Σφοδρό τροχαίο, λόγω στοματικής.... περιποίησης

Η κατάληξη μιας… επιπολαιότητας εκ μέρους ενός ζεύγους στη Φλόριντα των ΗΠΑ ήταν ένα ατύχημα που καταγράφεται ως ένα από τα πλέον «πικάντικα»

Από το τροχαίο, το ζεύγος βγήκε με μικροτραυματισμούς (…) ενώ το SUV στο οποίο επέβαινε, υπέστη πολύ μεγάλη ζημιά.

Η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο του τροχαίου, βοήθησε στον απεγκλωβισμό των επιβατών και από τα δύο οχήματα. Οι μεν του φορτηγού της FedEx βγήκαν ελαφρώς ταρακουνημένοι αλλά σε γενικές γραμμές, καλά στην υγεία τους, ενώ το ζεύγος από το SUV έφερε «μικροτραυματισμούς». Τώρα, πόσο μικροί είναι οι τραυματισμοί, δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά προφανώς το μυαλό πάει σε αρκετό πόνο, αν αναλογιστούμε πως το τροχαίο ήταν αποτέλεσμα… «ανάρμοστης συμπεριφοράς» του ζεύγους.

Με άλλα λόγια, ο οδηγός ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, δεν είχε και πολύ το μυαλό του στο δρόμο μια και προφανώς είχε συγκεντρωθεί στη δραστηριότητα της γυναίκας που από το κάθισμα του συνοδηγού, του έκανε στοματική ....περιποίηση. Αυτό προκύπτει από το πόρισμα της πυροσβεστικής που καταδεικνύει ως υπαίτιους για το –ευτυχώς- ατύχημα, το ζεύγος που ήταν στο SUV και όχι στους άμοιρους υπαλλήλους της FedEx.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη