Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1/5



Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1/5


ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, Μία όψη που σου προσφέρει ψυχικά κουράγια, στήριξη από πρόσωπα αγαπημένα αλλά και καλά επιτεύγματα στα επαγγελματικά και οικονομικά σου! Λύνονται τα μυστήρια που βίωνες τον τελευταίο καιρό και νιώθεις πιο ανάλαφρος και προστατευμένος!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις τις επικοινωνίες εκείνες που θα σου λύσουν απορίες, ανησυχίες και αμφιβολίες … Σταδιακά η διάθεση βελτιώνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι στήριξη και μπορείς να δεις σημαντική πρόοδο σε όλες τις προσπάθειες που έκανες ως σήμερα! Τα οικονομικά ζορίζουν σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ εμβαθύνεις πολύ περισσότερο τις φιλίες σου και μάλιστα μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον γεννιέται τώρα μία νέα ερωτική σχέση! Είναι μέρα ιδανική για να εκπληρωθεί μία βαθύτατη προσδοκία σου! Αποφορτίζεσαι σταδιακά από το δύστροπο κλίμα της Ηλιακής Έκλειψης που προηγήθηκε στο ζώδιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ζητούμενα σου ικανοποιούνται και μπορείς να ανοιχτείς σε μία νέα σχέση που έχει σημαντικές προοπτικές αλλά γεννά μέσα σου και όμορφα συναισθήματα. Προσοχή αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο όπου υπάρχει αστάθεια ακόμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, οι γνωριμίες που έχεις θα σε βοηθήσουν στην περεταίρω πρόοδο! Στα οικονομικά έχεις χαρούμενα νέα ή ιδέες που θα σε βοηθήσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορείς να αναμένεις επαγγελματική , οικονομική αναγνώριση και σημαντική βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης. Ανανεώνεσαι, δικαιώνεσαι ψυχολογικά ενώ και η αισθηματική ζωή μπαίνει σε καλύτερη ρότα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από το ζώδιο σου σε κάνει αρκετά εξωστρεφή στα αισθηματικά σου και η παιχνιδιάρικη διάθεση σου σε φέρνει πιο κοντά στο άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προχωρούν σχέδια τα οποία έκανες και δέχεσαι ανταμοιβή και δικαίωση στις προσπάθειές σου! Τα οικονομικά ανεβαίνουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω Και εσύ μπορείς τώρα να περιμένεις κατακτήσεις, γοητεία, δημιουργικότητα, τύχη, πάθος, ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό. Η μέρα σου είναι γεμάτη από όμορφες στιγμές ενώ ευνοείται και ένα ταξιδάκι που θα σε βγάλει από τα συνηθισμένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ενδυναμώνονται τα συναισθήματα και ζεις στο έπακρο το πάθος, τον ερωτισμό, την ικανοποίηση και την αμοιβαιότητα! Το άτομο που σε ενδιαφέρει σε επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η μέρα δεν έχει σπουδαίες μεταβολές και εξελίξεις, όμως το άγχος που έχεις για την εξέλιξη της εργασίας είναι έντονο! Στα οικονομικά είσαι ζορισμένος!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ τώρα μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, βελτίωση στα οικονομικά του σπιτιού, αλλά και επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν. Αποφορτίζεσαι από το έντονο στρες και παρόλο που έχεις ταλαιπωρηθεί στα επαγγελματικά δημιουργούνται και καλές προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο και μάλιστα αυτή την ημέρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε έναν παρελθοντικό έρωτα που θα σε εξιτάρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορεί να νιώθεις αβεβαιότητα και αστάθεια όμως δημιουργούνται καλές προοπτικές. Στα οικονομικά σου έχεις κάποια «έξτρα» έσοδα που σε ανεβάζουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω Μπορείς να αναμένεις ότι η μέρα σου θα είναι γεμάτη από θετικές εξελίξεις στην κοινωνική ζωή, θα διαθέτεις οξυδέρκεια, εξυπνάδα και ικανότητα στο λόγο σου. Η συντροφικότητα ενδυναμώνεται και ένα πρόσωπο φαίνεται ότι θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη επιβεβαίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις την πιο έντονη περίοδο στα αισθηματικά σου όπου αυτή την ημέρα φαίνεται ότι μία σχέση ενδυναμώνεται και σου δίνει σιγουριά, ασφάλεια, και εμπιστοσύνη! Μία επανασύνδεση είναι πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ανήσυχος γιατί πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να βιαστείς να προχωρήσεις σε κάποια νέα πλάνα! Στα οικονομικά σου υπάρχει ελπίδα για καλύτερες μέρες!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ μπορείς να περιμένεις θετικές οικονομικές εξελίξεις και σταθεροποίηση, πάθος και ουσία στα αισθηματικά σου. Η οικογένεια αποτελεί το στήριγμά σου στα δύσκολα και σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε έννοια που είχες αυτό το διάστημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ζεις το πάθος, όμως είσαι σε αβεβαιότητα και αγχώνεσαι για την έκβαση μίας ερωτικής υπόθεσης! Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν στην περεταίρω βελτίωση! Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά ζορισμένος και με πολλές εκκρεμότητες, χρειάζεται υπομονή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ Θα έχεις θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς και στις σχέσεις της ζωής σου! Πολλές ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα, ακαταμάχητη γοητεία και ερωτισμό και βελτίωση οικονομικών υποθέσεων, η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις καλά με όσους αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναζωπυρώνεται μία σχέση και υπάρχουν και δυνατές εξομολογήσεις καρδιάς που σου δίνουν απαντήσεις για βαθιά ερωτηματικά που σε προβλημάτιζαν! Αστάθεια έχεις εσύ που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις διακρίσεις, κατακτήσεις αλλά και ευθύνες. Στα οικονομικά να αναμένεις μία έξτρα απολαβή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ μπορείς να αναμένεις ψυχική και συναισθηματική ανανέωση! Περνάς όμορφο χρόνο με πρόσωπα αγαπημένα, δένεσαι συναισθηματικά περισσότερο με το άτομο της καρδιάς σου ενώ και στα οικονομικά λαμβάνεις σημαντική ανάσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη αλλά και οικειότητα στα αισθηματικά σου! Το ταίρι σου , σου δείχνει με τον τρόπο του ότι επιδιώκει να περνάτε πολλές ώρες μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρόλο που τα δεδομένα δεν σε ικανοποιούν αναμένονται καλές οικονομικές απολαβές που θα σε ηρεμήσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου και εσύ έχεις εύνοια στο φιλικό τομέα, μοιραίο έρωτα μέσα από το φιλικό σου κύκλο και εκπλήρωση μεγάλων ονείρων! Μία είδηση, μία πρόταση ή μία μετακίνηση θα σε βοηθήσει σημαντικά να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να νιώσεις πιο ενδυναμωμένος ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι κατάλληλη για ερωτική συνάντηση γεμάτη πάθος, αισθησιασμό και για αποκαλύψεις καρδιάς που θα σου δώσουν χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θα μπορέσεις σήμερα να βάλεις μία σειρά και να κόψεις περιττά έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω Μπορείς να περιμένεις βελτίωση των οικονομικών σου απολαβών αλλά και λύσει που θα σε ανακουφίσουν στα επαγγελματικά σου! Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και αρχίζεις να ανακτάς περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιδανική μέρα για φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις αλλά και για επικοινωνίες όλο νόημα…Ξεφεύγεις από την ρουτίνα και παίζεις λίγο παραπάνω στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορεί να μην είσαι απόλυτα ικανοποιημένος όμως η μέρα σε βρίσκει ήρεμο, και με οικονομικές ευκαιρίες που σε ενδυναμώνουν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω για σένα λοιπόν τώρα έρχεται αναβάθμιση της κοινωνικής και ερωτικής σου ζωής, φλερτ και αυξημένη αισιοδοξία και κέφι. Η μέρα είναι κατάλληλη για να νιώσεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου, να έχεις αισθηματικές κατακτήσεις και γιατί όχι να το ρίξεις έξω παρέα με τα φιλαράκια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει βάθος και ουσία σε έναν έρωτα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό στην ζωή σου και μαζί τώρα απολαμβάνεται σημαντικές στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σήμερα τα αφήνεις για λίγο στην άκρη, παρόλο που είσαι ακόμα ανήσυχος για αποφάσεις που έχεις να πάρεις… Στα οικονομικά ανοίγονται καλές προοπτικές.





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη