Νεαρή καταγγέλλει βιασμό μετά από "ουζοποσία σε ταβέρνα και ποτοκατάνυξη σε μπαρ"


Ένα άγριο σκηνικό καταγγέλλει ότι βίωσε μια 26χρονη γυναίκα από τον μεσήλικα συνάδελφο της που την προσκάλεσε σε κατάστημα στου Ψυρρή να την κεράσει για τα γενέθλια του και κατέληξε να βρίσκεται γυμνή και βιασμένη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τον δράστη να κοιμάται γυμνός δίπλα της.
Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

4-5 ούζα στο μπαρ του Ψυρρή
Όπως κατήγγειλε η 26χρονη, το άγριο σκηνικό άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της 30ης Απριλίου. Τότε που βρέθηκε με τον μεσήλικα συνάδελφο της (σ.σ: έχει δώσει όλα τα στοιχεία του στις αρχές) σε κατάστημα στου Ψυρρή προκειμένου να την κεράσει όπως της είπε για τα γενέθλια του. Όπως ανέφερε, εκεί, ήπιαν 4-5 ούζα και ο εορτάζων, της πρότεινε να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους σε μπαρ του Περιστερίου επί της οδού Αγίας Παρασκευής.

Η κοπέλα ανυποψίαστη δέχθηκε και αυτό ήταν και το λάθος της. Αφού κατανάλωσαν και εκεί 4-5 ποτά φεύγοντας προσεφέρθη να την οδηγήσει με το μηχανάκι του στο σπίτι της. Όμως δεν το έκανε.

Λίγες ώρες αργότερα, όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Αμπελοκήπων, η κοπέλα, ξύπνησε σε ένα ξενοδοχείο που δεν θυμάται που βρίσκεται, γυμνή και βιασμένη με τον μεσήλικα συνάδελφο της να κοιμάται δίπλα της γυμνός. Αθόρυβα και σε κατάσταση σοκ, σηκώθηκε, μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη