Ανδρας έπνιξε τα τρία παιδιά του


Ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ αποκαλύφθηκε την Δευτέρα στο Σικάγο. Πιο συγκεκριμένα μία μητέρα ανακάλυψε τα τρία της παιδιά νεκρά στο σπίτι του εν διαστάσει συζύγου της. Πρόκειται για τον πεντάχρονο Bryant, την τρίχρονη Cassidy και τον δίχρονο Gideon.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών προήλθε από πνιγμό. Την ίδια στιγμή οι αρχές απηύθυναν κατηγορίες στον πατέρα των παιδιών για δολοφονία πρώτου βαθμού.

Ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη από τις τοπικές αστυνομικές αρχές έπειτα από καταδίωξη διάρκειας 17 λεπτών. Η καταδίωξη έληξε όταν ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Μάλιστα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αφού πρώτα τον απεγκλώβισαν από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στις πρώτες κουβέντες στους αστυνομικούς παραδέχθηκε τα εγκλήματά του και πρόσθεσε πως αποπειράθηκε τρεις φορές να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της μητέρας ο εν διαστάσει σύζυγός της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και συμπλήρωσε πως μέσα στην οικογένεια υπήρχαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

«Η Debbie ήθελε να διατηρήσει μια σχέση με τον πατέρα των παιδιών της και να τον αφήσει να τα επισκεφτεί, και τώρα ξέρουμε ότι ήταν ένα φρικτό λάθος», ανέφερε ακόμη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη