Ο αγνοούμενος Παναγιώτης, εντοπίστηκε σώος, 50 μέρες μετά την εξαφάνιση του


Ο Παναγιώτης Καλέσης 41 χρόνων, επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά του την Πέμπτη 19 Μαΐου, μετά από πενήντα μέρες που δεν είχε δώσει σημάδι ζωής. Ο 41χρονος είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη 31 Μαρτίου από την περιοχή του Πλαταμώνα Πιερίας.

Όλο αυτό διάστημα περιπλανιόταν στο βουνό του Ολύμπου, όπου είχαν ψάξει εθελοντικές ομάδες όμως δεν τον είχαν εντοπίσει.


Ο 41χρονος εμφανίστηκε μόνος του στο λιμεναρχείο του Πλαταμώνα και ήταν φανερά εξαντλημένος και αδυνατισμένος. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και πλέον βρίσκεται μαζί την οικογένειά του.

Όλες αυτές τις ημέρες περιπλανιόταν στο βουνό του Ολύμπου, που όσο κι αν έψαξαν οι εθελοντές κι όσοι συμμετείχαν στις προσπάθειες ανεύρεσης του δεν είχαν εντοπίσει το παραμικρό

Μπορεί ακόμα ο 41χρονος Παναγιώτης Καλέσης να μην είναι σε θέση να αποκαλύψει στους οικείους του τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, ωστόσο όπως αναφέρει ο φίλος του τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και τόσο καλά ψυχολογικά, αλλά κανένας δεν περίμενε πως θα έφτανε στο σημείο να εξαφανιστεί:

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου, όταν ο Παναγιώτης είχε μεταβεί με τη μητέρα του στον Πλαταμώνα Πιερίας για να πάρουν κάποια έπιπλα με σκοπό να τα μεταφέρουν στο σπίτι τους στην Λάρισα. Κάποια στιγμή έφυγε για να πάει σε περίπτερο της περιοχής και έκτοτε δεν επέστρεψε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη