Δολοφονία Άλκη: «Μίλησε» το DNA του 19χρονου

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Φεβρουάριο καθώς η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA τόσο των θυμάτων της επίθεσης όσο και των κατηγορουμένων έχει ανακοινωθεί.


Η νέα πραγματογνωμοσύνη που συμπληρώθηκε στη δικογραφία για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού περιλαμβάνει και νέες λεπτομέρειες που προέκυψαν από την εξέταση του DNA του θύματος, αλλά και των δραστών

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του STAR, το γενετικό υλικό του 19χρονου Άλκη βρέθηκε μέχρι και στα πατάκια των αυτοκινήτων των δολοφόνων του.

Πιο συγκεκριμένα, στον “αέρα” του Star ειπώθηκαν τα εξής: «Στο μαχαίρι τύπου καραμπίτ ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό 22χρονου, ο οποίος καθόταν στο πρώτο αυτοκίνητο. Επίσης, ταυτοποιήθηκε το DNA του 23χρονου που καθόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο και του 20χρονου που καθόταν στο τρίτο αυτοκίνητο.

Η νέα πραγματογνωμοσύνη που ενσωματώθηκε στη δικογραφία ωστόσο καταδεικνύει ότι το αίμα του Άλκη εντοπίστηκε και στα πατάκια των αυτοκινήτων στις θέσεις, όπου κάθονταν οι οκτώ από τους δώδεκα φερόμενους δράστες.

Αυtό σημαίνει ότι αυτά τα οκτώ άτομα βρέθηκαν μέσα στη συμπλοκή και πάτησαν πάνω στο αίμα που έχυσε το 19χρονο αγόρι. Συνεπώς όλοι και οι οκτώ μπορεί να είναι εξίσου υπεύθυνοι για τον θάνατο του. Μπορεί να ήταν πολύ κοντά στη συμπλοκή, να τον μαχαίρωσαν επίσης, να τον κλώτσησαν κλπ. Κανείς δεν αποκλείει βέβαια και την συμμετοχή των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που διώκονται».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη