"Η Ειρήνη μου έριξε σφαλιάρες και μου έσπασε τα γυαλιά"


Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της Σταρ Ελλάς 2022, Ειρήνης Βολιώτη, η οποία ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της.

Η μελαχρινή καλλονή ισχυρίζεται ότι έχει πέσει αρκετές φορές θύμα των βίαιων συμπεριφορών του 32χρονου, με αποκορύφωμα ένα άγριο περιστατικό που σημειώθηκε στις 2 Ιουνίου στον Σταθμό Λαρίσης. Το ζευγάρι έφτασε στο Α.Τ. Ομόνοιας όπου ο ένας έκανε μήνυση στον άλλον.

Ο πρώην σύντροφός της έδωσε τη δική του απάντηση, μέσω της εκπομπής "T-live" του Alpha: 
"Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από γνωστό μου, ο οποίος με ενημέρωσε ότι η Ειρήνη με απατάει με άλλον. Της είπα ότι τη χωρίζω και έφυγα από το μαγαζί που τρώγαμε. Εκεί με ακολουθούσε, μου τραβούσε τις βαλίτσες και μου έριξε περίπου δέκα σφαλιάρες στο πρόσωπο, ενώ με έπιασε από τη μύτη στην οποία πρόσφατα έχω εγχειριστεί και μου έσπασε τα γυαλιά. 
Εγώ προσπάθησα να την αποφύγω και της πέταξα τα λουλούδια που κρατούσε στο χέρι της για να κερδίσω χρόνο".


Ο δικηγόρος του 32χρονου Δημήτρης Ζορμπάς ανέφερε χαρακτηριστικά: 
"Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι δεν άσκησε οποιαδήποτε σωματική βία προς την εγκαλούσα και κατηγορούμενη. Ήρθαν μαζί από την Αθήνα στην Λάρισα για τον διαγωνισμό ομορφιάς που συμμετείχε η εν λόγω κυρία, ήταν μαζί στον σταθμό των τραίνων, η ίδια το δηλώνει στην κατάθεσή της.
Εμείς θα ζητήσουμε βιντεοληπτικό υλικό από τον Σταθμό Λαρίσης, όπου βρισκόταν και εκτυλίχθηκε το περιστατικό, στο οποίο σύμφωνα με τον εντολέα μου δεν άγγιξε την κυρία, αλλά αντιθέτως η κυρία άσκησε πολλαπλή σωματική βία εναντίον του δικού μου εντολέα και αυτό θα αποδειχτεί από το βίντεο".

Ωστόσο, όπως μετέδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 32χρονος επιθυμεί να της "κλείσει το στόμα" εξαιτίας κάποιων θεμάτων που αντιμετωπίζει ο ίδιος με την ελληνική δικαιοσύνη. Η Ειρήνη Βολιώτη, μέσω του δικηγόρου της, έχει στα χέρια της στοιχεία για σοβαρές ανοικτές υποθέσεις που έχει ο πρώην της με τη δικαιοσύνη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη