"Χονδροειδές ψέμα η καταγγελία για βιασμό της Γεωργίας Μπίκα"

SHARE:


«Έπλασε μία ιστορία με χονδροειδέστατα ψεύδη» αναφέρει το πόρισμα
Η εισαγγελική πρόταση 65 σελίδων, που απαλλάσσει τον Βασίλη Λεβέντη από την κατηγορία του βιασμού και προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην πλευρά της Γεωργίας Μπίκα, διαμορφώνει νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση της Θεσσαλονίκης και στα όσα καταγγέλθηκαν ότι έλαβαν χώρα στη σουίτα 401 και στο δωμάτιο 602 του πεντάστερου ξενοδοχείου.


Η εισαγγελέας Πρωτοδικών στην πρόταση, που παρουσιάζει το protothema.gr, αναφέρει πως «Ουδεμία αξιόποινη πράξη, πολλώ δε μάλλον του βιασμού, τελέστηκε σε βάρος της εγκαλούσας, τουναντίον τα όσα ισχυρίστηκε είναι παντελώς ψευδή», συμπληρώνοντας σε άλλο σημείο πως «έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον», βασίζοντας το σκεπτικό της σε μαρτυρίες, κυρίως τεσσάρων παρευρισκομένων στο πάρτυ, τεσσάρων υπαλλήλων του πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης.

Όπως υποστηρίζει, οι μώλωπες στα πόδια της Γεωργίας Μπίκα προκλήθηκαν από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε την ημέρα της καταγγελίας και όχι από τον καταγγελλόμενο βιασμό, διαψεύδει τον ισχυρισμό της 26χρονης ότι είχε έμμηνο ρύση, ενώ καταρρίπτει τον ισχυρισμό της καταγγέλλουσας ότι βρέθηκε το DNA μόνο ενός ατόμου, καθώς τα αδέλφια Λεβέντη είναι δίδυμοι και άρα έχουν κοινή γενετική ταυτότητα, αναφερόμενη σε έκθεση πραγματογνωμοσύνης που αποδεικνύει ότι το DNA του Βασίλη και του Ευαγόρα Λεβέντη δεν είναι το ίδιο.

...Περί ώρα 10.40 η εγκαλούσα ξύπνησε. Για δικούς της, ωστόσο, προσωπικούς λόγους, που, από τα στοιχεία της δικογραφίας δύναται να υποτεθούν αλλά δεν προκύπτουν ευθέως τούτη έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον. Και μπορεί μεν οι προσωπικοί λόγοι που την οδήγησαν στην ύφανση αυτής της ιστορίας να μην προέκυψαν επαρκώς, πλην όμως από την επισταμένη μελέτη όλων των αποδεικτικών στοιχείων προέκυψε περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα όσα κατέθεσε σχετικά με τον υποτιθέμενο σε βάρος της βιασμό αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη...

Η Γεωργία Μπίκα απαντά με μηνύσεις κατά των τεσσάρων παρευρισκομένων στο πάρτυ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Αποχώρησαν από τον χώρο του πάρτυ πριν τις 4 το πρωί και όσα αναφέρουν περί επιστροφής μου είναι ασύστολα ψεύδη.

Οι καταθέσεις αυτής της ομάδας ατόμων δεν επιβεβαιώνονται από το υλικό των καμερών, τις καταθέσεις Λεβέντη - Περογιαννάκη και μιας υπαλλήλου στο ξενοδοχείο». Παράλληλα μηνύει και τους δύο υπαλλήλους του ξενοδοχείου από τη ρεσεψιόν και τη φύλαξη, δείχνοντας αποφασισμένη να υπερασπιστεί τους ισχυρισμούς της.

Η πρόταση της εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα που κατατέθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης στις 13 Μαΐου, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει ή όχι δεκτή, παραθέτει μια λεπτομερή περιγραφή των όσων συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αλλά και την επόμενη ημέρα.

Το πάρτυ
Η πρόταση της εισαγγελέως ξεκινάει στην ουσία περιγράφοντας το τι έγινε εκείνο το βράδυ στη σουίτα του πεντάστερου ξενοδοχείου: «Το πάρτυ κατά γενική ομολογία δεν παρουσίαζε κανένα απολύτως ενδιαφέρον, ενώ το περιβάλλον έμοιαζε παράξενο.

Συγκεκριμένα, όπως κατέθεσαν άπαντες οι μάρτυρες-προσκεκλημένοι, υπήρχε ένας μπουφές με μικρό αριθμό μπουκαλιών σαμπάνιας, βότκας και redbull, υπήρχε έλλειψη πάγου και νερού, δεν υπήρχε σέρβις αλλά o καθένας σερβίρονταν μόνος του, η μουσική εξέπεμπε από ηχείο με Bluetooth, δεν υπήρχε χώρος ώστε να καθίσουν όλοι, οι παρευρισκόμενοι περιφέρονταν χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία ο ένας στον άλλον, οι “οικοδεσπότες” δεν έμοιαζαν να ενδιαφέρονται για τους καλεσμένους, άνθρωποι μπαινοέβγαιναν στο μπαλκόνι για να καπνίσουν και γενικά επικρατούσε αδιαφορία και υποτονικότητα. Δεν υπήρχε καμία συνοχή, ουδεμία ερωτική διάθεση και απουσίαζε παντελώς η προσέγγιση (ερωτική ή φιλική) των ανδρών προς τις παρευρισκόμενες γυναίκες, οι οποίες υπερτερούσαν στον αριθμό από αυτούς.

Επίσης, δεν διαπιστώθηκε από κανέναν η χρήση ναρκωτικών ουσιών ή ότι κάποιος ήδη τελούσε υπό την επήρεια αυτών. Η εγκαλούσα με τη φίλη της κάθισαν σε σκαμπό δίπλα η μία με την άλλη, ενώ όπισθεν αυτών αλλά πλησίον τους κάθισε η Μία, την οποία ήδη γνώριζαν από το ρεβεγιόν στην οικία του εργοδότη».

Στη συνέχεια, στην πρόταση αναφέρεται το τι συνέβη όταν η Γεωργία Μπίκα επέστρεψε στο ξενοδοχείο, βασιζόμενη στις δύο καταθέσεις των υπαλλήλων του ΜΕΤ. «Η εγκαλούσα, αφού είχε ήδη λάβει την απόφαση επιστροφής στη σουίτα, τηλεφώνησε στον εργοδότη της περί ώρα 04.00, όπως της είχε ζητήσει o ίδιος νωρίτερα να πράξει, και τον ενημέρωσε ότι είναι καλά και ότι ανέμενε τον Εμμανουήλ Παπαδόπουλο και τον Χασάν. Στο μεταξύ, ο Παπαδόπουλος ενημέρωσε τηλεφωνικά τον κατηγορούμενο ότι η καταγγέλλουσα θα επέστρεφε στο πάρτυ και του απέστειλε τον αριθμό του κινητού της, ώστε να συνομιλήσει μαζί της σε περίπτωση που ανέκυπτε κάποιο πρόβλημα κατά τη νέα είσοδό της στο ξενοδοχείο αλλά και να της ανοίξει την πόρτα όταν θα έφτανε στη σουίτα, δεδομένου ότι είχε ήδη παρέλθει η ώρα, υπήρχε το ενδεχόμενο άρνησης της επανεισόδου της, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού από τους υπαλλήλους της υποδοχής κι επιπλέον υπήρχε το ενδεχόμενο επιστροφής στο σημείο των αστυνομικών, οι οποίοι μόλις λίγα λεπτά πριν είχαν αποχωρήσει, καθώς επιχειρούσαν από τις 03.15’ έως 03.45’ να απομακρύνουν από το εσωτερικό του ξενοδοχείου έναν σκύλο, o οποίος είχε εισέλθει εντός τη στιγμή που είχαν μπει η εγκαλούσα με τη φίλη της.
Την απαλλαγή του Βασίλη Λεβέντη προτείνει η εισαγγελέας, η οποία τονίζει πως δεν υπήρξε καμία εμπλοκή του αδελφού του Ευαγόρα στην υπόθεση
Πράγματι, ο κατηγορούμενος στις 04.10’ ακριβώς την κάλεσε τηλεφωνικά και συνομίλησαν για 31 δευτερόλεπτα και την ενημέρωσε πως θα την περίμενε να της ανοίξει την πόρτα του δωματίου όπου γινόταν το ρεβεγιόν.

Λίγο νωρίτερα της συνομιλίας, η ίδια, ερχόμενη από την οδό Ερμιόνης όπου κινούνταν προς αναζήτηση του αυτοκινήτου της, εισήλθε στο ξενοδοχείο, κατευθύνθηκε στη ρεσεψιόν και ζήτησε την κράτηση ενός δωματίου. O υπάλληλος υποδοχής προχώρησε στη διαδικασία άφιξης, την ενημέρωσε ότι το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 130 ευρώ, πλέον 4 ευρώ για το φόρο διαμονής, τούτη πλήρωσε μετρητοίς και απομακρύνθηκε προς τον ανελκυστήρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, φαινόταν ότι είχε πιει, παραπατούσε και δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητική απέναντί του. Το δωμάτιο που της παραχωρήθηκε είχε το Νο 510 και βρισκόταν στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου, ακριβώς δίπλα από το ασανσέρ. Η εγκαλούσα όντως ανέβηκε στον όροφο που έπρεπε, πλην όμως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην εισέλθει καθόλου στο δωμάτιό της αλλά να μεταβεί κατευθείαν στον 4ο όροφο και στη σουίτα όπου λάμβανε χώρα το πάρτυ.
O παραπάνω υπάλληλος αντιλήφθηκε, μέσω της εφαρμογής που διατηρεί το ξενοδοχείο για τη δημιουργία κλειδιών δωματίων, ότι η πελάτης δεν είχε εισέλθει στο δωμάτιό της, παρότι είχαν περάσει τρία περίπου λεπτά και θεωρώντας ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το κλειδί-κάρτα (καθώς πολλοί πελάτες νομίζουν ότι η κάρτα λειτουργεί ανέπαφα, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει ειδοποίηση για την εισαγωγή της) ενημέρωσε τον υπάλληλο να μεταβεί στον 5ο όροφο και να συνδράμει στο άνοιγμα της πόρτας. Τούτος ανέβηκε καλώντας εκ νέου τον άνω υπάλληλο υποδοχής ώστε να επιβεβαιώσει τον αριθμό δωματίου της πελάτισσας, και αντίκρισε την εγκαλούσα η οποία στεκόταν ανάμεσα στην πόρτα του δωματίου της και του ανελκυστήρα. 
Ευθύς αμέσως τη ρώτησε “δεν μπορέσατε να μπείτε στο δωμάτιο;” και τούτη του απάντησε “ορίστε;” με εκείνον να επαναλαμβάνει την ίδια ερώτηση. Η εγκαλούσα τότε του απάντησε “όχι, στο 401 πάω”. Αυτός ξαναρώτησε “δεν κάνατε κράτηση τώρα στη ρεσεψιόν;” και αυτή του είπε “όχι, στο 401 πάω”.

Τότε ο υπάλληλος της ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι μπορεί να έκανε κάποιο λάθος, ενώ η εγκαλούσα κατευθύνθηκε στον ανελκυστήρα. Επίσης, αυτός επικοινώνησε με τον υπάλληλο υποδοχής και ενημέρωσε ότι δεν μπήκε στο δωμάτιό της αλλά πήγαινε στο 401. Ταυτόχρονα, κατέβηκε στον 4ο όροφο και είδε την κοπέλα να κατευθύνεται αρχικά προς το δωμάτιο 402 και στη συνέχεια προς το 401 (σουίτα)».


Μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη χαρακτηρίζει η εισαγγελική πρόταση όσα υποστήριξε η Γεωργία Μπίκα

Η επιστροφή στο δωμάτιο

Στις επόμενες σελίδες της πρότασης αναφέρεται, σύμφωνα με μαρτυρίες, τι συνέβη όταν η Γεωργία Μπίκα επέστρεψε στη σουίτα όπου γινόταν το πάρτυ.
«O κατηγορούμενος κάθισε στην άκρη του καναπέ και η εγκαλούσα σε σκαμπό, δίπλα του, ενώ με το πέρασμα της ώρας η σωματική τους επαφή γινόταν στενότερη. Η συζήτησή τους ήταν χαλαρή και αρχικά αναλώθηκαν σε γενικόλογα που περιλάμβαναν την επαγγελματική ενασχόληση του καθενός (μιας και μολονότι ήταν στο ίδιο χώρο και πριν, δεν είχαν γνωριστεί) όπου η εγκαλούσα, μεταξύ άλλων, του ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρία παραγωγής ζάχαρης, διήρκεσε δε τουλάχιστον σαράντα λεπτά με μία ώρα, σύμφωνα με τις καταθέσεις των λοιπών παρευρισκομένων. Η εικόνα της ήταν καλή, μολονότι φαινόταν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, ήταν ευδιάθετη, μιλούσε κανονικά, δεν παραπατούσε και δεν έμοιαζε να χρειάζεται βοήθεια ή να μη νιώθει καλά, όπως συμβαίνει σε περίπτωση που κάποιος τελεί σε κατάσταση μέθης, δοθέντος ότι είχε ήδη παρέλθει ικανό διάστημα από τη στιγμή που είχε πιει το τελευταίο ποτό. Όλα τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται από τις καταθέσεις των προσώπων που βρίσκονταν στον χώρο. Ειδικότερα, η Ουρανία Κ. στην από 04.02.2022 κατάθεσή της ενώπιον της Ανακρίτριας ανέφερε ότι “την είδα όμως που ήρθε τις πρωινές ώρες και μιλούσε με τον Βασίλη Λεβέντη που καθόταν από τη μέσα μεριά του καναπέ, η κοπέλα από την έξω μεριά και μιλούσαν και είχαν έρθει πιο κοντά. 
Κάποια στιγμή έφυγαν μαζί.... Επίσης θυμάμαι την εικόνα της Γεωργίας τη δεύτερη φορά που ήρθε που μου είχε φανεί ότι ήταν κάπως, σε κατάσταση που είχε πιει και τα ποτά της, ήταν κάπως χαλαρά καθισμένη», η Gabriela O. την ίδια ημέρα κατέθεσε ότι “...τη Γεωργία την είχα δει φατσικά στο πάρτυ πιο νωρίς, αλλά μετά την ξαναείδα. Φαινόταν να έχει πιει δυο τρία ποτά αλλά ούτε παραπατούσε ούτε χρειαζόταν κάποια βοήθεια. Μιλούσε με τον Βασίλη Λεβέντη... Εγώ στην κοπέλα δεν είδα ούτε ποτό στο χέρι της ούτε νερό, ούτε τίποτε...”, η Παρασκευή Ν. την 09.02.2022 κατέθεσε ενώπιον της Ανακρίτριας ότι “,..μετά έρχεται η Γεωργία με τον Βασίλη Λεβέντη μπήκαν μαζί στη σουίτα... Δεν παρατήρησα κάτι περίεργο και η συζήτησή τους φαινόταν ήρεμη και χαλαρή εκεί στον καναπέ, Μπορεί να είχε πιει η κοπέλα...”, o Χαράλαμπος Ντόλιας, την 02.02.2022 ανέφερε ότι “... την κοπέλα αυτή, τη Γεωργία Μπίκα, δεν την είδα ποτέ την πρώτη φορά που λέει ότι ήρθε, δεν την πρόσεξα καθόλου, ήταν αδιάφορη.... 
Επί μία ώρα σίγουρα ο Βασίλης Λεβέντης μέσα από το μπράτσο του καναπέ η κοπέλα αυτή έξω από το μπράτσο μιλάνε, τους ακούω που μιλάνε, που έχουν συζήτηση, δηλαδή η κοπέλα έχει πλήρη διαύγεια. Μάλιστα κοιτούσα και τον Τραφαλή και γελούσαμε που μιλάνε μια ώρα. Μετά σηκώνονται χεράκι - χεράκι... έφυγαν με πλήρη συναίνεση της κοπέλας, ούτε αντίδραση, ούτε όχι, ούτε μη, δηλαδή σηκώθηκε χωρίς άρνηση και γκρίνια και φύγανε μαζί”».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο όπου αναφέρεται στον καταγγελλόμενο βιασμό και στο πώς τον ερμηνεύει η εισαγγελέας στην πρότασή της.
«Μετά την πάροδο σαράντα έως εξήντα λεπτών περίπου o κατηγορούμενος και η εγκαλούσα, έχοντας δημιουργήσει ένα ερωτικό κλίμα μεταξύ τους, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη σουίτα και να μεταβούν στο δωμάτιο 602, που είχε κλείσει για τον εαυτό του, ώστε προφανώς να συνευρεθούν. Έτσι, έχοντας συνειδητά, νηφάλια και με γνήσια βούληση λάβει την απόφαση, προϊόν της ελεύθερης επιλογής της, να συνευρεθεί με τον κατηγορούμενο, κατευθύνθηκαν περί ώρα 04.45’ στον 6ο όροφο και στο δωμάτιο 602 του ξενοδοχείου «ΤΗΕ ΜΕΤ”, ήτοι στο δικό του δωμάτιο, κι εκεί, μιας και είχε ήδη νωρίτερα εξωτερικεύσει τη συναίνεσή της και είχε δημιουργηθεί και κλιμακωθεί η ερωτική τους διάθεση κατά την παραμονή τους στη σουίτα, ξάπλωσαν στο κρεβάτι, προχώρησαν σε ερωτικές περιπτύξεις...* η εγκαλούσα συνειδητά και ηθελημένα, με τη συναίνεσή της για την ερωτική συνεύρεση, η οποία αποτελούσε μια εκούσια και συνεχιζόμενη συμφωνία συμμετοχής, δίχως να ανακληθεί σε οποιοδήποτε στάδιο...* Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πράξης τους, τούτη ζήτησε από τον κατηγορούμενο να της επιτρέψει να κοιμηθεί στο δωμάτιό του κι εκείνος αμέσως συμφώνησε.

Περί ώρα 10.40 η εγκαλούσα ξύπνησε. Για δικούς της, ωστόσο, προσωπικούς λόγους, που από τα στοιχεία της δικογραφίας δύναται να υποτεθούν αλλά δεν προκύπτουν ευθέως, τούτη έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον. Και μπορεί μεν οι προσωπικοί λόγοι που την οδήγησαν στην ύφανση αυτής της ιστορίας να μην προέκυψαν επαρκώς, πλην όμως από την επισταμένη μελέτη όλων των αποδεικτικών στοιχείων προέκυψε περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα όσα κατέθεσε σχετικά με τον υποτιθέμενο σε βάρος της βιασμό αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

Η καταγγελία
Το επόμενο συμβάν που ξεδιπλώνεται στην εισαγγελική πρόταση αφορά την επόμενη μέρα και την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. «Ισχυρίστηκε ότι μόλις ξύπνησε και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, ήταν σε κατάσταση πανικού και σοκ και άρχισε να κλαίει, ενώ τόσο o εργοδότης όσο και ένας φίλος του, οι οποίοι την παρέλαβαν από το ξενοδοχείο ισχυρίστηκαν ότι μόλις την αντίκρισαν είδαν μια κοπέλα απόλυτα τρομοκρατημένη, που παρουσίαζε την εικόνα μιας κακοποιημένης γυναίκας (φίλος του εργοδότη: «...Η εικόνα που συναντήσαμε ήταν μια κακοποιημένη κοπέλα έξω από το ξενοδοχείο μπροστά στις σημαίες και ήταν τρομοκρατημένη... Εδώ να πω ότι είδαμε τα πόδια της μαυρισμένα και ήταν αναμαλλιασμένη...». Εργοδότης: «...μου είπε φοβάμαι και θέλω να φύγω από εδώ, η φωνή της ήταν έντρομη και με κλάματα. Φύγαμε γρήγορα με τον φίλο μου και φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Δεν θέλω να αντικρίσει κανείς γονιός την εικόνα που αντικρίσαμε βλέποντας τη Γεωργία που είχε κατέβει στην είσοδο έξω στον δρόμο επί της 28ης Οκτωβρίου, μας περίμενε στο πεζοδρόμιο του ξενοδοχείου και όταν την είδαμε, ξέρουμε πώς ήταν όταν έφυγε από εμάς και πώς την αντικρίσαμε.

Έχω εμπειρία γιατί έχω παιδιά στην ηλικία της και ξέρω αν έχουν διασκεδάσει ή αν δεν ξέρω να βρω τη λέξη, αν τα κακομεταχειρίστηκαν ή αν ... και η Γεωργία έτρεμε και έκλαιγε... αντικρίσαμε μια Γεωργία που φορούσε μια φούστα και τα πόδια της ήταν με μελανιές, ήταν ένα παιδί τρομοκρατημένο να μην μπορεί να μιλήσει... η κοπέλα δεν ήξερε τι της γινόταν εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν σε πλήρη ταραχή...»).

Ωστόσο, οι ανωτέρω ισχυρισμοί και περιγραφές όλων καταρρίπτονται από τις ένορκες καταθέσεις της υπαλλήλου υποδοχής στο ξενοδοχείο, η οποία την 28.01.2022 κατέθεσε ενώπιον της Ανακρίτριας σχετικά με την εικόνα της εγκαλούσας “...ήταν μια απλή κοπέλα που πήγαινε προς τα έξω, δε μου κίνησε την περιέργεια με τη στάση του σώματός της ή με κάποιο τρόπο να θεωρήσω ότι χρειάζεται βοήθεια...” αλλά και μιας άλλης υπαλλήλου, η οποία την ίδια ημέρα κατέθεσε ότι προς το μεσημέρι, δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα, είδα αυτή την κοπέλα, τη Γεωργία Μπίκα, χωρίς να ξέρω ποια είναι ή πού δόθηκε το δωμάτιο μέσα στη νύχτα, και o λόγος που την πρόσεξα είναι γιατί πίσω στο γραφείο μπαινοβγαίνουμε γραφείο ρεσεψιόν πολλές φορές και την πρόσεξα λόγω του ντυσίματος, φορούσε μια γούνα κοντή ανοιχτόχρωμη και ήταν ξυπόλυτη με πέδιλα από κάτω, και αναρωτήθηκα τέτοιο ντύσιμο θα είναι από χθες το βράδυ. 
Εκείνη μιλούσε στο τηλέφωνο και περίμενα να τελειώσει για να τη ρωτήσω αν έρχεται ή φεύγει για να ελέγξω πιστοποιητικά κλπ αλλά δε σταμάτησε να μιλάει, συνέχισε να προχωρά και βγήκε από το ξενοδοχείο χωρίς να ξαναγυρίσει.... Δεν πρόσεξα κάτι το ιδιαίτερο, απλά μιλούσε στο τηλέφωνο κανονικά...”.

Από τις συγκεκριμένες επομένως καταθέσεις προκύπτει αδιαμφισβήτητα ότι τούτη σε καμία απολύτως κατάσταση πανικού δεν τελούσε, ούτε φυσικά έκλαιγε ασταμάτητα μέχρι τη στιγμή της έλευσης του εργοδότη της, τουναντίον κατέβηκε από το δωμάτιό της έχοντας απόλυτα φυσιολογική κίνηση, στάση και συμπεριφορά, δίχως να κλαίει, να μοιάζει τρομαγμένη ή πολύ περισσότερο κακοποιημένη, όπως οι μάρτυρές της περιέγραψαν με γλαφυρό τρόπο, συμπεριφορά όμως που αφενός μεν δεν συνάδει με αυτή μιας πραγματικά κακοποιημένης σeξουαλικά γυναίκας που τελεί σε κατάσταση σοκ, και αφετέρου ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την παράθεση των αναληθών ισχυρισμών της ιδίας».
«Από τις καταθέσεις προκύπτει αδιαμφισβήτητα ότι τούτη σε καμία απολύτως κατάσταση πανικού δεν τελούσε, ούτε φυσικά έκλαιγε ασταμάτητα μέχρι τη στιγμή της έλευσης του εργοδότη της, τουναντίον κατέβηκε από το δωμάτιό της έχοντας απόλυτα φυσιολογική κίνηση, στάση και συμπεριφορά που αφενός μεν δεν συνάδει με αυτή μιας πραγματικά κακοποιημένης σeξουαλικά γυναίκας που τελεί σε κατάσταση σοκ, και αφετέρου ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την παράθεση των αναληθών ισχυρισμών της ιδίας»

Οι μελανιές
Ιδιαίτερη μνεία στην πρόταση γίνεται και στις εκχυμώσεις που διαπιστώθηκαν στην κοπέλα. «Επιπροσθέτως, και πέραν των όσων αναλυτικά προπαρατέθηκαν, ο πρώτος εξ αυτών κατέθεσε επιπλέον “... αντικρίσαμε μια Γεωργία που φορούσε μια φούστα και τα πόδια της ήταν με μελανιές..”, ενώ o δεύτερος ότι “... εδώ να πω ότι είδαμε τα πόδια της μαυρισμένα και ήταν αναμαλλιασμένη...”, καταθέσεις που δόθηκαν πολύ μεταγενέστερα της εξέτασής της από την ιατροδικαστή. Σύμφωνα δε με την ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε την 02.01.2022 και περί ώρα 20.00’ η εγκαλούσα έφερε εκχυμώσεις (σ.σ. περιγράφει με λεπτομέρειες όλες τις μελανιές). Πώς κατάφεραν και διαπίστωσαν εν ριπή οφθαλμού τις εκχυμώσεις που έφερε, όταν αυτές, με βάση την ιατροδικαστική έκθεση, εντοπίζονται κατά το πλείστον στην περιοχή του μηρού, στο ανώτερο σημείο του, που συνήθως καλύπτεται από το ρούχο αυτού που τη φέρει; Σημειωτέον δε, ότι τούτη, κατά τη μετάβασή της στο Τμήμα Ασφαλείας, τράκαρε με το αυτοκίνητό της (όπως δήλωσε), οπότε το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η εξέτασή της έλαβε χώρα την επομένη του καταγγελλόμενου βιασμού και περί ώρα 20.00, συντείνει ακόμη περισσότερο στην άποψη ότι η πλειονότητα τούτων (πέραν των παλαιών αποχρωματισμένων ή εντελώς πρόσφατων, αλλά πάντως μόλις ορατών εκχυμώσεων) προκλήθηκε από το τροχαίο ατύχημα και δεν οφείλονται σε βίαιη συμπεριφορά του κατηγορουμένου».

Το συμπέρασμα
Ολοκληρώνοντας την πρότασή της στο Συμβούλιο, η κυρία Κλιάπα προτείνει να απαλλαγεί των κατηγοριών ο Βασίλης Λεβέντης και να καταργηθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο τμήμα της περιοχής του και η Γεωργία Μπίκα να πληρώσει όλα τα δικαστικά έξοδα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως «Εξ όλων των ανωτέρω αναλυτικά αναφερθέντων, ερειδομένων στα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας που επισταμένως μελετήθηκαν και αξιολογήθηκαν, προκύπτει μετά βεβαιότητας, δίχως ψήγμα αμφιβολίας, ότι ουδεμία αξιόποινη πράξη, πολλώ δε μάλλον αυτή του βιασμού, τελέστηκε σε βάρος της εγκαλούσας, τουναντίον τα όσα ισχυρίστηκε είναι παντελώς ψευδή. Τούτη, για τους δικούς της προσωπικούς λόγους, επιδόθηκε σε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια απόδοσης ευθυνών στον κατηγορούμενο, ακολούθως στον αδελφό του και στη συνέχεια στο φίλο της Εμμανουήλ Παπαδόπουλο, διαστρέβλωσε γεγονότα και καταστάσεις κι επιχείρησε να παρουσιάσει την πραγματικότητα, ήτοι τη συναινετική, με τη γνήσια βούλησή της και κατόπιν ελεύθερης επιλογής της συνεύρεσή της με τον κατηγορούμενο, ως ειδεχθές έγκλημα τελεσθέν εναντίον της, μόνο που στην προσπάθειά της αυτή υπέπεσε σε ασύστολα ψεύδη, αναρίθμητες αντιφάσεις και ανακολουθίες, διαψεύστηκε από την πληθώρα των μαρτύρων που είχαν ή έλαβαν γνώση των γεγονότων, ακόμη κι εκείνων στη βοήθεια των οποίων προσέβλεπε, οι οποίοι λόγω της υπερβολής στην περιγραφή τους επιδόθηκαν κι οι ίδιοι σε ανακρίβειες και αβάσιμους ισχυρισμούς, και προφανώς δεν υπολόγισε ότι τόσο η επιστήμη όσο και οι μάρτυρες και τα λοιπά αποδεικτικά στοιχεία θα οδηγούσαν στη διαλεύκανση και κατάδειξη της αλήθειας».

Απάντηση με μηνύσεις
Εν αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το αν θα κάνει ή όχι δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών, η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα περνά στην αντεπίθεση και ετοιμάζει υπόμνημα με το οποίο θα αντικρούει έναν προς έναν τους ισχυρισμούς της κυρίας Κλιάπα και το οποίο θα καταθέσει στο Συμβούλιο. Οι πληροφορίες λένε πως η 26χρονη, που είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει και να στηρίξει τη θέση της, επιμένει ότι διαθέτει στοιχεία από μαρτυρίες και υλικό από κάμερες που στοιχειοθετούν την καταγγελία της. Παράλληλα, έχει ήδη καταθέσει μηνύσεις εις βάρος του Χαράλαμπου Ντόλια, εμπόρου πούρων και φίλου του Βασίλη Λεβέντη που ήταν στο πάρτυ του ΜΕΤ με τρεις νεαρές κοπέλες λέγοντας ότι έχει τελέσει εις βάρος της την αξιόποινη πράξη της ψευδούς κατάθεσης, καταθέτοντας μεταξύ αληθινών, και ψευδή περιστατικά.

Ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας, τονίζει : «Λάβαμε γνώση της εισαγγελικής πρότασης. Προετοιμάζουμε υπόμνημα προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που θα κατατεθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία, όπου επεξεργαζόμαστε και αντικρούουμε με ρεαλισμό λέξη προς λέξη την απαράδεκτη αυτή πρόταση. Στην πορεία, μετά από δύο μήνες αναμένουμε την κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, στο οποίο και ανήκει η αποκλειστική αρμοδιότητα για την παραπομπή του κατηγορουμένου.

Πιστεύουμε ότι με το βούλευμα του Συμβουλίου θα καταρριφθούν οι αναπόδεικτες σκέψεις της εισαγγελικής πρότασης και θα παραπεμφθεί η υπόθεση να εκδικασθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου όλα τα σοβαρά ζητήματα που έχουν τεθεί και μένουν έως σήμερα αναπάντητα, εν όψει της μυστικότητας της μέχρι σήμερα ποινικής προδικασίας, να τεθούν ενώπιον των τακτικών αλλά και των λαϊκών δικαστών σε μία ανοιχτή και δημόσια διαδικασία. Ετσι θα επικυρωθεί η αξιοπιστία της Δικαιοσύνης».

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

"Logistics" «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» «Οργάνωση Αναρχική Δράση» «USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 2022 29η Agrotica 2022 34th Τhessaloniki Insurance Conference 3ο Γυμνάσιο -Λύκειο Θεσσαλονίκης 6η Δεκεμβρίου 6ωρο 8ο Festival Γαλάτιστας ΑΒ Βασιλόπουλος Αγγειοχειρουργός Αγγελική Αδαμοπούλου Αγγλία Αγία Βαρβάρα Αγιον Ορος Αγιος Αθανάσιος Άγιος Δομήνικος Αγιος Λουκάς Αγιος Μάμας Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Παντελεήμονας Άγιος Στυλιανός Αγίου Πνεύματος Άγις Κυνηγόπουλος Αγνή Καλουμένου αγνοούμενες αγνοούμενη αγνοούμενοι αγνοούμενος αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αγρότης αγροτικά μπλόκα αγώνας δρόμου αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΙ ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορική εταιρία αεροπορικό αεροσκάφος Αθήνα Αθηνά Χρυσαντίδου Αθηνά Ωνάση Αθηναίος αθίγγανοι Αθλητικα Αθλητικά Αθυτος Αιανή Αιγάλεω Αιγίνιο Αιγυπτος Αίγυπτος Αιθιοπία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αιτωλοακαρνανία αιφνίδιος θάνατος αιχμάλωτοι Ακης Σκέρτσος Άκης Σκέρτσος Ακης Στολτίδης ακραίες καιρικές συνθήκες ακρίβεια Ακρόπολη ακύρωση πτήσεων Αλαμπάμα Αλβανία Αλβανός Αλγερία Αλέκα Λαμπρινού Αλέκος Φασιανός Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Αλέξανδρος Αποστολάς Αλέξανδρος Βελαλόπουλος Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλικάντε Αλιμος Αλκης Κούρκουλος Αλκιβιάδης Καμπανός αλλαγή φύλου Αλλαγή ώρας 2021 Αλλαντίαση Αλμπέρτο Εσκενάζυ Αλμυρός Αλόννησος Αμαλιάδα Αμάντα Γεωργιάδη Αμβρόσιος Αμπελόκηποι Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη Άμφισσα Άνα Μπρνάμπιτς αναισθησιολόγος ανάκληση αυτοκινήτου ανάκληση τροφίμου Ανάληψη Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανάσταση Αναστασία Μήλιου Αναστασία Δεληγιάννη Ανδραβίδα Ανδρέας Λοβέρδος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανδρέας Φουστάνος Ανδρόγυνο ανεμβολίαστη ανεμβολίαστοι ανεργία Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Αννα Βίση Άννα Λιτβίνοβα Αννα Μέγα Άννα Τσουκαλά ανοιχτή επιστολή ΑΝΤ1 ανταλλαγή αιχμαλώτων Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ αντιεμβολιαστής Αντιολισθητικές αλυσίδες Αντώνης Γλου Αντώνης Γρέγος Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός Αξιός αξιωματικός απαγόρευση κυκλοφορίας απαγωγή απατεώνας απατεώνισσα απάτη απεργία ΑΠΘ Απλήρωτοι εργαζόμενοι απογραφή απόδραση Αποζημίωση Αποκάλυψη της Σμύρνης Απόλλων Αρναίας απόπειρα ανθρωποκτονίας απόπειρα βιασμού αποπλάνηση Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός Απόστολος Λάγιος Απόστολος Ρουβάς αποφυλάκιση αραβόφωνοι Αραούχο αράχνη Αργεντινή αργία αργία 26ης Οκτωβρίου Αργίες 2022 Αργολίδα Αργος Αργύρης Αργυριάδης Αργυρούπολη Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Άρης Πορτοσάλτε Αριζόνα Αριστοτέλης Μυστακίδης Αριστοτέλους Αρκαδία αρκούδα Αρμένιοι Αρναία Αρνί αρραβώνας Αρτα Αρτέμης Σώρρας αρτοποιία Φελλαχίδη Αρχαία Αγορά Αρχαία Ολυμπία Αρχιμανδρίτης αρχιμουσικός Αρωνάς ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος Θεσσαλονίκης ασέλγεια Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας Ασπροβάλτα Ασπρόπυργος Αστεία αστρολογία Αστυνομία Αστυνομικό δελτίο αστυνομικό τμήμα αστυνομικός ασφάλιση ασφαλτόστρωση Ασώματο Ατλαντικός ωκεανός Άτλας ΑΤΜ Αττική Αττική Οδός αττοκτονία Αυγή Αύγουστος Κορτώ Αυξέντιος Circau αυξήσεις Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Λατινοπούλου Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Σκαφίδα Αχαΐα Αχίλλειον Αχλάδι Β' Θεσσαλονίκης Β’ Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Κονιτόπουλος Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια βανδαλισμοί Βαρβάρα Κίρκη Βάρη Βαρθολομιό Βαρουφάκης βασανιστής Βασίλη Δέλλιος Βασίλης Δημάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Λώλος Βασίλης Μαλούχος Βασίλης Μπισμπίκης Βασίλης Ντινόπουλος Βασίλης Σαλέας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Βασίλης Σταύρου Βασιλική Ντρέ Βασιλική Σελήνη Βασίλισσα Ελισάβετ Βάσω Μπεσκάκη Βεβήλωση Βελβεντό Βέλγιο Βελεστίνο Βελόπουλος Βενετία βενζίνη βέροια Βέρτης βιαιοπραγία Βιασμός βιαστής βιβλίο βιβλιοθήκες βίγκαν Βιέννη Βίκυ Κάβουρα Βίλα Αλλατίνι βίλα Ρίτζ Βίλια βίλλα βίντεο βιτριόλι Βλάσης Σταθοκωστόπουλος Βλαχιώτης Βλαχογιάννης Γιώργος Βόλβη Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βόλος βόμβα βομβαρδισμοί Βόρεια Κορέα βόρεια προάστια Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βούλγαρος Βούναργο Βραζιλία Βράσταμα Βρέφος βροχές Βύλιζα ΓΑΔΑ Γάζωρος Γαλάζιες Σημαίες Γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ Γαλαξίας Γαλάτιστα Γαλάτσι Γαληψός Γαλλία Γαλλικές εκλογές 2022 γαμος γάμος Γαρδικάκι γενικός γραμματέας ΚΝΕ Γενίτσαροι και Μπούλες γενοκτονία Γερακαρού Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου Γεωργία Γεωργία Μπίκα Γεωργιανός Γεωργίας Μπίκα Γεωργίου Παπανδρέου γήπεδο γήπεδο Τούμπας Γιάνης Βαρουφάκης Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιάννης Γιώργος Γιάννης Κοντούλης Γιάννης Μπουλοκώστας Γιάννης Σερβετάς Γιάννης Σκαφτούρος Γιάννης Σπαλιάρας Γιάννης Φλωρινιώτης Γιαννιτσά Γιαουντέ γιατρός Γιούλη Σταρίδα Γιούργκεν Κλοπ Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Βαγιωνάς Γιώργος Γιαννόπουλος Γιώργος Καλοχριστιανάκης Γιώργος Καπουτζίδης Γιώργος Κιμούλης Γιώργος Κυπαρίσσης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Μαυρίδης Γιώργος Μπόγρης Γιώργος Νερούτσος Γιώργος Παπαναούμ Γιώργος Παπανδρέου Γιώργος Περρής Γιώργος Τζαβέλλας Γιώργος Τράγκας Γιώργος Τσίπρας γκαζάκια Γκάλης Γκάνθερ γκέι Γκέρχαρντ Σρέντερ Γκόλφω γκράφιτι Γλασκώβη γλέντι γλέντι βάπτισης Γλυκά Νερά Γλυφάδα Γνώμη Γουατεμάλα Γουίλ Σμιθ γουλιανός Γρεβενά Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαράντης Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ γυμνάστρια Γυναικα γυναίκα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δάκης Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δασκάλα Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο επιδείνωσης καιρού δελτίο καιρού δελτίο καυσίμων Δελφών Δενδροπόταμος δενδροφύτευση Δερβένι Δέσποινα Βανδή δεύτερος γάμος Δημαρχείο Θερμαϊκού Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δημαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δήμητρα Σακαδάκη Δημήτρης Δανίκας Δημήτρης Αθανασίου Τσιβούλας Δημήτρης Αλεξάνδρου Δημήτρης Ευθυμίου Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κομπατσιάρης Δημήτρης Κουτσολιούτσος Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Λιγναδης Δημήτρης Λιγνάδης Δημήτρης Παπαδημούλης Δημήτρης Πέλκας Δημήτρης Σκαρμούτσος Δημήτρης Σοροπάνη Δημήτρης Τσοβόλας Δημήτρης Φιντιρίκος Δημήτρς Κοντομηνάς Δημογραφικό Δήμος Αριστοτέλη Δήμος Βόλβης Δήμος Δέλτα Δήμος Θεσσαλονίκης Δήμος Νεάπολης – Συκεών Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση Δημοτική Αστυνομία ΔΙ.ΑΣ ΔΙ.ΠΑ.Ε Διαβατά Διαβατό διάγγελμα διαγραφή διαδηλώσεις Διαδικτυακό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών διαζύγιο διαθήκη δίαιτα διακοπές διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Γκολιδάκης Διαμαντής Χλωρός διαμέρισμα διανομέας διαρρήκτες διάρρηξη Διάρρηξη αυτοκινήτου διάσημοι Διασκέδαση Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη δικαστήριο δίκη δίκη Λιγνάδη δίκτυο ποδηλατοδρόμων διόδια Διομήδης Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες δισεκατομμυριούχος Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΔΝΤ δολοφονία δολοφονία ταξιτζή δολοφόνοι δολοφόνοσ δολοφόνος Δόμνα Κουντούρη Δόμνα Σαρητσόγλου Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δραπέτες δρομέας δρόμος δυστύχημα δύτης Δωδεκάνησα δωρεά Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκληματίας εγκληματική ομάδα εγκληματική οργάνωση εγκυμοσύνη Εγνατία Εγνατία Οδός Εδεσσα εθελοντές Εθνική Ελλάδας Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Βολιώτη Ειρήνη Μούρθου Ειρήνη Σπαντοπανάγου εισβολή ΕΚΑΒ εκβιασμός εκδρομή Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικός εκπτώσεις έκρηξη Εκτακτο βοήθημα Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση εκτέλεση θανατοποινίτη ΕΛ.ΑΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΛ.ΤΑ. Ελασσόνα Ελάτεια Ελβετία ελειόλαδο Έλενα Αθανασοπούλου Ελενα Ακρίτα Έλενα Ασημακοπούλου Ελενα Γαλύφα Ελενα Γκρέκου Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελένη Τοπαλούδη Ελευθερές Ελευσίνα ελέφαντας Ελλαδα Ελλάδα Ελληνας ομογενής Ελληνική Βουλή Ελληνική Επανάσταση Ελληνική Λύση Ελληνική πολεμική αεροπορία Ελληνικό Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας Ελληνικό πολεμικό ναυτικό Ελληνικός Στρατός Ελληνικός Χρυσός Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ ΕΛΤΑ ΕΛΤΕΚ Εμανουέλ Μακρόν εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο Εμίρ Κουστουρίτσα εμπρησμός ΕΜΥ Ενοπλη ληστεία Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ Ένωση Αθεων Εξάρχεια εξαφάνιση Εξοδος έξοδος ΕΟΔΥ ΕΟΦ ΕΠΑΛ έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδείνωση καιρού επιδόματα επιδότηση Επίθεση επίθεση σκύλου Επισκέπτες υγείας Επισκοπή επιχειρηματίας Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ ΕΠΣΧ έργα Εργασιακά εργατικό δυστύχημα εργοστάσιο Ερέτρια Εριέττα Κούρκουλου Ερμιονίδα Ερντογάν ΕΡΤ εσπρέσο εστίαση εστιατόριο εστιατόριο θαλασσινών ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Καϊλή Εύα Μπουντούρη Ευβοία Εύβοια Ευγενία Νιάρχου ευλογιά των πιθήκων Εύοσμος εύρεση αγνοούμενης εύρεση ανήλικου Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΕΦΕΤ Έφη Σαρρή εφημερίδα Μακεδονία Εφημερίδα των συντακτών Εφης Κακαράντζουλα εφοπλιστές εφοπλιστής εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζαχαροπλαστείο για σκύλους Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζεράρ Ντεπαρντιέ Ζέρβας ζέστη Ζέτα Αιμιλιανίδου Ζήνα Κουτσελίνη Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Ζοζέ Μπότο Ζόραν Ζάεφ ζώα συντροφιάς ζωγραφική Ζώδια ζωολογικός κήπος ηθοποιός Ηλεία Ηλέκτρα Νιάρχου ηλεκτρικές συσκευές ηλεκτρικό πατίνι ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ηλεκτροπληξία Ηλίας Βρεττός Ηλίας Κασιδιάρης Ηλίας Κουσκουβέλης Ηλίας Νικολακόπουλος Ηλιούπολη Ημαθία Ηνωμένο Βασίλειο ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ θάλασσα Θανάσης Αλευρόπουλος Θανάσης Καρτερός Θανάσης Λάλας Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο θανατηφόρος πτώση θανατική καταδίκη Θάνος Πλεύρης Θάσος Θεανώ θέατρο θείος Θεματοφύλακες του Συντάγματος Θέμης Αδαμαντίδης Θεόδωρος Σιμόπουλος Θεοφάνεια Θεοφάνης Ερμής Θεοχαρόπουλος Θεοφανία Παπαθωμά θεραπεία θερινή ώρα 2022 Θερμαϊκός Θέρμη Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θετικό τεστ θράκη Θωμάς Κατσαούνης Θωμάς Παπασταύρου Ιακώβου Πολυλά Ιαπωνία Ιασμος Ιάσωνας Μανδηλάς Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή Ιερά Μονή Φιλοθέου Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός Ιησούς ΙΚΑ Ιλάειρα Ζήση Ιλαέρια Ζήση Ιμαλάια Ινδία Ινδονησία ινστιτούτο αισθητικής Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού ίντερνετ ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ιρανός Ισημερινός Ίσθμια Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιτέα Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Καβούρι Καζακστάν Καζίνο Ρίου Καθαρά Δευτέρα Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακοκαιρία Μπιάνκα κακοκαιρία Genesis κακοποίηση παιδιού κακοποίοση γυναικών κακούργημα κακουργοδικείο Καλάβρυτα Καλαμάκι Καλαμαριά καλαμάτα Καλαμπάκα κάλαντα καλάσνικοφ Καλιφόρνια Καλλιθέα Καλλικράτης Καλλιπεύκη καλοκαίρι Καλοχώρι Καματερό κάμερα Καμερούν Καναδάς κάνναβις κανό Καντίροφ Καπετάν Μανώλης καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα καρκίνος καρκίνος του τραχήλου της μήτρας καρναβάλι Κάρολος Παπούλιας Κάρολος Τρικολίδης Κάρπαθος κάρτα Ελευθερίας κάρτα καυσίμων Καρυπίδης Θεόδωρος Καρχαρίας Κασσάνδρα Καστοριά Καστράκι καταδίωξη καταζητούμενος καταιγίδες κατάληψη Κατάνια κατάπαυση του πυρός καταρράκτες κατασκήνωση κατασκοπεία κατάσκοπος καταυλισμός Κατερίνα Βελλίδη Κατερίνα Δερβίση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Παναγοπούλου Κατερίνα Σακελλαροπούλου Κατερίνα Σκαφτούρου Κατερίνη Κάτια Ταραμπάνκο κατοικίδια Κατσιμίδη Κάτω Αμίαντος Κάτω Αχαΐα Κάτω Νευροκόπι Κάτω Πατήσια Κάτω Πετράλωνα Κάτω Τούμπα καυγάς καυσιμα καύσιμα καυσωνας καύσωνας καφέ καφενείο καφές καφετέρια κελί κεμπάπ Κεραμωτή Κερατέα Κερδοσκοπία Κερετάρο Κέρκυρα Κεφαλλονιά Κεφαλονιά Κεφτέδες Κηφισίας και Ακροπόλεως Κιάτο Κίεβο Κιλιάν Μπαπέ Κιλκίς Κιμ Γιονγκ Ουν Κιμμέρια Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινέζα κινηματογραφικά γυρίσματα Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης Κινηματογράφος κινητό κινητό τηλέφωνο Κίσσαμος ΚΚΕ κλειστά σχολεία κλειστοί δρόμοι κλέφτης κλήρωση κλήσεις κλιματιστικά κλινική Κλοντιάνα Τσέλο κλοπή Κοζάνη ΚΟΘ κοινωνια Κοινωνία Κοινωνικός Τουρισμός 2022 ΚΟΚ κοκαΐνη Κολινδρός Κολομβία κολυμβήτρια Κολωνάκι Κολωνός Κόμμα για τα Ζώα Κόμμα Ισότητας και Ειρήνης κομμωτής Κομοτηνή Κόνι Μεταξά κόντρες κορ Κορδελιό Κορινθία Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κόστα Ρίκα Κούγιας Κουκάκι κουκουλοφόροι Κουκούμι Κουλούρα Κουρουμπλής κράνος κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης Κρεμλίνο Κρεοπωλείο Κρεοπώλης κρέπα Κρήτη Κρις Ροκ Κρίστη Καθαρτικά Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύθνος Κύμινα κυνήγι Κυπαρισσία Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριακή Μάλαμα Κυριάκος Ζώτος Κυριάκος Μητσοτάκης Κυψέλη Κωνσταντίνα Αδάμου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Εμμανουήλ Κωνσταντίνος Καζάκος Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης Κωνσταντίνος Τζούμας Κωνσταντίνος Χαμαλέλης Κωνσταντίνου Καραμανλή Κωνσταντινουπόλεως Κωνσταντινούπολη κωπηλάτης Κως Κώστας Αρβανίτης Κώστας Δόξας Κώστας Κεντέρης Κώστας Κωστόπουλος Κώστας Παπαχλιμίντζος Κώστας Ραπτόπουλος Κώστας Τσιάρας Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαβρόφ λαγάνα λαγάνα γίγας Λαγκαδάς Λαγκαδίκια Λαδάδικα λαική αγορά λαϊκή αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λακκιά Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάμπρος Φιλίππου Λάρισα ΛΑΡΚΟ Λατινοπούλου Λάτσιο Λαχανάς Λεοντής Βορριάς λέπρα λεσβία Λεσβίες Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευκός Οίκος Λευκωσία Λευτέρης Πανταζής λευχαιμία λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο λεωφορείο λεωφόρος Κατεχάκη Λεωφόρος Νίκης Λήμνος ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιβάδι Ελασσόνας Λίβερπουλ λιμάνι Λιμένας Θάσου Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου λίμνηΠλαστήρα Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ λιωμένο παγωτό ΛΟΑΤΚΙ λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος λογαριασμός φυσικού αερίου λογοτεχνία Λος Άντζελες Λουκάς Πιτσιλός Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λουτράκι Λοχίας Λύκειο λύματα λύτρα μαγειρική μαγιό Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μαγνησία Μαδρίτη μαέστρος μαθητές μαθητής μαθήτριες Μαθράκι Μαϊάμι μαιευτήριο Μάικλ Μάντσεν Μαίρη Χρονοπούλου Μακεδονία Μάκης Κατμετζόγλου Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μακρινίτσα Μακρόν Μακρυχώρι Μάλτα μάνα Μάνδρα Μανιακός Μάνος Παπαγιάννης Μανώλης Καντάρης Μανώλης Μητσιάς Μαργαρίτης Τζίμας Μαρί Λεπέν Μαρία Αγγελικούση Μαρία Γιακουμή Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Μαρία Ιωαννίδου Μαρία Μπονίκου Μαρία Σολωμού Μαριανίνα Κριεζή Μαριάννα Καραβά Μαρίνα Πατούλη Μάριος Καπότσης Μάριος Σουλούκος Μαριούπολη Μαριώ Μαρκόπουλο Ηλείας Μάρκος Σεφερλής Μαρούσι Μαρσέιγ Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη μάσκα μάσκες μάσκες Ν95 μάσκες FFP2 Μασούτης Μασσαλία ΜΑΤ Μάτι μαύρη χήρα Μαυρίκιος Μαυρικίου μαχαίρι μαχαιροβγάλτης μαχαίρωμα Μεγάλη Βρετανία Μεγάλη Εβδομάδ Μεγάλη Παρασκευή Μεγάλη Τρίτη Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες μεζονέτα ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μελίνα Μποτέλη μέλισσες μελισσοκόμος Μελιτόπολη Μέμος Μπεγνής Μενέλαος Ράπτης Μενεμένη Μενίδι Μένιος Φουρθιώτης Μεξικό ΜΕΡΑ 25 ΜέΡα25 Μέριλαντ Μέρκελ μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον Μεταμόρφωση μεταμόσχευση Μετανάστες Μετέωρα μετεωρολογικό δελτίο Μετρό Μέτσοβο μητέρα μητροκτονία Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιανμάρ Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρασιατική καταστροφή Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μίνα Ορφανού Μις Κόσμος 2021 μισθοφόροι Μισισιπή Μισούρι Μιχαέλα Μιχάλης Αντωνιάδης Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Μιχαλολιάκος ΜΜΕ Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων μοβ μεδουσες Μόλα Καλύβα Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου μοναχισμός Μονεμβασιά Μονή Φιλοθέου μονόπετρο μοντέλο Μόρνος μουσεία Μουσική Μπαγκίρα Μπάιντεν Μπάκινγκχαμ Μπαλαούρο Μπαλί Μπάλλος Μπαλντούμα μπάμιες Μπάμπα Βάνγκα Μπάμπης Ζαχαρόπουλος μπανάνες μπανιέρα μπάνιο Μπαντέρας Μπαρτσελόνα Μπάσκετ μπαταρία μπάτλερ Μπέος Μπέττυ Βακαλίδου Μπιλ Γκέιτς. κορωναϊός Μπολόνια μποτιλιάρισμα μπουγάτσα μπουζούκια Μπουτάρης Μπούφος Μπρούνο Τσιρίλο Μύκονος Μυλοπόταμος μύνηση Μυτιλήνη μωβ μέδουσες Ν.Δ. Νάκος Τρυφωνίδης Νάξος Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναύπλιο Ναυτιλία ΝΔ Νέα Αγαθούπολη Νέα Αγχίαλος Νέα Δημοκρατία Νέα Ερυθραία Νέα Ευκαρπία Νέα Ζηλανδία Νέα Ζίχνη Νέα Ιωνία Νέα Καλλικράτεια Νέα Καρβάλη Νέα Μαγνήσια Νέα Μάδυτος νέα μέτρα Νέα Μηχανιώνα Νέα Μουδανιά Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Πλάγια Νέα Σκιώνη Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη νεκρός Νεκτάριος Νέο Ηράκλειο Νέοι Επιβάτες νεοναζί Νεοχωρούδα Νεπάλ νηπιαγωγείο Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νίκη – Στέλλα Νίκη Κεραμέως Νικόλ Μαράκι Νικόλας Παπαπαύλου Νίκος Ανδρουλάκης Νίκος Βέρτης Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Καρβέλας Νίκος Κατσαρός Νίκος Κάτσικας Νίκος Μανιός Νίκος Παπανδρέου Νίκος Παππάς Νίκος Σινιώρης Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νορίλσκ Νοσοκομείο Νοσοκομείο Αττικόν Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου Νότης Σφακιανάκης Νότης Χριστοδούλου Νοτοπούλου Ντάνος Ντάφι ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι Ντίνος Μήτογλου Ντμίτρι Πεσκόφ Ντόναλντ Τραμπ ντοπαρισμένος ντόπινγκ Ντόρα Μπακογιάννη Ντράφι Ξάνθη ξενοδοχεία ξενοδοχείο Ξηροκρήνη Ξύλινα Σπαθιά ξυλοδαρμοί ξυλοδαρμός ξυλοδαρμός συζύγου ΟΑΚΑ ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδικό δίκτυο οδός Αμαλίας οδός Ανθέων οδός Κύπρου οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οδός Πτολεμαίων οικιακή βοηθός οικογενειακή βία οικοδόμοι οικολογία Οικονομία οίκος ανοχής Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όλα Θεσσαλονίκη Ολγα Γεροβασίλη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπία Οδός Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη ομοφυλόφιλοι ομοφυλόφιλος ομπρέλες οπαδική βία οπαδός ΟΠΚΕ ορειβάτες ορειβάτης Ορεινή Ναυπακτία Ορέστου Ορμένιο Ορμύλια Ορφέας Ζάχος Οσκαρ 2022 Οσμάν Καβαλά Ουγκάντα Ουζμπεκιστάν Ουκρανία Οφελί Μενιέ Οφρύνιο Οχάιο οχιά παγετός Παγκράτι παθολόγος παιδεία παιδικό βιβλίο παιδικό παραμύθι παιδοκτονία παιδότοπος παιδόφιλος Πακιστάν Πακιστανός Παλαιοχώρι Παλαμάς Παλιά παραλία Παλλήνη Παναγία Σουμελά Παναγιώτης – Ραφαήλ Παναγιώτης Βγενόπουλος Παναγιώτης Κουρουμπλής Παναγιώτης Λαφαζάνης Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Παναθηναικός Παναθηναϊκός Πανελλαδικές 2022 Πανελλήνιες Πανελλήνιες 2022 Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης πανεπιστήμιο Πανόραμα Πάνος Καμμένος Παντελής Καναράκης Παντελής Κυριακίδης Παντελής Παντελιάδης Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάολα Παπάγου παπάς Πάπας Φραγκίσκος Παπάφη Παραγουάη παραδοσιακό τραγούδι παραίτηση παραλία παραμονή Χριστουγέννων παράσυρση πεζού Πάργα παρέλαση παρενόχληση Παρθένα Κουτμερίδου Παρίσι Πάρος πασοκ Πάσχα Πασχάλης Αρβανιτίδης Πατήσια Πάτρα Πατριάρχης Μόσχας πατροκτονία πατσάς πατσατζίδικο Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης πεθερά πείνα Πειραιάς Πέλλα Πέμυ Ζούνη Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιστέρι Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πετρανά Πέτρος Δούκας Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Τατσόπουλος Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πηγές Πήλιο Πηνελόπη Πιτσούλη Πιερία Πιέρο πισίνα πιστολίδι πιστοποιητικό εμβολιασμού Πιστοποιητικό νόσησης πιτ μπουλ πιτόγυρο Πλαγιάρι Πλάκα πλατεία Αριστοτέλους πλατεία Ελευθερίας πλατεία Μουσχουντή Πλατεία Ομονοίας πλημμύρες πλιάτσικο πνιγμός Ποδηλάτης ποδηλάτισσα ποδοσφαιριστής ποδόσφαιρο Πόθεν έσχες ποίηση ποινική δίωξη ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πόλεμος πολιτική Πολιτική Προστασία πολιτικός γάμος πολιτισμός Πολίχνη πόλο Πολύκαστρο Πολυτεχνείο Πολύφυτο Πολύχρονο Πολωνός πορείες Πόρος Πορταριά Πόρτο Κουφό Πόρτο Χέλι Πορτογαλία πορτοφολάς ποτάμι Πουέρτο Ρίκο Πουκέτ Πούτιν πρακτορείο ΟΠΑΠ πράσινοι παπαγάλοι Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό πριγκίπισσα Σαρλίν πρόγνωση καιρού Πρόεδρος της Δημοκρατίας προπονητής τένις Προσοτσάνη πρόστιμο πρόσφυγας Πρόσφυγες Προφήτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας πρωθυπουργός Πρωτομαγιά Πρωτοχρονιά Πρωτοχρονιάτικο λαχείο πτήση Πτολεμαΐδα πτώση πτώση από μπαλκόνι πτώση από σκάλα πτώση επιβατικού αεροσκάφους Πυλαία Πυξ Λαξ Πύργος Ηλείας Πύργος του Άιφελ πυρηνικά όπλα πυρκαγιά πυροβολισμοί πυροβόλισμός πυροσβέστες πυροσβεστήρας Πύρρος Δήμας Ράδιο Αρβύλα ραδιοφωνικός παραγωγός ράπερ ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή Ρεάλ Μαδρίτης ρεβεγιόν Ρέθυμνο Ρένα Δούρου Ρεντίνα ρεύμα Ροδόπη Ρόδος Ροζίτα Σώκου ρομά Ρόμπερτ Ντε Νίρο Ρότζερς Ντεμιράζι. Αλβανός Ρούλα Κορομηλά Ρούλα Πισπιρίγκου Ρούλα Ρέβη Ρουμάνα Ρουμανία Ρουμάνος Ρούμπεν Σεμέδο Ρύζια Παιονίας Ρώμη Ρωσία Ρωσίδες Σάββας Αναστασιάδης Σάκης Αρναούτογλου Σάκης Ρουβάς Σαλαμίνα Σαμάνθα Φοξ Σάμος σαμουράι Σανγκάη Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν Σάρτη Σασμός σαφάρι ΣΕΓΑΣ ΣΕΗ σεισμός Σεμίνα Ψυχογιοπούλου Σενεγάλη Σερβία Σέρβια σερρε Σέρρες σήμερα Σία Βοσκανίδου Σιβηρία Σιθωνία Σικελία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σινέντ Ο’ Κόνορ Σίντκλεϊ Φερέιρα σιτάρι σκάλες σκηνοθέτης σκι Σκιάθος σκιέρ Σκλαβενίτης Σκόπια Σκοπιανοί Σκωτία Σλοβακία Σμύρνη Σνικ σουβλάκι σουβλατζίδικο Σουηδία σούπερ μάρκετ Σουρωτή Σόφια Σοφία Βόσσου Σοφία Μαυρίδου Σοφία Παυλίδου Σοφία Σακοράφα Σοχός Σπάρτη Σπήλιος Λιβανός Σπύρος Μπιμπίλας Σπύρος Χατζηαγγελάκης Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Στάθης Παναγιωτόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Στανός Σταύρος Σαρηγιαννίδης Σταυρός Θεσσαλονίκης Σταύρος Λογαρίδης Σταυρούπολη ΣτΕ στέγη στειρώσεις Στέλιος Βαλιάνος Στέλιος Διονυσίου Στέλιος Κούλογλου Στέλιος Νιάκαρης Στέλιος Χατζηιωάννου Στέλλα Καλλή Στέλλα Σαλέπη Στέφαν Γέλοβατς Στεφανος Βερλέκης Στέφανος Βερλέκης Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος Στέφανος Τσιτσιπάς Στιβ Μιλάτος στρατιώτης Στράτος Κοσμόγλου στρινγκ Στρυμονικός Κόλπος Στυλίδα Συγγρού συγκεντρώσεις συζυγοκτόνος Συκιά Συκιές συλλήψεις σύλληψη Σύμη συμπλοκή συμπλοκή οπαδών σύμφωνο συμβίωσης συναυλία Συνδέσεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Σύνταγμα μετρό Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύροι Σύρος συσσίτιο σύφιλη σφαγεία Σφακιά Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις σχολεία σχολείο Σώρρας Σωτήρης Βασιλείου Τα Φιλαράκια ταβέρνα ταβέρνα Ζιώγα Ταϊλάνδη Ταΐς Πινέιρο Τάκης Θεοδωρικάκος Τάκης Μπαλτάκος Τάκης Πανελούδης Ταλιμπάν Τάνια Τσανακλίδου ταξί ταξίδι ταξιτζής Τασκένδη Τάσος Βαλμάς Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος Τέμπη τένις Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζάκρη Τζένη Χειλουδάκη Τζεφ Μοντάνα Τζιά Τζιτζικώστας τζιχαντιστές τζιχαντιστής Τζόκερ Τζόκοβιτς Τζούλη Αγοράκη Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα Τζουμέρκα Τζώρτζης Κουτσολιούτσος Τζώρτζης Μονογυιός Τζωρτζινα Τζωρτζίνα τηλεόραση Τήλος Τήνος τιμές Τιτάν Το καραφλό βουνό Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τολό Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός Τουρισμός για όλους τουρίστας Τουρκία Τουρκοκύπριος Τράγκας τραγούδι Τραϊάνα Ανανία τρακτέρ τραμπούκοι τρανς τράπεζα τράπεζες Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης τριήμερο Τρίκαλα Τρίπολη Τροιζηνίας τροφική δηλητηρίαση Τροχαία Τροχαίο Τσακατσούκας Τσαρούχας τσεκούρι Τσέλσι Τσετσένοι Τσεχία τσιγγάνοι Τσικνοπέμπτη Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς τυλιχτό Τύμβος Καστά Τυνησία Υγεία υγειονομικοί Υδρα υδροστρόβιλος υπέρβαροι Υπογονιμότητα υπουργός Αμυνας Υπουργός Δημοσίας τάξεως φαγητό Φαίδων Βόβολης Φαίη Σκορδά φακελάκι Φάληρο Φανή Αγορίτσα Φανή Γιαβρίδου Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα Φάρμα 2022 φάρμακα φαρμακοποιός φάρσα Φάρσαλα Φερεντίνου φθηνά εισιτήρια Φθιώτιδα Φίλιππος Αρβανίτης Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φίλιππος Λιακουνάκος Φίλιππος Φόρτωμας Φιλίτσα Καλογεράκου Φίλυρο Φλωρεντία Φλώρινα Φοίνικας φοιτητής Φολέγανδρος φονιάδες φονιάς φόνισσα φόνος ΦΠΑ Φρειδερίκος Χόντος φυλακές φυλακή φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φωκίδα Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία φωτογράφος Φώφη Γεννηματά Χαϊδελβέργη Χαλάνδρι Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χαμόγελο του παιδιού Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χάρης Αηδονόπουλος Χάρης Κοντογιώργης Χάρης Ρώμας Χαριλάου χασίς χασισοφυτεία Χελμός χιόνια χιονιάς Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου χιονοπτώσεις χιονοστιβάδα Χίος Χολομώντας Χόλυγουντ Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χούλιγκαν χούντα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη χρέος Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Αντωνιάδης Χρήστος Ιωαννίδης Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Λούλης Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα Βίδου Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικη ευχή Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρύσα Ρώπα Χρυσάνθη Ντάφλα Χρυσή Αυγή Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Χρυσοχώρι χταπόδι χωρισμός ψαροτουφεκάς ψητοπωλεία Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης ψυκτικός Ψυρρή Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ψύχος Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aaron Eckhart Acun media Aegean Air Baltic akazoo Al-Qurayshi Alexandrou Chora Alice Cooper Amanda Georgiadi Amanzoe Amber allert American Football Andy Fletcher Ant1 Bachelor party bar Beach bar Belh@rra Bengals Bentley Biden bitcoin black friday 2021 bodybuilding Bricklayer bullying Camila Marodin Carrefour cash & carry Cedric Mcmillan Celtis australis Champions League China Eastern Airlines Cleo Smith Conference league Copernicus cosmote covid 19 covid free Cristina Vita Aranda CVC Deal Depeche Mode DHL Diabolik Die together disaster Don Leon Dwayne Haskins EasyJet Elena Udrea Elon Musk Emmanuel Macron Erdogan eshop espresso Euroferry Olympia Europa League Eurovision F-16 facebook fake news Felicity ace Ferrari Florona Franklin and Marshall Freedom pass Game of chefs gay Gay pride George Baldock Google Helexpo Hellenic Coin Hollywood Hooligans Huawei Hyundai IKEA imagine radio influencer instagram Internet Internet cafe iphone ISIS ISIS. Joe Biden jewels Jhonson & Jhonson JobDay Τουρισμού Jumbo Kώστας Κλεφτόγιαννης Kamilah Chavis Kavala oil Kia Kia EV6 koukoumi KRS LA Lamborghini Lamborghini Aventador Ultimae Lia Thomas Lidl Lifestyle Light Lindsey Pearlman lockdown Lynsi Lavelle Snyder Ellingson Mad Clip Madclip Marina Tower Maryna Kalabina MasterChef 2022 Media Mediterranean Cosmos MEGA Mente Fuerte Mercedes Met Hotel meta Metro Microsoft missing allert Moskva Nefeli Luxury Villas Netflix Newcastle United NFL Nina Dobrev Nova Nu Boyana Film Studios Olembe ON Residence OPEN Paislee Shultis parking PCR τεστ Pfizer Pink Floyd Porsche Porsche Cayenne Portland Power of Love Power pass Premier League Putin Quiz Rams rapid test real estate Rebel Wilson Robert de Niro Robert Powell Rockefeller Ariana Roger Waters Ryanair Scoot self test self-test selfie Sentinel-2 showbiz SKY express slideshow Smartphones social media SoFi stadium Spotify Sprider Stores Starlink Start Button Super Bowl Super Bowl 2022 super league super market Survivor Survivor 2022 Survivor 2023 Tara Air Taylor Schabusiness TEDxAUTH 2022 Teleperformance Greece The Bachelor The Bricklayer The Mall The Met The Secret Garden Thessaloniki Pride TikTok Tin soldier Top chef tv twitter UEFA vegan video video clip VMRO voucher Wi-Fi GR wifi Wind Media Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: "Χονδροειδές ψέμα η καταγγελία για βιασμό της Γεωργίας Μπίκα"
"Χονδροειδές ψέμα η καταγγελία για βιασμό της Γεωργίας Μπίκα"
"Χονδροειδές ψέμα η καταγγελία για βιασμό της Γεωργίας Μπίκα"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQ7BgSucxg-Fs3Jmw7gUkdukB_nQ2SYH3QC8v3Wtkyg06w7Vg_6Kbf9g-C2vq75rwo7g1ATjnjhSGVTzQejP9X28sctFTSyvhFJn9fUXXfxby8N2RsYtAKfKHtOJFxrOQ8LrIyhR5-FYsXCYimvrwA_7R_nkozUFigENnqTbWMnHpSWZJzIBTTb_o-/w400-h268/96c4c203b28dcdc4d024f33dafbc98f6_Generic.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQ7BgSucxg-Fs3Jmw7gUkdukB_nQ2SYH3QC8v3Wtkyg06w7Vg_6Kbf9g-C2vq75rwo7g1ATjnjhSGVTzQejP9X28sctFTSyvhFJn9fUXXfxby8N2RsYtAKfKHtOJFxrOQ8LrIyhR5-FYsXCYimvrwA_7R_nkozUFigENnqTbWMnHpSWZJzIBTTb_o-/s72-w400-c-h268/96c4c203b28dcdc4d024f33dafbc98f6_Generic.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2022/05/blog-post_37.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2022/05/blog-post_37.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy