Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31/5


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31/5ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα είσαι σε γεμάτος ενέργεια και διάθεση για βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής! Μπορείς να αναμένεις άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συναντήσεις, αλλά και για εξόδους ψυχαγωγίας! Σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, αλλά και γείτονες, βελτιώνονται στο έπακρο!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ελεύθεροι, απολαμβάνουν φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα γεγονός που τους ανανεώνει! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με το ταίρι σου και εύκολα προχωράτε στην επίλυση των προβλημάτων της σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επάγγελμα και χρήμα, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία και γνώριμα μέρη! Προστατεύεις αυτούς που αγαπάς και αυτοί στο ανταποδίδουν! Ορισμένα γεγονότα ή συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου και να νιώσεις και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ορισμένες ερωτικές επικοινωνίες, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γίνεσαι καταπιεστικός χωρίς λόγο με το άλλο σου μισό! Εκμεταλλεύσου την ημέρα, για αισθησιακές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα υπάρξουν σπουδαίες επαγγελματικές εξελίξεις σήμερα και όλα θα κυλήσουν ήρεμα! Οικονομικά, θα λύσεις παλαιά προβλήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο Δίδυμε, θα σε ωθήσει να φέρεσαι με έπαρση και κάπως εγωιστικά επαφές, συναναστροφές και επικοινωνίες! Αν περιορίσεις αυτήν την τάση σου, η σημερινή ημέρα θα είναι υπέροχη και γεμάτη ευκαιρίες, ώστε να καταφέρεις σήμερα να εκπληρώσεις επιθυμίες και να πετύχεις υψηλούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να μπεις και στην θέση του άλλου σου μισού, πριν αρχίσεις γκρίνια και καυγά! Ο τομέας της κρεβατοκάμαρας βελτιώνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, η ακούραστη θέλησή σου, θα αποφέρει καρπούς! Οικονομικά, έρχονται έσοδα από το πουθενά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις να απομακρυνθείς από τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες! Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και ξεπερνάς επιτέλους, φόβους και ενοχές, όπως και αρνητικές εμπειρίες και αναμνήσεις! Πάρε αποφάσεις, με σύμμαχο την διαίσθηση και το ένστικτο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική επιβεβαίωση από το άλλο σου μισό, με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει ένας παλαιός έρωτας, μέσα από μία είδηση ή παρασκηνιακή επικοινωνία και πιθανόν να επιδιώξετε επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και προσαρμόζεσαι εύκολα! Οικονομικά, απολαμβάνεις την απόλυτη εύνοια!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα απολαύσεις πολλές δραστηριότητες με φίλους και γενικά, θα ενδυναμώσεις με ποικίλους τρόπους, φιλίες! Βελτιώνεται η διάθεση και είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος την σημερινή ημέρα! Επιπλέον, ένας φίλος, θα σε βοηθήσει με πράξεις ή συμβουλές, ώστε να πετύχεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε τον έρωτα σας με το άλλο σου μισό και απολαμβάνετε μαζί την ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεχωρίζεις για τις καινοτόμες σου ιδέες! Οικονομικά, δεν ενδείκνυται η ημέρα για επιλογές ή για ψώνια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, επικεντρώνεσαι σήμερα, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας κα της φήμης σου, όπως και στην γενική πρόοδο σου! Επιστράτευσε ωριμότητα, σοφία και λογική, προκειμένου να επιδιώξεις και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες! Το μόνο που οφείλεις να αποφύγεις είναι η τάση σου για δογματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ με κάποιον από το επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από την δουλειά στο ταίρι σου! Δεν σου φταίει σε κάτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα καταφέρεις να αναδειχθείς, ακριβώς όπως επιθυμείς! Οικονομικά, θα έχεις εύνοια και ωφέλιμες συμφωνίες!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είσαι πολύ αισιόδοξος και γεμάτος κέφι! Θα διαπιστώσεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις και όποιο στόχο κι αν διεκδικήσεις! Ετοιμάσου για κοινωνικές επαφές, ανεμελιά, χαρούμενες στιγμές και ευχάριστες συναντήσεις! Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά ή θα κάνεις μία συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα με το άλλο σου μισό, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με φίλους και να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πες όχι σήμερα σε κουτσομπολιά! Οικονομικά, κάνεις πολλά έξοδα, για λόγους καλοπέρασης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, η αποφασιστικότητα και η ενισχυμένη διορατικότητα σου, σε ωθούν να ανακαλύψεις το βάθος όλων των πραγμάτων σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε διαπροσωπικές συναναστροφές σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα και απαλλαγεί από τοξικές καταστάσεις και σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτισμός, πάθος και καυτές στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα, για εσένα που είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά επιθυμία, που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις τους άλλους. Οικονομικά, έρχονται επιπλέον έσοδα, απρόσμενα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, επικεντρώνεσαι σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Είσαι ευγενικός και πολύ κοινωνικός και παράλληλα, θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι σου, είναι ιδιαίτερα καλοπροαίρετοι μαζί σου! Η ημέρα είναι ιδανική, για να διεκδικήσεις την εξομάλυνσης μίας σχέσης, ξεπερνώντας καυγάδες και παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να απολαύσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την γοητευτική σου εμφάνιση και θα δεις, πως θα κερδίσεις το άτομο που θες, με ευκολία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μία συνεργασία, θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Οικονομικά, χάνεις τον έλεγχο των εξόδων και αγχώνεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα εποικοδομητική και ωφέλιμη για τις επιθυμίες σου και τους στόχους σου! Λόγω της οργανωτικής διάθεσης, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα την ζωή σου και να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου! Ιδανική ημέρα για ιατρικές εξετάσεις ή αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, μέσα στο χώρο της εργασίας σου! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεται ουσιαστικά η σχέση σου, ακόμα κι αν υπάρξουν στιγμές ψυχρότητας κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ενέργεια και σαφώς βελτιωμένη εργασιακή απόδοση, την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες και τακτοποιείς υποχρεώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι απόλυτα τυχερός! Ετοιμάσου για καλοπέραση, ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και πολλές κοινωνικές επαφές! Κατάλληλη ημέρα για να χαλαρώσεις και να περάσεις ανέμελα, με άτομα που ξέρουν πως να σε κάνουν να χαμογελάς! Θέματα που αφορούν παιδιά, ευνοούνται πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές, εξομολογήσεις και άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Αν είσαι δεσμευμένος, με το ταίρι σου περνάτε υπέροχα και απολαμβάνετε στιγμές πάθους, τρυφερότητας και ρομαντισμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έρχονται επιτυχίες και φήμη! Οικονομικά, μην ξοδεύεις αλόγιστα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Πιθανόν σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, καλό θα είναι να απομακρυνθείς από την κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς στα άτομα της οικογένειας σου και στο σπίτι! Επιπλέον, η ημέρα είναι ιδανική για να ξεπεράσεις αρνητικές εμπειρίες, να λύσεις παρελθοντικά προβλήματα, αλλά και για να κάνεις αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα επικοινωνήσεις με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος και ίσως επιδιώξεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, η κυκλοθυμία σου, η γκρίνια και η μουρμούρα, μόνο προβλήματα θα φέρει στην σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, και αποδίδεις άψογα, σε εκείνα που σου έχουν αναθέσει! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια ξαφνικά οικογενειακά έξοδα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη