Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι του πιστολέρο – Από τύχη δεν υπήρξε νεκρός


Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι του πιστολέρο – Από τύχη δεν υπήρξε νεκρός

Λαβράκι έβγαλε η αστυνομία στο σπίτι του 32χρονου άνδρα που βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και άρχισε ξαφνικά να πυροβολεί, αναστατώνοντας την περιοχή Φοίνικας στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από έρευνες στο σπίτι του 32χρονου παρουσία εισαγγελικής λειτουργού, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών οι οποίες κατασχέθηκαν. Σύμφωνα με το Grtimes μέσα στο σπίτι βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης, οι οποίες πλέον θα αποσταλούν στα σχετικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Ο άνδρας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο Φοίνικα στη Θεσσαλονίκη όταν άνοιξε πυρ μέσα και έξω από την πολυκατοικία που διαμένει, ενώ για να εισβάλλει στο χώρο χρειάστηκε να σπάσει τον υαλοπίνακα της πόρτας εισόδου.

Μάλιστα πριν εισβάλλει άρχισε να φωνάζει «βιάζουν την γυναίκα μου» και «φωνάξτε την αστυνομία» και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ σύμφωνα με  αυτόπτες μάρτυρες δεν αποκλείεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Η σύζυγός του  είναι στο νοσοκομείο λεχώνα.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητό του προς τον Περιφερειακό όμως προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα και το εγκατέλειψε για να συλληφθεί τελικά σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, πλησίον του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ στη δυτική πλευρά της πόλης.

Από την επιχείρηση της αστυνομίας, στο Τμήμα οδηγήθηκαν τα τρία του παιδιά, καθώς επίσης και ένας νεαρός ένοικος ακόμα για άγνωστη αιτία.

Από θαύμα δεν υπήρξε νεκρός από τους πυροβολισμούς

Από τύχη δεν χτύπησαν κάποιον άνθρωπο οι σφαίρες που έριχνε ο 32χρονος εντός της πολυκατοικίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης καθώς ανέβαινε στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο, πυροβόλησε την πόρτα διαμερίσματος στον 2ο όροφο. Αν η ένοικος του διαμερίσματος βρισκόταν πίσω από την πόρτα θα είχε χτυπηθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη