Robert De Niro : Στην Δράμα για σουτζουκάκια


Τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» που θα γίνουν σε διάφορα σημεία του νομού Δράμας, όπως το Καπνολογικό Ινστιτούτο, το Σπήλαιο των Πηγών του Αγγίτη (Μααρά) στον Δήμο Προσοτσάνης, στο φράγμα της ΔΕΗ στην Πλατανόβρυση και στη γέφυρα του ποταμού Νέστου στον Δήμο Παρανεστίου.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είχε βρεθεί στη Δράμα και πριν από τέσσερις μήνες με το επιτελείο της συγκεκριμένης εταιρείας παραγωγής για τα γυρίσματα της ταινίας. Στα διαλείμματα των γυρισμάτων δεν παρέλειπε, όπως λένε οι Δραμινοί, να επισκέπτεται τοπικά ψητοπωλεία για σουβλάκια και σουτζουκάκια, ενώ σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι είναι απλός και προσιτός με όλους.

Στη νέα ταινία δράσης θα περιλαμβάνονται σκηνές με ελεγχόμενες εκρήξεις, ενώ η Αντιπεριφέρεια Δράμας έχει διευθετήσει όλα τα ζητήματα προκειμένου όλα να είναι έτοιμα. Γυρίσματα στη Δράμα θα έχουν σίγουρα οι Σκοτ Ίστγουντ (γιος του Κλιντ Ίστγουντ) και ο Τζέιμι Φοξ, ενώ όλοι περιμένουν τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, καθώς τελείωσε τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής και έφυγε για το Φεστιβάλ των Καννών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη