Οι συναυλίες σήμερα στην θεσσαλονίκη: Αγγελάκας,Πορτοκάλογλου,Αλκαίος

Οι συναυλίες σήμερα Πέμπτη 23 Ιούνιου στην θεσσαλονίκη: Αγγελάκας,Πορτοκάλογλου,Αλκαίος προσφέρουν όμορφες μουσικές εμπειρίες 

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C επιστρέφουν στο δρόμο, με νέο υλικό στις αποσκευές τους, και στήνουν μια μεγάλη γιορτή την Πέμπτη 23 Ιούνιου, στο Fix Factory of Sound Open Air. Μαζί τους, το Παιδί Τραύμα, που πλέον έχει μετεξελιχθεί σε μπάντα, και το ντουέτο των Kadinelia με την ξεχωριστή μουσική τους πρόταση.

Τα τραγούδια του Γιάννη Αγγελάκα, τόσο εκείνα με τις Τρύπες όσο και αυτά της προσωπικής του δισκογραφίας, υπήρξαν καθοριστικής σημασίας για την ελληνική μουσική, τοποθετώντας τον ανάμεσα στους κορυφαίους δημιουργούς που ανέδειξε η εγχώρια σκηνή. Πάντα επίκαιρος και ανήσυχος, διατηρώντας ανέπαφη τη δημιουργικότητά του και με φανερή διάθεση πειραματισμού, ο Γιάννης συνεχίζει απτόητος την πορεία του, όλα αυτά τα χρόνια. Το νέο του album μαζί με τους 100°C, με τίτλο “Έχω Κέφια”, κυκλοφορεί στις 6 Μαΐου, ενώ το πρώτο τραγούδι που ξεχωρίζει μέσα από αυτό, το εξαιρετικό “Ακόμα Περπατάω, ήδη ακούγεται πολύ.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Η πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική. Έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ: Τις “Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις” (2018), το οποίο συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο απόκτησης υπερφυσικών δυνάμεων, και το “Θα Καταστρέψω τον Κόσμο” (2020), που με τη σειρά του βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός παρανοϊκού εγκληματία της δεκαετίας των 90s.

Πρόσφατα, το Παιδί Τραύμα μετεξελίχθηκε σε μπάντα την οποία αποτελούν οι: Κώστας Γάμμα (μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Γρηγοριάδης (drums – spdsx), Αντώνης Παπαδόπουλος (κιθάρα), Εmi Path (synths, φωνητικά), ΠΤ (φωνή, κιθάρα).

Ο Θανάσης Ζήκας και η Εύη Σεϊτανίδου πρωτοήρθαν σε επαφή το 2013 και ένα χρόνο αργότερα κατέληξαν στη μορφή του μουσικού τους project, με το όνομα Kadinelia, ο ήχος του οποίου στηρίζεται στον εμπλουτισμό της ελληνικής παράδοσης με blues και rock στοιχεία. Η μουσική τους αποτελείται από διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις που κατέληξαν στον πρώτο τους δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020. Η αφοσίωση στη δουλειά τους και η άψογη παρουσία πάνω στη σκηνή τους έχουν χαρίσει αναγνώριση, έχοντας πλέον εμφανιστεί σε όλες τις άκρες της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.


 Ο Γιώργος Αλκαίος στη Θεσσαλονίκη

ΟΙ συναυλίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη: Γιώργος Αλκαίος για μια μοναδική συναυλία στις 23 Ιουνίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΟΛΕΣ οι συναυλίες και οι μεγάλες θεατρικές παραστάσεις που θα γίνουν καλοκαίρι 2022 στη Θεσσαλονίκη

Μετά από 11 χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, την Πέμπτη 23 Ιουνίου από την Θεσσαλονίκη και το θέατρο Γης. Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα!

30 χρόνια καριέρας! 6 πλατινένια & 10 χρυσά albums, Αμέτρητες επιτυχίες …. 11 χρόνια απουσίας!

Ο Γιώργος Αλκαίος, ένας ιδιαίτερος και ανήσυχος καλλιτέχνης, όπως έχει χαρακτηριστεί, επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, στο Θέατρο Γης, την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 21.00.

Μια μουσική παράσταση που από τον τίτλο και μόνο, «Τα δικά μας τραγούδια», υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Παρέα με 18 μουσικούς και τραγουδιστές επί σκηνής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει, στο πρώτο μέρος, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Στην συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα, στα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και στο 3ο και τελευταίο μέρος, τις πιο ερωτικές μπαλάντες από αγαπημένους ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα!

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβαλά, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, είναι μερικές από τις πόλεις που θα επισκεφτεί ο Γιωργος Αλκαίος. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Η ενέργεια του Γιώργου Αλκαίου, η αύρα και τα τραγούδια του, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς, συνδυάζοντας ελληνικά και ανατολικά στοιχεία με τη σύγχρονη ποπ μουσική, κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει, εδώ και 30 χρόνια και να δώσει ένα διαφορετικό άκουσμα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας.

► Info

Γιώργος Αλκαίος

Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ώρα έναρξης: 21.00 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση 18€  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.viva.gr/tickets/music/tour/giorgos-alkaios-23-iouniou-theatro-gis/

Ταμείο 20€

Παιδιά έως 12 ετών ΔΩPEAN, πάνω απο 12 ετών 15 ευρώ

Άνεργοι και φοιτητές δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο με την επίδειξη πάσο ή κάρτα ανεργίας

AMEA ΔΩPEAN EIΣOΔO μαζί με συνοδό (1 ATOMO) σε περίπτωση υποβοήθησης σε κινητικό πρόβλημα (αμαξίδιο). Τα ΑΜΕΑ μπορούν να παίρνουν τα μηδενικά εισιτήρια απο το ταμείο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ζωντανά στη Θεσσαλονίκη


Συναυλίες στη Θεσσαλονίκη – Καλοκαίρι 2022: Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται ζωντανά στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, γίνεται η παρέα όλων μας κάθε Τετάρτη μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ» στην ΕΡΤ1. Εμπνευστής και δημιουργός της εκπομπής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου συναντά εκλεκτούς καλεσμένους και μοιράζεται πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στήνοντας κάθε εβδομάδα ένα μοναδικό τηλεοπτικό live.

Ο τίτλος της παράστασης «Ένα φως αναμμένο», προέκυψε από την τελευταία του δημιουργία, ένα μελαγχολικό αλλά και ελπιδοφόρο λαϊκό τραγούδι με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε δια χειρός Νίκου Πορτοκάλογλου με το κινητό του στο αγαπημένο του Πήλιο σε συνδυασμό με εικαστικά παιχνίδια από την δημιουργική ομάδα της Foss Productions.

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, που έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. «Τρία λεπτά και κάτι» ο τίτλος του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Panik Records, με πολλούς σημαντικούς συντελεστές και έναν φρέσκο ήχο που αγκαλιάζει τα λαϊκά της στοιχεία και μπλέκει ομοιόμορφα με τα τραγούδια και την αισθητική του Νίκου.

Ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις του, έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Μουσικό Κουτί», ως μέλος της μπάντας της εκπομπής. Φέτος, ταξιδεύει έχοντας στις αποσκευές του τα όμορφα τραγούδια του από το νέο του δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες»

Την ομάδα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.

Μία γιορτινή παράσταση, αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Nίκος Πορτοκάλογλου : φωνή, κιθάρα

Βίκυ Καρατζόγλου : φωνή,

Βύρων Τσουράπης : μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή

Θανάσης Τσακιράκης : τύμπανα, φωνή

Ηλίας Λαμπρόπουλος : βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή

Χρήστος Παπαδόπουλος : κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή

Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή

Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία


ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ «Ένα φως αναμμένο»

Ημέρα: Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Έναρξη: 21:00 – Προσέλευση: 19:30

Τόπος: Ανοικτό Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης”, Κάρολου Κούν 13, Συκιές, Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια παραγωγής: “360ο entertainment”

Εταιρία παραγωγής: TMR Entertainment Group

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).

Link προπώλησης: https://www.viva.gr/…/nikos-portokaloglou-ena-fos…/

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήριο Θέασης: Ά ζώνη: 15€

΄Β ζώνη: 12€

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας):

Ά ζώνη: 13€

΄Β ζώνη: 10€

Πόρτα: Ά ζώνη: 17€

΄Β ζώνη: 15€

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2114185217


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη