Εγκατέλειψαν σκυλίτσα, δεμένη με τα παιχνίδια της και ένα σημείωμα


Η Baby Girl βρέθηκε μόνη, δεμένη σε έναν πυροσβεστικό κρουνό, στο Wisconsin των ΗΠΑ, με ένα σακίδιο με τροφή, λιχουδιές και παιχνίδια

Η Wisconsin Humane Society (WHS) αναζητά σπίτι για έναν σκύλο που εγκαταλείφθηκε δεμένος σε πυροσβεστικό κρουνό, με ένα σημείωμα και ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης.

Η Baby Girl, ένα ημίαιμο σχεδόν 6 ετών, βρέθηκε έχοντας μαζί ένα σημείωμα από τον ιδιοκτήτη της, που εξηγούσε πώς την λένε και γιατί δεν μπορούσε πλέον να φροντίσει το κατοικίδιο. Επίσης δίπλα της υπήρχε ένα μεγάλο σακίδιο με τροφή, λιχουδιές και τα παιχνίδια της.

Οι φωτογραφίες του σκύλου να κάθεται ήσυχα, με όλα τα πράγματα δίπλα, δείχνοντας εντελώς χαμένος, συγκίνησαν έντονα του ντόπιους -και όχι μόνο- αφού μοιράστηκαν εκατοντάδες φορές σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο ιδιοκτήτης.

Κάτοικος, που κοινοποίησε την είδηση μέσω Facebook, υποστηρίζει ότι «καθόταν έξω μαζί της για μια ώρα» ενώ προσπαθούσε να κρατήσει την Baby Girl ζεστή και «περίμενε να επιστρέψει κάποιος»- αλλά μάταια. «Δεν ήρθε κανείς», σημείωσε.



Η WHS, που ανέλαβε την προσωρινή φροντίδα της Baby Girl μέχρι να υιοθετηθεί, ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία της, ενώ εξέφρασε συμπόνοια για τον ιδιοκτήτη της, μέσω ενός μακροσκελούς μηνύματος.

«Λυπούμαστε τόσο πολύ που αναγκάστηκες να αποχωριστείς τον καλύτερό σου φίλο», έγραψε η οργάνωση. «Είναι προφανές πόσο πολύ την αγαπούσες και μπορούμε να δούμε ότι έκανες το καλύτερο δυνατό ενώ παλεύεις με προβλήματα υγείας και άλλες προκλήσεις στη ζωή σου».

Απευθυνόμενο στον ιδιοκτήτη της Baby Girl, συνέχισε λέγοντας ότι «η τσάντα που μάζεψες προσεκτικά με όλα τα αγαπημένα της πράγματα», «ο τρόπος που ασφάλισες το λουρί της για να μην τη χτυπήσει αυτοκίνητο» και το γεγονός πως την άφησες «σε μια γειτονιάς όπου θα την έβρισκαν γρήγορα, είναι όλα σημάδια ότι την αγαπούσες».

«Η αγάπη σου φαίνεται στο πόσο χαρούμενη και υγιής δείχνει», συνέχισε η οργάνωση. «Και στο σημείωμα που άφησες, παρακαλώντας κάποιον να τη βοηθήσει εφόσον εσύ δεν μπορείς πια».

«Να είσαι βέβαιος ότι είναι ασφαλής και σε καλό δρόμο πολύ σύντομα να βρει την επόμενη οικογένεια που θα την αγαπήσει», προσθέτει η WHS και καταλήγει: «Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και ελπίζουμε ότι αν το δεις αυτό, μπορείς να είσαι πιο ήσυχος γνωρίζοντας ότι το κοριτσάκι σου έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της».




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη