Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΕΠΟ : Νέος πρόεδρος, η ίδια δυσωδία


Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΕΠΟ : Νέος πρόεδρος, η ίδια δυσωδία
Με 59 ψήφους υπέρ, σε σύνολο 65 ψηφισάντων, ο Τάκης Μπαλτάκος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 

Η Ειδική Εκλογική Συνέλευση της ΕΠΟ επικύρωσε την εκλογή του έμπειρου νομικού, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία της ομοσπονδίας.

Νωρίτερα διεξήχθη η τακτική Γ.Σ. της ΕΠΟ, κατά την οποία εγκρίθηκαν ο διοικητικός απολογισμός (65 «ναι», 2 «όχι», 2 λευκά), ο οικονομικός απολογισμός (67 «ναι», 1 «όχι», 1 αποχή), ο προϋπολογισμός (67 «ναι», 2 «όχι»), οι τροποποιήσεις του Καταστατικού (67 «ναι», 1 «όχι», 1 αποχή) και η έκθεση των Ορκωτών για την επόμενη χρήση (ομόφωνα).

Ο Μπαλτάκος επισκεπτόταν τα γραφεία της ΧΑ μαζί με τον Τάκη Μιχαλόλια, αδερφό του αρχηγού της ΧΑ, καθοδηγούσε την κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ για τη στάση της σε ψηφοφορίες, με αποτέλεσμα την καταψήφιση τροπολογίας του Υπουργού Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη, και συνεχάρη το βουλευτή της ΧΑ Ηλιόπουλο για το επεισόδιο που είχε προκαλέσει στην ολομέλεια που είχε ως αποτέλεσμα ο προεδρεύων να ζητήσει την επέμβαση του φρούραρχου της βουλής.

Αναφερόμενος στις συνομιλίες του, τον Απρίλιο του 2014, δεν άφησε να εννοηθεί πως γίνονταν εν γνώσει του τότε Πρωθυπουργού, ενώ αρνήθηκε την οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση για το θέμα αυτό και ανέλαβε την ευθύνη.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Μπαλτάκος ζήτησε επικοινωνία με τον Κασιδιάρη.
Σε συνομιλία που βιντεοσκόπησε κρυφά ο τότε βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο Μπαλτάκος εμφανίζεται να λέει πως οι ανακριτές της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής δεν είχαν κανένα στοιχείο για την προφυλάκιση στελεχών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη