H σύζυγος 87χρονου μεγιστάνα, χτίζει το μεγαλύτερο σπίτι στον κόσμο


Η Jackie Siegel, γνωστή και ως «βασίλισσα των Βερσαλλιών», αποκάλυψε πότε θα μετακομίσει στην περιβόητη έπαυλη της αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, σχεδόν 20 χρόνια μετά την έναρξη της κατασκευής της.


Η 56χρονη και ο πάμπλουτος σύζυγός της, David Siegel, 87 ετών, άρχισαν να κατασκευάζουν το τεράστιο σπίτι τους, 90.000 τετραγωνικών ποδιών, στην όχθη της λίμνης Μπάτλερ της Φλόριντα, το 2004 με στόχο να ζήσουν μια μέρα στο μεγαλύτερο σπίτι της Αμερικής.

Ωστόσο, το όνειρό τους καθυστέρησε επανειλημμένα από μια σειρά αναποδιές και προσωπικές στενοχώριες, όπως το οικονομικό κραχ του 2008 και ο τραγικός θάνατος από υπερβολική δόση ναρκωτικών, της 18χρονης κόρης τους Victoria, το 2015.
Αλλά τελικά, η Jackie δήλωσε στη The US Sun ότι το σπίτι της σε μέγεθος "σούπερ Walmart" πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση - και έχει μάλιστα ορίσει μια ημερομηνία για το πότε θα μετακομίσει επιτέλους με την οικογένειά της.

«Ο στόχος μου είναι να μετακομίσω στις 3 Μαΐου 2023, για τα 88α γενέθλια του συζύγου μου και να ζήσουμε εκεί ως οικογένεια», είπε. «Νιώθω υπέροχα που πλησιάζει, αλλά είναι πάρα πολλή δουλειά που δεν περίμενα».

Η Jackie και ο David θα μετακομίσουν στο σπίτι με τα επτά παιδιά τους, μαζί με μια σειρά από μέλη του προσωπικού και τα διάφορα κατοικίδιά τους.

Το γιγαντιαίο ακίνητο θα διαθέτει 9 κουζίνες, 30 μπάνια, 14 υπνοδωμάτια, ένα νυχτερινό κέντρο, μια τραπεζαρία 150 ατόμων και μια αυθεντική βρετανική παμπ με ένα vintage μπαρ και έναν τηλεφωνικό θάλαμο του Λονδίνου που εισάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε άλλα σημεία του σπιτιού, μια συλλογή από εξωτικά πουλιά -στην οποία η Jackie ελπίζει να προσθέσει μια μέρα φλαμίνγκο- θα είναι διάσπαρτα, όπως και μια συλλογή από αντίκες της παλιάς εποχής, για την απόκτηση των οποίων η ίδια και ο David έχουν ξοδέψει μεταξύ 20 και 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρά την ακούραστη δουλειά δύο δεκαετιών που χρειάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα το όραμα της Jackie, η ίδια δήλωσε ότι κάθε σταγόνα αίματος, ιδρώτα και δακρύων θα αισθάνεται ότι αξίζει στο τέλος.
Πιστεύει επίσης ότι το έργο βοήθησε να έρθει η οικογένειά της πιο κοντά. Η ίδια εξήγησε: «Το σπίτι μας έχει ήδη φέρει πιο κοντά, επειδή τα παιδιά συμμετέχουν τώρα και είναι ένα έργο που μας φέρνει όλους μαζί. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα με αυτό και ο σύζυγός μου είναι ενθουσιασμένος με αυτό και πραγματικά πιστεύω ότι θα τα κρατήσει κοντά μας».

Αλλά παρά το γεγονός ότι το Versailles στέφθηκε το μεγαλύτερο σπίτι στην Αμερική, η Jackie δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι ακόμη μεγαλύτερο και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να χτίζει στο ακίνητο ακόμη και μετά τη μετακόμισή της.

Η Jackie και η οικογένειά της έγιναν διάσημοι το 2012 μετά την εμφάνισή τους στο ντοκιμαντέρ Queen of Versailles, το οποίο παρακολούθησε τις δοκιμασίες και τα βάσανα της οικογένειας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη