Ξύπνησε μετά από μήνες σε κώμα και ο σύντροφός της, την είχε παρατήσει για άλλη


Ξύπνησε μετά από μήνες σε κώμα, για να ανακαλύψει ότι ο σύντροφός της την είχε μπλοκάρει στα social media και την είχε εγκαταλείψει για άλλη γυναίκα.

Η 25χρονη Μπρι Ντουβάλ, η οποία κατάγεται από το Περθ της Αυστραλίας, ζούσε στην ορεινή πόλη Τζάσπερ του Καναδά με τον αρραβωνιαστικό της, όταν έπεσε από ένα μπαρ σε ταράτσα και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο, τον Αύγουστο του 2020.

Οι γιατροί έδωσαν μόλις 10% πιθανότητες να επιζήσει -Ξύπνησε από το κώμα σε τρεις μήνες
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη, με τους γιατρούς να ανακοινώνουν στους γονείς της, Σάι και Κλαρίσα, που βρίσκονταν στην Αυστραλία, πως είχε αρκετά σπασμένα οστά -μεταξύ των οποίων τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες, σπασμένα πλευρά και σπασμένα δόντια. Οι γιατροί τής έδιναν μόλις 10% πιθανότητες επιβίωσης και την έθεσαν σε τεχνητό κώμα στην εντατική, σε μια προσπάθεια να τη σώσουν.

Όπως αποκαλύπτει τώρα η κοπέλα, ο σύντροφός της επί 4 χρόνια δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, και το μόνο μήνυμα που έλαβε ήταν από τη νέα του φίλη. Και μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια, ωστόσο το συναισθηματικό τραύμα εξακολουθεί να είναι μεγάλο.
Οι γονείς της, εξαιτίας του lockdown, δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στον Καναδά και ζήτησαν μάλιστα από την αυστραλιανή κυβέρνηση ειδική άδεια για να δουν την κόρη τους, πιστεύοντας ότι θα έπρεπε να την αποχαιρετήσουν, αλλά τους την αρνήθηκαν.

Η μητέρα της είπε στους γιατρούς να μην κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη της κόρης της μέχρι να μπορέσουν να είναι κοντά της και εκείνη άρχισε σιγά σιγά να αναρρώνει. 
Τρεις μήνες αργότερα, ξύπνησε από το κώμα, αλλά έπασχε από αμνησία και δεν θυμόταν την προηγούμενη ζωή της, συμπεριλαμβανομένου ότι είχε έναν αρραβωνιαστικό, με τον οποίο ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια.
Όπως δήλωσε η κοπέλα, όταν τελικά της δόθηκε το τηλέφωνό της σκέφτηκε αμέσως να τον καλέσει, ωστόσο ανακάλυψε ότι δεν την είχε επισκεφθεί ούτε μία φορά στο νοσοκομείο.

Όπως είπε: «Δεν υπήρξε ούτε μία επαφή. Με μπλόκαρε από κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφώνου του. Η μόνη επαφή που είχα ήταν με τη νέα του σύντροφο. Μου έστειλε ένα μήνυμα, που έλεγε ότι εκείνη ήταν ανασφαλής και τον έβαλε να με μπλοκάρει από όλα τα social».

«Είμαι ακόμα τόσο απίστευτα πληγωμένη από τις πράξεις του... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Νιώθω τόσο πληγωμένη. Ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι για χρόνια. Δεν πίστευα ούτε ένα στο εκατομμύριο πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ειδικά σε μια τόσο απαίσια στιγμή της ζωής μου. Νόμιζα ότι ήταν η αδελφή ψυχή μου, αλλά έκανα λάθος».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη