Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο! Η μέρα είναι ιδανική για να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό αλλά και το κέφι για ζωή, διασκέδαση αλλά και έρωτα. Σε όλα αυτά θα λειτουργήσεις στους παλιούς, γνώριμους ρυθμούς σου και θα ζήσεις στιγμές που θα σε συναρπάσουν. Διαχειρίσου με εγκράτεια το πάθος που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ σε στην ερωτική εξωστρέφεια και τύχη, αλλά κυρίως στην ωριμότητα, στην εντιμότητα και την σοβαρότητα! Πες ΟΧΙ σε ρήξεις εγωισμού, λάθη-πάθη και βιασύνες με συνέπειες!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα σε προδιαθέτει να αφήσεις πίσω σου τις έννοιες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και να περάσεις καλά! Σου εγγυώμαι ότι στον οικονομικό τομέα θα βελτιωθεί η κατάσταση!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, αλλά και κυβερνήτης του ζωδίου σου εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Η μέρα σε ωθεί να αναζητήσεις και να βρεις ποιες είναι οι βαθύτερες , ασυνείδητες επιθυμίες σου, πώς μπορείς να απελευθερωθείς από κολλήματα, που επιδρούν δυσάρεστα στην ψυχολογία σου. Η αισθηματική σου ζωή ενδέχεται να έχει έντονα το στοιχείο του παρασκηνίου, της μυστικότητας και οι αποκαλύψεις είναι μέσα στο πρόγραμμα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ σε έναν κρυφό έρωτα, στην διαίσθηση σου, στην εσωτερική ουσιαστική ευτυχία και στο συναίσθημα! Πες ΟΧΙ σε ερωτικές παράνομες αγάπες που δεν βγάζουν πουθενά, στην εξιδανίκευση αλλά και στην τάση σου για εξαπάτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μεταβατικά είναι ακόμα τα επαγγελματικά σου όμως με αργούς και σταθερούς ρυθμούς θα βρεις τις λύσεις! Στα οικονομικά δέχεσαι στήριξη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανανεώσεις την κοινωνική σου ζωή, για να διασκεδάσεις παρέα με φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες και γιατί όχι να φλερτάρεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Ένας νέος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει μέσα από γνωριμία που θα γίνει από τον κοινωνικό σου κύκλο. Μέσα σε όλα αυτά να αναμένεις κάποιες πιέσεις για υποθέσεις οικονομικές όπου θα χρειαστεί να κάνεις καλύτερη διαχείριση

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ σε νέες γνωριμίες, στην ερωτική ανανέωση, στην αλλαγή και στη μετατροπή μίας φιλίας σε έρωτα! Πες ΟΧΙ στην τάση σου για προκλητικότητα, επανάσταση και στην παρορμητικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές στα οικονομικά σου, ενώ κάποια εργασιακά λάθη θα έχουν το κόστος τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Το βασικό μέλημα ή αλλιώς η έννοια σου είναι η καριέρα, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να επιμεληθείς πιο δημιουργικά ή και εμπνευσμένα, ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Συνάμα σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα, να προβάλεις καλύτερα τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, να γίνεις περισσότερο αγαπητός – ή και δημοφιλής – στον επαγγελματικό κλάδο που δραστηριοποιείσαι. Επιπλέον αξιολογείς καλύτερα τους στόχους που έχεις για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ στην σοβαρότητα, στις ορθές ερωτικές βάσεις και στον ηθικό έρωτα! Πες ΟΧΙ σε σοβαρά επιπόλαια λάθη και αποφάσεις που σε εκθέτουν και βάζουν σε κίνδυνο την ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπαίνεις στην πιο δυνατή στιγμή για τα επαγγελματικά σου! Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν γιατί δέχεσαι και την κατάλληλη βοήθεια! Στα οικονομικά δίνονται λύσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Τα γεγονότα της ημέρας σε βοηθούν να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και την επιθυμία σου για έκφραση, γνώση, εμπειρία και γιατί όχι για διασκέδαση και φλερτ. ! Ο έρωτας μπορεί να προκύψει με ένα άτομο με το οποίο σε χωρίζει ηλικιακή, χιλιομετρική διαφορά ή και το γνώρισες μέσω διαδικτύου. Ανάπτυξε νέες ιδέες που πραγματικά θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, πες ναι σε νέες δραστηριότητες ή ακόμα και σε ένα ταξίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ σε νέους ερωτικούς στόχους, σε νέες γνωριμίες, στις ερωτικές επικοινωνίες, στην ανανέωση της σχέσης σου και σε ταξίδια ή εκδρομές! Πες ΟΧΙ σε ανωριμότητα και επιπολαιότητα στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά νιώθεις αδύναμος όμως σταδιακά θα αρχίζουν να δημιουργούνται καλές προοπτικές. Στα οικονομικά είσαι ικανοποιημένος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Σημαντική βελτίωση δέχεσαι -σταδιακά- στον τομέα των οικονομικών σου, όπου θα καταφέρεις να δεις κάποια άνοδο είτε με κάποιο έκτακτο έσοδο / bonus είτε θα ανακουφιστείς μέσα από τις καλύτερες συνθήκες που διαμορφώνονται στις οικονομικές σου δοσοληψίες. Ευνοημένος όμως θα βρεθείς και μέσω της διευθέτησης κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων. Παράλληλα με την Αφροδίτη από αυτή την θέση, δεν θα λείψουν τα δυνατά ερωτικά πάθη καθώς και οι τάσεις κυριαρχίας στον τομέα των ερωτικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ στο πάθος, την σεξουαλικότητα, την πραγματοποίηση βαθιάς επιθυμίας, στον ερωτισμό και σε καυτές ερωτικές στιγμές!Πες ΟΧΙ σε υπερβολική βία, παιχνίδια εξουσίας και καυγάδες λόγω της απληστίας ή της καχυποψίας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σημαντική ανάσα ανακούφισης λαμβάνεις στα οικονομικά σου! Στα επαγγελματικά δεν είναι εποχή για σημαντικές αποφάσεις


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, συνάμα και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Τονώνεται σημαντικά η ανάγκη και η επιθυμία να ανανεώσεις και να βελτιώσεις τις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου. Σε αυτούς τους τομείς ακριβώς θα έχεις σημαντικές εξελίξεις, όπου σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου,ενώ παράλληλα θα αναπτύξεις νέες σχέσεις. Βελτιώνεται η συντροφική σου ζωή, κάνεις νέες γνωριμίες , επικοινωνείς περισσότερο με τα άτομα που συνδέεσαι .

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είμαι στα καλύτερά μου όταν σε έχω αγκαλιά μου θα τραγουδάς από σήμερα με την Αφροδίτη στον Κριό! Πράγματι η αισθηματική ζωή αρχίζει να ανθίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου είσαι εν αναμονή εξελίξεων χωρίς σπουδαία γεγονότα αυτή την ημέρα! Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά πιεσμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Η μέρα είναι κατάλληλη για να βελτιώσεις σημαντικά τις συνθήκες της εργασίας και της καθημερινότητάς σου! Ασχολείσαι περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, με δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν από το στρες (πχ γυμναστική), ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις όμορφα με την υιοθέτηση κάποιου κατοικίδιου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ στην βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης, αλλά και στην καλυτέρευση της φυσικής σου κατάστασης!Πες ΟΧΙ στην τάση σου να προσκολλάσαι σε δουλειά και ανούσιες λεπτομέρειες έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επιμένων νικά και στα επαγγεματικά σου είσαι δύναμη έστω και αν κάποιες συνεργασίες οδηγούνται σε αδιέξοδο! Στα οικονομικά η μέρα είναι αδιάφορη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Αυτή την ημέρα ο έρωτας παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου. Στιγμές με γέλιο, χαρά, διασκέδαση και ευδαιμονία είναι μέσα στις τάσεις αυτής της ημέρας . Βγαίνεις λοιπόν από το καβούκι σου και απολαμβάνεις χαρές που σου είχαν λείψει! Νέα φλερτ και γνωριμίες βρίσκονται σε φάση εύνοιας, παράλληλα όμως βρίσκεσαι και σε εγρήγορση και χαίρεσαι στιγμές με τα παιδιά (αν είσαι γονέας), ασχολείσαι περισσότερο με την τέχνη, ή έχεις και αρκετή δημιουργικότητα που σε βοηθά να προχωρήσεις και σε επιχειρηματικά σχέδια

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ στην ερωτική τύχη, στις ερωτικές κατακτήσεις και επιτυχίες, στη διασκέδαση, τον ρομαντισμό, το φλερτ, την δημιουργικότητα και το πάθος!Πες ΟΧΙ στην έπαρση και τον εγωκεντρισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αφήνεις για λίγο στην άκρη τις εργασιακές έννοιες – που είναι πολλές – και κοιτάζεις πώς θα αξιοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες για να σηκώσεις κεφάλι στα εργασιακά! Στα οικονομικά ούτε κλαις ούτε γελάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα ενώ ευνοούνται και αλλαγές στο σπίτι, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά πιο όμορφα και δημιουργικά. Μία επανένωση με συγγενικά πρόσωπα , μία ανάσα οικονομική ή μία χαρά μέσα στην οικογένεια είναι μέσα στα ατού της ημέρας .

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ σε μία συγκατοίκηση ή σε μία επανασύνδεση! Πες ΟΧΙ στα συναισθηματική ξεσπάσματα και στην επιμονή σου σε τοξικούς παρελθοντικούς έρωτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου δίνεις και την ψύχη σου αυτό το διάστημα και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν! Στα οικονομικά μπαίνεις σε ένα καλύτερο διάστημα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Αυτή την ημέρα μπορείς να τονώσεις σημαντικά τις επικοινωνίες σου, για να κάνει την σκέψη σου αρκετά πιο δημιουργική, παράλληλα όμως η χαρά, η διασκέδαση και η διέξοδος θα είναι οι γνωριμίες οι επαφές και οι μετακινήσεις. Αυτούς ακριβώς τους τομείς οφείλεις να αξιοποιήσεις προς όφελός σου και μην ξεχνάς ότι έχεις την άνεση και την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις και εποικοδομητικές συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ στο φλερτ, στις ερωτικές επαφές και συναντήσεις, αλλά και σε νέες γνωριμίες! Πες ΟΧΙ σε παρεξηγήσεις, ψέματα και κουτσομπολιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και καλείσαι να βρεις λύσεις … Στα οικονομικά υπάρχουν κάποιες ευχάριστες ειδήσεις

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Δευτέρα η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού! Σήμερα μπορείς να αναπτύξεις περισσότερο το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, της σιγουριάς και της ασφάλειας. Τα οικονομικά σου θα βρεθούν σε ανοδική πορεία θα αναπτύξεις τις πηγές εσόδων σου και θα βρεθείς κερδισμένος. Η δημιουργικότητα και οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επιθυμητό στάδιο. Σημαντικό είναι ωστόσο να δείξεις παραπάνω προσοχή σε φιλικά πρόσωπα ή και σε οικονομικούς συνεταιρισμούς

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες ΝΑΙ στην σταθερότητα, την πίστη, την αφοσίωση και στις γερές βάσεις στον έρωτα! Πες ΟΧΙ πες όχι στην κτητικότητα και στις υπερβολικές απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σημαντικά βήματα προόδου ανάπτυξης και επιτυχίας επαγγελματικής και οικονομικής… Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, τα καλύτερα έρχονται!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη