γυναίκες μου.


Η αγάπη που νιώθω για την καθεμιά τους είναι η ίδια γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα ήταν άδικο να κάνω παιδιά μόνο με μία ή δύο από αυτές». Κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει αν μπορεί να φτιάξει την οικογένεια που ονειρεύεται. Τα μέλη της πάντως θα αρκούν σε λίγο για την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη