Ανακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του Andy Fletcher

Oι Depeche Mode ανακοίνωσαν την αιτία θανάτου του Andrew Fletcher, αποδίδοντας τον σε αορτική ανατομή, (μια σοβαρή πάθηση στην οποία το εσωτερικό στρώμα της αορτής, το μεγάλο αιμοφόρο αγγείο που διακλαδίζεται, σχίζεται από την καρδιά)

Σε δήλωσή τους στα social media, το γνωστό συγκρότημα ανακοίνωσε :

«Πριν από μερικές εβδομάδες λάβαμε το αποτέλεσμα από τους ιατροδικαστές, το οποίο η οικογένεια του Andy μας ζήτησε να μοιραστούμε μαζί σας τώρα.

Ο Άντι υπέστη αορτική ανατομή (aortic dissection), ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στις 26 Μαΐου.

Έτσι, παρόλο που ήταν μόλις 60 χρονών, έφυγε από τη ζωή, χωρίς όμως να ταλαιπωρηθεί».

Το γκρουπ ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τα συλλυπητήρια μηνύματα τους, λέγοντας:

«Ήταν παράξενες, θλιβερές, αποπροσανατολιστικές οι τελευταίες εβδομάδες για εμάς εδώ. Αλλά έχουμε δει και αισθανθεί όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας, και ξέρουμε ότι η οικογένεια του Andy την έλαβε επίσης».

Η ανακοίνωση των Depeche Mode όταν πέθανε ο Andrew Fletcher

«Είμαστε συγκλονισμένοι και γεμάτοι με συντριπτική θλίψη με τον πρόωρο θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, μέλους της οικογένειάς μας και συμπαίκτη του συγκροτήματος Andy Fletch Fletcher», είχαν γράψει οι Depeche Mode σε δήλωσή τους την Πέμπτη, 26 Μαΐου.

«Ο Fletch είχε μια αληθινή καρδιά από χρυσό και ήταν πάντα εκεί όταν χρειαζόσουν υποστήριξη, μια ζωντανή συζήτηση, ένα καλό γέλιο.

Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και σας ζητάμε να τους κρατήσετε στις σκέψεις σας και να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», κατέληξαν στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη