8ο Festival Γαλάτιστας


8 Χρόνια Festival Γαλάτιστας
"Εκεί που ο ρυθμός δε σταμάτησε να χτυπάει ποτέ".

Το stage ξανά στήνεται, εθελοντές ετοιμάζουν ήδη το μαγικό τοπίο όπου μουσικοί και djs θα μας απογειώσουν. Και εμείς ως αναζητητές νέων ήχων, φέτος, υποσχόμαστε ένα πάρτι που θα καλύψει το κενό των δύο προηγούμενων χρόνων, ένα πάρτι όπου το pause δεν έχει θέση, ένα πάρτι γεμάτο μουσική ή μάλλον… για να είμαστε ακριβείς υποσχόμαστε το απόλυτο πάρτι.

Αυτό που ξεκινάει κάτω από το πέπλο των αστεριών και τελειώνει με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου, στο γνωστό καταπράσινο τοπίο μας, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια σε παύση ...

Εχουμε μια ερώτηση για σας....

- Dare to feel alive;

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στις 5& 6 Αυγούστου.

Το μουσικό αυτό διήμερο θα πλαισιωθεί και θα απογειωθεί από διάφορους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα στην σκηνή μας θα ανέβουν:

Παρασκευή 5 Αυγούστου, Walkman The Band:

8 χρόνια, 500 live concerts, 120 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί μια μπάντα να παντρέψει όλα τα είδη χορού που μπορείς να ακούσεις σε ένα party;; Η Rock και η Disco των 80s συναντάνε τα 90s και κάνουν παρέα με τα Rock n Roll και τα shake των 60s και των 70s.Οι τραγουδιστές γίνονται ένα με το κοινό και δημιουργούν μια μεγάλη παρέα που χορεύει ξέφρενα, σε ένα πρόγραμμα που δεν σταματάει καθόλου από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέλος, η βραδιά θα πλαισιωνέται και θα ολοκληρωθεί με τον dj Μount Τen.

Σάββατο 6 Αυγούστου η μέρα που τα vibes της ηλεκτρονικής μουσικής συναντούν τον παλμό του κόσμου μέχρι το πρωί! Φέτος, στην σκηνή μας θα δώσουν τον ρυθμό διαδοχικά ο Symmetric, o George Adi που ξέρει καλύτερα από όλους πως το πάρτι τελειώνει μόνο όταν φορέσουμε τα γυαλιά ηλίου μας και ο Teo Mavropoulos.

Αν ανυπομονείς όσο κι εμείς, κάνε attend στο event και περιμένουμε να σε δούμε στις 5 & 6 Αυγούστου!

Για περισσότερες πληροφορίες :


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη