Με ποιους κληρώθηκαν στην Ευρώπη ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ


Τη Λέφσκι Σόφιας από τη Βουλγαρία κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) στη Νιόν.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρισκόταν στο γκρουπ των ισχυρών, έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση κόντρα στην ομάδα από τη Βουλγαρία.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Βουλγαρία και το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτοι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουλίου και οι δεύτεροι στις 28 Ιουλίου.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η μία από τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του βουλγαρικού ποδοσφαίρου (μαζί με την ΤΣΣΚΑ), αλλά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κάμψη.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τη Γκόμελ από τη Λευκορωσία στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) στη Νιόν.

Η Λευκορωσία είναι τιμωρημένη λόγω του ρόλου της στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία και οι αγώνες των ομάδων της διεξάγονται σε ουδέτερη έδρα.

Ο ΑΡΗΣ ήταν στους ισχυρούς της κλήρωσης και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Γκόμελ.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει σε ουδέτερη έδρα στις 21 Ιουλίου, ενώ ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου στο “Κλ. Βικελίδης”.

Η ομάδα της Λευκορωσίας κατέκτησε το εγχώριο Κύπελλο την περασμένη σεζόν (για 3η φορά στην ιστορία της) επικρατώντας 2-1 της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στον τελικό (21/5), ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε 4η.

Τη φετινή περίοδο βρίσκεται στη 10η θέση της εγχώριας λίγκας με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 9 αγωνιστικές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη