Οδηγός φορτηγού σε αμόκ, παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα


Ο οδηγός ήταν σε αμόκ και εμβόλισε περιπολικό που προσπάθησε να τον σταματήσει

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο (7/5) το βράδυ στη Μονεμβασιά.
Συγκεκριμένα, οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε ένα μηχανάκι σχεδόν σταθμευμένο με δυο αναβάτες με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπηθεί θανάσιμα και να κείτεται στο έδαφος ενώ τον άλλον αναβάτη συνέχιζε να τον τραβάει έως και 300 μέτρα.

Στην συνέχεια ο οδηγός αυτοκινήτου έκανε αναστροφή και χτύπησε τον ήδη χτυπημένο αναβάτη, παρασύροντας τον άλλα 200μ. 
Στη συνέχεια πήγε στον δεύτερο αναβάτη που κείτονταν στην άσφαλτο, στο κέντρο της Μονεμβασιάς και τον έσυρε επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77χρονος, τραυματίστηκε θανάσιμα ένω ο οδηγός επίσης 77χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά. 
Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, δεν τα κατάφερε όμως και κατέληξε.
Στη συνέχεια, ο οδηγός προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα εστιατόριο αλλά τον έδιωξαν γιατί το αυτοκίνητό του ήταν γεμάτο αίματα.
Ο κόσμος της πόλης έντρομος κάλεσε την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου, όπου στο τέλος έριξε το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρει να τον σταματήσει, στην συνέχεια και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και κρατείται.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ των δυο αναβατών της μοτοσικλέτας και του οδηγού του αυτοκινήτου. Και οι τρεις είναι κάτοικοι της Μονεμβασιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη