Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022



Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;


Κριός

Οι αντιδράσεις των άλλων μπορεί σήμερα να δημιουργήσουν μια αντιπαράθεση που όμως με αμοιβαίο σεβασμό, μπορεί να καταλήξουν σε κάτι πολύ θετικό. Καθώς η μέρα εξελίσσεται μπορεί να υπάρξει μια σύγχυση στα επαγγελματικά. Αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία και να είσαι βέβαιη πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μπορεί να υπάρξει επίσης μια συναισθηματική δυσκολία στην έκφραση κι αυτό να δημιουργήσει στην καλύτερη περίπτωση μια έντονη διαφωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου. Τώρα που το γνωρίζεις απόφυγέ το. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα από το συρτάρι σου παλιά αντικείμενα που σου θυμίζουν το παρελθόν.


Ταύρος

Η επιθυμία σήμερα να διευθετήσεις μικρά προβλήματα, να εξισορροπήσεις τις ατέλειες και να απαλλαγείς από τα περιττά που βαραίνουν την καθημερινότητα αλλά και τη ζωή σου είναι έντονη. Χρειάζεται ψυχραιμία από μέρους σου στα εργασιακά, καθώς οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μάλιστα με τόσο αυστηρό και απόλυτο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην χτίζεις τείχη γύρω σου και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά από νέες γνωριμίες.


Δίδυμοι

Δημιουργώντας κάτι σήμερα που θα το μοιραστείς με τους άλλους να είσαι βέβαιη πως θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση, καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ευχαρίστησης και της χαράς σου. Είναι μια μέρα που πρέπει και θέλεις να ικανοποιήσεις το παιδί που κρύβεται μέσα σου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει μια ομιχλώδης ατμόσφαιρα στα εργασιακά ή η σκέψη και οι αντιλήψεις σου να είναι έντονες γύρω από αυτό που θέλεις να δεις ή αυτό που φοβάσαι να δεις. Μπορεί να νιώσεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου δεν είναι σαφής σε αυτά που θέλει να σου πει. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και μην δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αποστασιοποιήσου από όσα νιώθεις να σε πληγώνουν και σκέψου θετικά.



Καρκίνος

Η μέρα μπορεί να είναι δημιουργική ή ρομαντική αλλά καθώς προχωράει δεν είναι ιδανική για πρακτικά θέματα. Οι καταστάσεις ή και οι εργασίες που απαιτούν καθαρή σκέψη δεν ευνοούνται για σήμερα, καθώς το μυαλό σου πηγαίνει πέρα δώθε μεταξύ της φαντασίας και των γεγονότων. Κάνε ένα διάλειμμα και φρόντισε να αποφορτιστείς στην αγκαλιά του ερωτικού σου συντρόφου. Να είσαι σίγουρη πως εκεί θα βρεις τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου σε καλέσματα και κοινωνικές δραστηριότητες φίλων και συγγενών.


Λέων

Ενώ ξεκινάς τη μέρα σου με σαφήνεια, καθώς περνούν οι ώρες η ρύθμιση των πραγμάτων ή η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Οι πληροφορίες λείπουν ή κρύβονται και η φαντασία σου μπορεί να αποκρύψει τις αντιλήψεις σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις δεσμεύσεις ή νέες συμφωνίες στα εργασιακά. Κέρδισε χρόνο και άφησε λίγο το τοπίο αλλά και το μυαλό σου να ξεκαθαρίσει. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου ενθαρρύνοντάς σε να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου αλλά κράτα και μικρό καλάθι.


Παρθένος

Σου είναι ξεκάθαρο σήμερα το τι θέλεις και τι χρειάζεσαι, κι έτσι μπορείς να το κάνεις με απόλυτα φυσικό τρόπο. Καθώς προχωρά η μέρα ωστόσο μπορεί να υπάρχουν κάποια χαοτικά στοιχεία στη διαχείριση μιας στενής σου σχέση. Παρόλο που μπορεί να θέλεις να διευκρινήσεις ένα θέμα στα εργασιακά ή να εκφράσεις τις ιδέες σου, κάποιος μπορεί να παρερμηνεύσει τις προθέσεις και τα λεγόμενά σου. Δείξε ευελιξία στις αποψινές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τις αφήσεις να παρεκτραπούν. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου.


Ζυγός

Η Σελήνη διεγείρει τα συναισθήματα. Κατανοείς τον εαυτό σου και τις πραγματικές ανάγκες σου. Ενώ η μέρα είναι ισχυρή για την οργάνωση στα εργασιακά τα μικτά σημάδια ή και οι επιθυμίες σου μπερδεύονται. Ο Ερμής στον τομέα των επικοινωνιών σου αναζητά αξιόπιστες συναισθηματικές πληροφορίες και απαντήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.


Σκορπιός

Ήρθε η ώρα για πιο ήρεμες δραστηριότητες, για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Σήμερα και αύριο βρίσκεσαι στο τελικό στάδιο ενός Σεληνιακού κύκλου και τα επίπεδα ενέργειας σου είναι πιο χαμηλά. Είναι μια καλή στιγμή για να συντονιστείς με τα συναισθήματά σου και να αναθεωρήσεις τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων.

Λανθασμένες εκτιμήσεις είναι πολύ πιθανές στα εργασιακά. Παραβλέπεις ή δεν βλέπεις σημαντικές υποχωρήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες και μην τις πετάς στον κάλαθο των αχρήστων.


Τοξότης

Τα σημερινά γεγονότα τείνουν να φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη να συμμετέχεις σε μια ομάδα. Η τάση σου να παρερμηνεύεις επικοινωνίες, ιδιαίτερα σχετικες με το σπίτι και την οικογένεια θα πρέπει να μετριαστεί, αν θέλεις να αποφύγεις διαπληκτισμούς και εντάσεις. Συνεργάτες και ανώτεροι σου στα εργασιακά μπορεί να μην είναι σαφείς απέναντι σου. Πάρε τον χρόνο σου, ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου προτού στήσεις στη γωνία το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία απόψε να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.


Αιγόκερος

Με τη Σελήνη που κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος είσαι πολύ πιο υπεύθυνη με τις ενέργειες, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου. Οι άλλοι τείνουν να κρίνουν το έργο σου και όχι ποια πραγματικά είσαι. Αυτό μπορεί να σε ενοχλεί ιδιαίτερα, όμως θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που συνήθως δεν θα έκανες, ειδικά αν περιλαμβάνουν εξαπάτηση ή λήψη σημαντικών αποφάσεων. Κράτησε τις συμβουλές για τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις συνεχώς τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τη γνώμη των άλλων να επηρεάζει τη δική σου ζωή και ψυχολογία.


Υδροχόος

Η μετακίνηση της Σελήνης είναι μια αισιόδοξη και χαρούμενη μετακόμιση. Είσαι αρκετά πρόθυμη να μάθεις μέσα από τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς ιδέες με τους άλλους, κυρίως στα εργασιακά. Επίσης μπορεί να θέλεις να επεκτείνεις το μυαλό σου σε νέα θέματα ή δραστηριότητες που σε απομακρύνουν από το συνηθισμένο. Προτίμησε ουδέτερα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην μένεις σε μικρές και ίσως ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε τα μάτια σου και πραγματικά μέσα από τα μάτια των άλλων δες τη γοητεία και τα προσόντα σου.


Ιχθείς

Η παραπληροφόρηση σήμερα και τα κουτσομπολιά θα πρέπει να σε αφήσουν παγερά αδιάφορη. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποθέσεις και περιορίσου στα καθαρά πρακτικά θέματά σου. Η φαντασία σου είναι εξαιρετική αλλά δεν σε εξυπηρετεί πάντα. Ιδιαίτερα σήμερα που παίζει έντονα με τις ανασφάλειές σου. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στα εργασιακά και κράτα χαμηλούς τους τόνους. Αφιέρωσε τη βραδιά στον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε πράγματα μαζί που θα ενισχύσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου με κάθε τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη