Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται οι κοινωνικές σου επαφές, οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις σου, όπως και οι σχέσεις σου με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις μία ευχάριστη είδηση! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα ανακτήσει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, που ενδεχομένως να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση θα σε φέρει πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και θα ανανεώσετε την σχέση σας!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, πες ναι σε συμφωνίες και υπογραφές! Στην καριέρα, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα ανακτήσεις αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση! Τα πάντα βελτιώνονται, ακόμα και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες εκπληρώνονται, πιο εύκολα από ποτέ! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει λύσεις για προβλήματα και δυσκολίες του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, με την ζήλια και την κτητικότητα σου, θα προκαλέσεις προβλήματα στην σχέση σου! Διοχέτευσε λοιπόν την ενέργεια σου, στην κρεβατοκάμαρα! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και σαγηνεύεις με επιτυχία, το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τύχη θα έχεις στα οικονομικά σου σε κάθε σου σήμερα! Στην καριέρα, η αυτοπεποίθηση σου, θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτό που επιθυμείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές βελτιώνονται στο έπακρο και λύσεις θα έρθουν στο δρόμο σου, από το πουθενά! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει μία είδηση με παρασκηνιακό τρόπο, που θα σου αλλάξει τα δεδομένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, που θα αλλάξει και θα βελτιώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, που υπόσχεται ένα συναρπαστικό μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, όπως και στον οικονομικό τομέα θα έχεις σίγουρα, επιτυχία και εύνοια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις και έχεις ανάγκη από την ζωή σου, ώστε να είσαι ευτυχισμένος και να νιώσεις και πάλι δυνατός ψυχολογικά! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει επικοινωνία με έναν φίλο που έχεις καιρό να μιλήσεις μαζί του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην φαινομενικά ακαταμάχητη μαγεία ενός κρυφού έρωτα, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που θα βλάψουν την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου αλλάζει όλη την ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι λίγο απρόσεκτος, αλλά η τύχη είναι ευτυχώς στο πλευρό σου! Οικονομικά, η εύνοια είναι δεδομένη!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, σε βοηθούν με πράξεις και συμβουλές και σου αποφέρουν σπουδαία οφέλη, ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα σου όνειρα! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα σου επαναφέρει τρόπους και λύσεις, προκειμένου να βελτιώσεις την φήμη και την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και γοητεύεις με ευκολία το αντικείμενο του πόθου σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο έπακρο, την ερωτική σου σχέση ή τον γάμο σου! Επιπλέον, ξεπερνάς ένα μεγάλο πρόβλημα που είχες με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έχεις εύνοια, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες! Στον τομέα της εργασίας, βελτιώνεις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, έρχονται εξελίξεις σημαντικές, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Δία, που θα βοηθήσουν την κοινωνική σου εικόνα να βελτιωθεί και την φήμη σου να διορθωθεί! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει μηνύματα, χαρμόσυνες ειδήσεις και γενικά, επικοινωνιακή τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι την σημερινή ημέρα, μία άκρως αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, σου αποδεικνύει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον και την αγάπη του και αυτό ενδυναμώνει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά παίρνεις σπουδαίες αποφάσεις και κάνεις σοφές και αποτελεσματικές κινήσεις! Στον τομέα της καριέρας, όλα θα κυλήσουν άψογα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, σου προσφέρει μπόλικη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Ξεχωρίζεις για την κοινωνικότητα σου και για την οξυδέρκεια σου! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει μία αποκάλυψη, που θα ωφελήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου, με ψυχαγωγικές εξόδους ή ένα ταξίδι! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική περιπέτεια και συναρπαστικές νέες εμπειρίες! Ευνοείσαι για νέες γνωριμίες, φλερτ και καινούργια ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα πρέπει να αναμένεις έξοδα, για θέματα που αφορούν μετακινήσεις! Στην καριέρα, πες ναι σε νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η τύχη είναι στο πλευρό σου φίλε Σκορπιέ, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σημαντικούς σκοπούς! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διορατικότητα και την αδιαμφησβήτητη πειθώ σου και θα βγεις κερδισμένος, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα βελτιώσει και θα διορθώσει προβληματικές διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για πολλές καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος έχεις άπειρες ευκαιρίες για να αποκτήσεις και πάλι τον έλεγχο στις ερωτικές σου υποθέσεις και συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν την πρόοδο σου! Μπορείς τώρα με απαράμιλλη ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σε βοηθήσει την σημερινή ημέρα, να πάρεις σοβαρές, ώριμες και ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, τομέα που θα βελτιώσεις στο έπακρο! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει πρακτικές λύσεις και ισορροπία στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες γοητευτικές γνωριμίες, που ενδέχεται να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις την σχέση σου σήμερα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και θα περάσετε τέλεια με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία οικονομική λύση έρχεται απρόσμενα! Στην καριέρα, οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις βελτιώνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σε βοηθήσει να κλείσεις εκκρεμότητες, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να ανανεωθείς ψυχολογικά και εμφανισιακά! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει τύχη, κοινωνικότητα, φήμη και πολλές διασκεδαστικές στιγμές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ και ανούσιες γνωριμίες! Επικεντρώνεσαι μόνο σε αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές προτάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις εμπράκτως την αγάπη σου και αυτό θα κάνει το ταίρι σου να μην αμφιβάλλει πια για τα αισθήματα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, απρόσμενα λύνονται όλα τα προβλήματα! Στην καριέρα, πετυχαίνεις πολλά και εντυπωσιάζεις με τις αποδόσεις σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, υπόσχεται καλοπέραση, καλοπέραση, τύχη, διασκεδάσεις, απολαύσεις, δημιουργικότητα και λάμψη! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και το απολαμβάνεις! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, εξομολογήσεις, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα μαζί με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα έχεις επαίνους και επιτυχίες! Τύχη θα έχεις στα οικονομικά σου, αν αποφύγεις υπερβολές και ρίσκο!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, επικεντρώνεσαι στο σπίτι και την οικογένεια, τομέας ο οποίος βελτιώνεται στο έπακρο, αφού έρχονται σπουδαίες λύσεις! Επιπλέον, μπορείς και διορθώνεις και παρελθοντικά προβλήματα! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει ευχάριστα νέα, επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις κοντά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συμβίωσης, αλλά και επίλυσης παλαιών διαφορών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα αγχωθείς, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα! Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη