Ανήλικος, έκανε "τσακωτή" την μητέρα του με συμμαθητή του


Περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ασύλληπτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου, με 17χρονο σε έξαλλη κατάσταση να χτυπά τη μητέρα του.17χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του με   γροθιές, βρισιές και κατάρες. 
Στη συνέχεια, η γυναίκα πήγε αιμόφυρτη στην Αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του γιου της.

Μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου την ώρα που η 44χρονη μητέρα πήγε να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό από τον ίδιο της το γιο, μετέφερε τα όσα άκουσε να διαδραματίζονται. 
«Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του…. »


Πληροφορίες από το στενό οικογενειακό κύκλο αναφέρουν ότι ο ανήλικος χτύπησε την 44χρονη μητέρα του, στο καφέ «Αρωμα» στα Ματογιάννια έπειτα από μία συζήτηση σχετικά με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού.


Το 17χρονο αγόρι σε κουβέντα με τη μητέρα του, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, καθώς η 44χρονη εκνευρισμένη με το παιδί της, ευχήθηκε να πεθάνει ο πατέρας του. Μάλιστα, την άσχημη ευχή την έκανε στα αγγλικά λέγοντας τα εξής: «I wish your father died».

Πληροφορίες από την αυτόπτη μάρτυρα αναφέρουν ότι πάνω στον καβγά ακούστηκε ότι η μητέρα είχε έρθει σε ερωτική επαφή με φίλο του παιδιού της.


Η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 15χρονο και 17χρονο, οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα και την 4χρονη κόρη της, η οποία είναι από άλλον γάμο. 
Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας, ο οποίος κατάγεται από την Ιρλανδία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη