Νέα τραγωδία για γνωστό τραγουδιστή, που έχασε και δεύτερο γιο του


«Με πολλή λύπη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Τζέθρο, πέθανε. Θα ήμασταν ευγνώμονες για τον σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας αυτή τη στιγμή».
Με αυτόν το λιτό τρόπο, ο Αυστραλός τραγουδιστής Νικ Κέιβ ανακοίνωσε ότι ο γιος του Τζέθρο πέθανε σε ηλικία 31 ετών.

Βρέθηκε αναίσθητος από περαστικούς που προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Ο Τζέθρο γεννήθηκε το 1991 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Έμαθε ότι πατέρας του είναι ο σπουδαίος μουσικός, σε ηλικία 8 ετών. 

Ο ίδιος ασχολούνταν κυρίως με το μόντελινγκ, όμως έκανε το «πέρασμά» του και από κάποιες ταινίες. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε στην ταινία του 2007 «Corroboree», αλλά και στο «My Little Princess» του 2011.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, απασχόλησε πολλές φορές τις Αρχές. 
Το 2018, φυλακίστηκε για βίαια επίθεση στη φίλη του, ενώ τον περασμένο μήνα, φυλακίστηκε, αφού παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε και στη μητέρα του, το μοντέλο Beau Lazenby, στο σπίτι της στη Μελβούρνη.

Μετά τη σύλληψή του τον προηγούμενο μήνα, ο εκπρόσωπός του είχε ανακοινώσει πως ο Τζέθρο διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια.

Πριν από επτά χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής είχε χάσει και τον άλλο γιο του, τον έφηβο Άρθουρ. Ο 15χρονος σκοτώθηκε πέφτοντας σε ένα γκρεμό ενώ έβγαζε selfie στο Μπράιτον.Ο Κέιβ έχει ακόμη δύο γιους: τον 30χρονο Λουκ, από τον πρώτο του γάμο με τη Βιβιάν Καρνέιρο και τον 21χρονο Ερλ από την τωρινή του σύζυγο, Σούζι Μπικ.


Ο Νικ Κέιβ αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο αυτή τη χρονιά, με τίτλο «Faith, Hope and Carnage». Σε αυτό θα περιγράφει τη ζωή του, μετά τον θάνατο του Άρθουρ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη