Διαμαντής Γκολιδάκης : Η Κυβέρνηση αφουγκράζεται την Κοινωνία και δρα αποφασιστικά


Δ. Γκολιδάκης : Η Κυβέρνηση αφουγκράζεται την Κοινωνία και δρα αποφασιστικά
Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει ότι όχι μόνο αφουγκράζεται την κοινωνία και τους πολίτες, αλλά ενεργεί αποτελεσματικά έτσι ώστε να ανακουφίσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που δοκιμάζονται λόγω των αυξημένων λογαριασμών του ρεύματος. 
Καταργεί την ρήτρα αναπροσαρμογής και επιστρέφει αναδρομικά το μεγαλύτερος μέρος των χρημάτων στους πολίτες, επισημαίνει σε δήλωσή του ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) και ειδικός καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης. 
Παράλληλα ο Δ. Γκολιδάκης τονίζει, πως πρόκειται για μια γενναία απόφαση που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια, με την κυβέρνηση να στέκεται πραγματικά δίπλα στις ανάγκες των πολιτών. Με την πανδημία τόσο οι πολίτες όσο και οι επιχειρήσεις στηρίχθηκαν οικονομικά. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα που διανύουμε την ενεργειακή κρίση. 
Αν συνδυάσουμε μάλιστα την αύξηση του κατώτατου μισθού με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ αλλά και άλλων φόρων, τότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με τη μεγαλύτερη οικονομική στήριξη που δόθηκε από οποιαδήποτε κυβέρνηση από το 2009 και μετά, πρόσθεσε ο κ. Γκολιδάκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη