Νίκησε τον καρκίνο, το ηρωικό αγόρι που η φωτογραφία του συγκλόνισε τον κόσμο


Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια.
 Σήμερα ο μικρός Beckett δεν έχει καθόλου λευχαιμία!

Ο Beckett διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία στις 25 Απριλίου 2018, σε ηλικία 2 ετών. Τα δύο αδέρφια, που έχουν διαφορά 15 μηνών, πέρασαν από το παιχνίδι στο σπίτι στο να κάθονται μαζί σε ένα κρύο δωμάτιο νοσοκομείου. Η αδερφή του Beckett, Aubrey, τότε 4 ετών, έβλεπε τον αδερφό της να πασχίζει να περπατήσει και να παίξει.

Η κατάσταση ήταν σκληρή για όλους και ήταν ένα πλήρες σοκ για την οικογένεια. Αλλά όπως αποκάλυψε η μητέρα τους, Kaitlin, έμειναν μαζί, στηρίχτηκαν ο ένας στον άλλον και το αντιμετώπιζαν μέρα με τη μέρα.

Πέρασε 35 μέρες χωρίς την αδερφή του
Όπως είπε η Kaitlin, η Aubrey πέρασε δύσκολα. Ο Beckett ήταν και παραμένει ο καλύτερός της φίλος. Οι 35 μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο ήταν 35 μέρες που πέρασε χωρίς τον αδερφό της. Δεν ήταν σίγουρη τι συνέβαινε. Το μόνο που ήξερε ήταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον αδερφό της, τον καλύτερό της φίλο.

Όπως θα περίμενε κανείς, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα και απλά για όλη την οικογένεια. 
Η Kaitlin έγραψε αυτό στη λεζάντα της παραπάνω φωτογραφίας: “Είδα τον μοναχογιό μου να περνάει τόσα πολλά και να χαμογελά ακόμα. Είδα τη γλυκιά μου Aubrey να περνάει μια δύσκολη στιγμή στη ζωή της και να γίνεται τόσο ανεξάρτητη. Είδε τον καλύτερό της φίλο/αδερφό σε μια κατάσταση που κανένα αδερφάκι δεν έπρεπε να βιώσει ποτέ”.


“Ο Beckett κατατρόπωσε τον καρκίνο σαν ηρωικός στρατιώτης”
Με πολλά σκαμπανεβάσματα, το ταξίδι ήταν δύσκολο, αλλά ο Beckett βγήκε νικητής. Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια πόνου, ταλαιπωρίας και πολλών αγώνων, είναι πλέον απαλλαγμένος από τον καρκίνο και πηγαίνει σχολείο. “Αισθάνεται υπέροχα, έχει τελειώσει με τη θεραπεία και επιστρέφει στο σχολείο, αυτή τη στιγμή στην πρώτη δημοτικού”, λέει η Kaitlin.

Η τελευταία του θεραπεία ήταν στις 8 Αυγούστου 2021 και τώρα απολαμβάνει μια εντελώς καθαρή κατάσταση υγείας. Σήμερα, είναι 6 ετών και η 8χρονη αδερφή του εξακολουθεί να είναι πάντα δίπλα του. Τα δύο αδέρφια εξακολουθούν να έχουν έναν άρρηκτο δεσμό, ο οποίος έγινε ακόμα πιο δυνατός κατά τη διάρκεια της ασθένειας του Beckett.






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη