Νέα μεταγραφή στα 34 του, για τον ποδοσφαιρικό θρύλο της Χαλκιδικής


Πολύ νωρίς τάραξε τα νερά ο ιστορικός Απόλλων Αρναίας, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολά.
Η πρώτη μεταγραφή του Απόλλων και της Χαλκιδικής,την οποία χειρίστηκε προσωπικά ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Σάκης Αυγέρος και κατάφερε τελικά να πάρει το "ΟΚ" από τον ποδοσφαιριστή κάτι που το ήθελε πολυ, όπου η ομάδα θα χτιστεί πάνω σ' αυτόν για να πρωταγωνιστήσει την νέα χρόνια.


Ο Χαλκιδικιώτης 34χρόνος αμυντικός, εδώ και 2 χρόνια είχε σταματήσει οικειοθελώς να αγωνίζεται.
Τελευταίος του σταθμός ο Άρης Παλαιοχωρίου στην Γ’ Εθνική,όπου διετέλεσε πρώτος αρχηγός με πολλές επιτυχίες.

Παρά τις πολλές προτάσεις-κρούσεις που είχε για συνεργασία με διάφορες ομάδες από Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, αυτός δεν θέλησε στο διάστημα αυτό να αγωνιστεί.

Τελικά η Αρναία κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο "ναι", για συνεργασία την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Απόλλων Καλαμαριάς, Μακεδονικού, ΠΑΟΝΕ, Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟΔ, Εθνικού Ν.Αγιονερίου, Αλμωπου Αριδαίας, Άρη Παλαιοχωρίου, με πολλές επαγγελματικές συμμετοχές και σπουδαίες εμφανίσεις, θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Αντώνη Βραχνού με την εμπειρία του, την προσωπικότητα του αλλά και τον άψογο χαρακτήρα του. 
Η ομάδα της Αρναίας θέλοντας ξεκάθαρα να δείξει τους φετινούς υψηλούς στόχους και την οργάνωση της, έκανε την αρχή με αυτήν τη κίνηση και όπως φαίνεται, θα έχει και συνέχεια.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη