Πήγε στην εκκλησία για νονός και έφυγε γαμπρός-Αναμφίβολα το βίντεο της χρονιάς !!


Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν στην Κρήτη και τα Χανιά. Αυτός ο γάμος ήταν έκπληξη για τον ίδιο τον γαμπρό που πήγε στην εκκλησία ντυμένος απλά, αφού πίστευε πως ήταν καλεσμένος σε βάφτιση…


Αντί για τη βάφτιση που περίμενε, ένας γάμος με γαμπρό τον ίδιο! Ο επιχειρηματίας έζησε στην Κρήτη και τα Χανιά αυτό που πιθανότατα δεν είχε σκεφτεί ποτέ. Η νύφη τον κάλεσε στην εκκλησία ως νονά και όταν εκείνος πήγε του αποκάλυψε τα πάντα. Του έδωσε μάλιστα και την ανθοδέσμη που μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατούσε η ίδια, για να της την δώσει, όπως ορίζει το έθιμο. Οι εικόνες από το μυστήριο και το γλέντι που ακολούθησε ταξιδεύουν στο διαδίκτυο.


Η λέξη έκπληξη σίγουρα δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου στις Καλύβες του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά. Ο επιχειρηματίας τουρισμού Μανώλης Μανατάκης, είχε ενημερωθεί από την σύζυγό του (με πολιτικό γάμο), Ιουλία Βροντάκη, πως το απόγευμα του Σαββάτου θα έκανε την βάφτιση ενός παιδιού στο εκκλησάκι του Χριστού, στις Καλύβες.


Η ίδια θα πήγαινε ως νονά από νωρίς ενώ εκείνος μπορούσε να πάει πιο μετά. Έτσι ο κ. Μανατάκης ντύθηκε casual με απλό παντελόνι και πουκάμισο και πήγε στην εκκλησία, όπου τον περίμενε αναμφίβολα η έκπληξη της ζωής του. Τον υποδέχθηκε η σύζυγός του ντυμένη νύφη λέγοντάς του: «Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας»!


Μάλιστα του έδωσε και την ανθοδέσμη που ήδη κρατούσε για να της την δώσει, όπως επιτάσσει το έθιμο. Καλεσμένοι φώναζαν τον ιερέα «για να μην φύγει ο γαμπρός» κάτι για το οποίο φυσικά δεν υπήρχε λόγος. Έτσι αντί για «βάφτιση» έγινε γάμος και ο νονός έφυγε από την εκκλησία… γαμπρός.


Στο «κόλπο» εννοείται πως ήταν και οι κουμπάροι Αντώνης και Αγγελική Καλαμαρίδη καθώς και οι καλεσμένοι, οι οποίοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και γεμάτο με ευχάριστες εκπλήξεις.


Να σημειωθεί πως η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε γενέθλια η νύφη η οποία θέλησε να τα γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο και επιπλέον το «τραπέζι» για τους καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στις Καλύβες, υποτίθεται πως διοργανώθηκε για την γιορτή των γενεθλίων. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη