Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, για σήμερα Πέμπτη καλό θα ήταν να μένεις προσκολλημένος στην επιφάνεια, χάνοντας την πραγματική ουσία που υπάρχει γύρω σου ! Αν το θελήσεις, σήμερα μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός και έτσι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, να βγεις νικητής! Μην αφήνεις την παρορμητικότητα , τον θυμό ή και την υπερβολή να σε πάνε πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή για συζητήσεις το ενδεχόμενο επισημοποίησης γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές αξιόλογες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην αποποιείσαι ευθύνες, γιατί θα έχεις προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού ή ψυχαγωγίας!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη δίνει το προβάδισμα κυρίως σε θέματα πρακτικά, την εργασία σου, τις ευθύνες σου και τις υποχρεώσεις σου ! Από τη μία πλευρά η μέρα σου θα αποδειχθεί ιδιαίτερα παραγωγική και αποτελεσματική, από την άλλη πλευρά μπορεί να κουραστείς από την υπερανάλυση ή ακόμα και από την τελειομανία που θα σε διακρίνει! Αξιοποίησε τον χρόνο σου, σε θέματα επαγγελματικά ή ακόμα και στην διακοπή μίας κακής συνήθειας και της έναρξης ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής! ‘

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην κολλάς σε πρακτικά πράγματα, διότι ενδεχομένων έτσι να προκαλέσεις ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πιο επιλεκτικός σήμερα παρά τις πολλές κατακτήσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, λόγω άψογης απόδοσης, θα έχεις επιτυχία! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει από ένα χρόνιο άγχος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, αυτή την Πέμπτη το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να νιώθεις και πάλι χαρούμενος, αισιόδοξος και πλήρης! Η τύχη είναι στο πλάι σου, σε κάθε σου βήμα και σε βοηθά να προχωρούν όλα επιτυχώς ακριβώς όπως επιθυμούσες !Η προτεραιότητά σου για σήμερα είναι ο έρωτας, η διασκέδαση, η ανεμελιά, η καλοπέραση αλλά και ο ευχάριστος χρόνος με τα παιδιά! Λειτουργείς άκρως γενναιόδωρα σε κάθε άνθρωπο που αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης από αυτούς που βοηθάς! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνιούνται τα μεγάλα προβλήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την Πέμπτη διακρίνεσαι από την γλυκύτητα, τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητά σου! Κλέβεις τις εντυπώσεις με τους καλούς σου τρόπος και την συμπεριφορά σου, ενώ έχεις την επιθυμία να στηρίξεις, να βοηθήσεις και να δείξεις την αγάπη σου στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους που τους νιώθεις ως οικογένεια! Η μέρα είναι κατάλληλη για ευχάριστο χρόνο με τα οικεία σου πρόσωπα, για την απόφαση αλλαγής σπιτιού ή αναμόρφωσής του, ή ακόμα και σχέδια που αφορούν το μέλλον της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς έντονα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική, πριν κάνεις κίνηση, για να μην απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με το άλλο σου μισό, διότι ενδεχομένως κάποιες στιγμές καταπιεστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της καριέρας, αφού η τάση σου για παράπονα, ευθιξία και γκρίνια, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα σήμερα θα διαπρέψεις κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις και υλοποιήσεις τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου να είναι κάπως ψυχρή και υπερβολικά εγκεφαλική και το άλλο σου μισό θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα συναισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα και αγάπη! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χορταίνεις φλερτ και νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία! Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα Πέμπτη θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά με τα οικονομικά σου! Βασικό σου ζητούμενο θα είναι να προσφέρεις ότι περνά από το χέρι σου στους δικούς σου ανθρώπους, χωρίς να αδικήσεις απολύτως κανέναν! Με πολύ λεπτομέρεια θα οργανώσεις τα οικονομικά του σπιτιού, της οικογένειας ή και θα κάνεις ένα πρακτικό πλάνο για τα επαγγελματικά σου! Είναι βέβαιο ότι αυτή την ημέρα βάσεις γερές βάσεις για ότι θέλεις να πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση σταθερή, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και γι’ αυτό δεν αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και απόλυτα συναισθηματική ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, πιθανόν να υπάρξει αρκετό άγχος, αφού θα έρθουν κάποιες καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχονται με διάφορους τρόπους, έξτρα έσοδα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο για σήμερα Πέμπτη , θα έχεις σίγουρα μία άκρως ευνοϊκή ημέρα ! Βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και δίνεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν εσένα, τις σχέσεις σου, τα σχέδια που κάνεις και όλα όσα προγραμματίζεις για την πορεία σου! Αρχίζεις να νιώθεις πιο αισιόδοξος, τα βρίσκεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου και ιδιαίτερα αυτό το διάστημα έχεις και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς εύκολα και γρήγορα, με μία νέα γνωριμία, γιατί πιθανόν να διαπιστώσεις ότι τελικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός και παρορμητικός, για να αποφύγεις εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες όχι στην ανούσια ανταγωνιστικότητα, αλλά πες ναι στην αυτοπεποίθηση! Οικονομικά κάνεις απερίσκεπτες σπατάλες και σχεδόν αμέσως το μετανιώνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που σε βάραιναν. Λειτουργείς κάπως καχύποπτα και επιφυλακτικά στις επαφές σου, νιώθεις ότι κάτι σου κρύβουν ή ότι στήνονται κάποια κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σου! Καλό θα ήταν να μην αποκαλύπτεις αυτή την ημέρα όλα σου τα «χαρτιά» αλλά να αξιοποιήσεις τις πλανητικές τάσεις, κάνοντας έναν εκ βαθέων απολογισμό κλείνοντας κύκλους που θα έπρεπε να ανήκουν στο παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις το άλλο σου μισό συνεχώς, χωρίς αντάλλαγμα! Άρχισε να κοιτάς λίγο και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, γιατί στο τέλος θα ξεσπάσεις με άσχημο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα κάνεις κάποια λαθάκια λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά, εκεί που δεν το περιμένεις καν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σε κάνουν να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να μεταμορφωθεί μία φιλία, σε ερωτική έλξη! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό παραπονιέται συνεχώς, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις εξαίσιες ιδέες σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα μόνο για να ευχαριστείς τους άλλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη κοιτάς μπροστά, κοιτάς ψηλά και οραματίζεσαι φιλόδοξα ένα καλύτερο μέλλον, κάτι το οποίο πραγματικά θα καταφέρεις να κατακτήσεις! Η μέρα σου είναι ιδανική για να κάνεις σπουδαία βήματα στην καριέρα σου, για να ανοίξουν νέες προοπτικές, για να λάβεις στήριξη από πρόσωπα που κατέχουν υψηλότερη θέση από εσένα, αλλά και για να είσαι πιο αγαπητός στους κύκλους που κοινωνικοποιείσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές! Οι εξελίξεις μπορεί να είναι αργές και σταδιακές, αλλά δεν πειράζει, αφού κάλλιο αργά παρά ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το άλλο σου μισό σήμερα και είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για σταθεροποίηση ή και επισημοποίηση της ερωτικής σας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι ενέργειες σου, θα έχουν σίγουρη επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις, αλλάζεις νοοτροπία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και επικοινωνείς! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλές ερωτικές επικοινωνίες! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν θετικά τα δεδομένα σου στον έρωτα! Πολύ πιθανόν, να έχεις και μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο γίνεται νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σου, σε επάγγελμα, αλλά και σε χρήμα, φέρνει απώλειες, γι’αυτό παρέμεινε συνετός!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, για Σήμερα Πέμπτη είσαι αρκετά ανήσυχος για όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που τρέχουν (λογαριασμοί, δάνεια, ενοίκια κλπ) και δεν θες να ξεφύγει τίποτα απολύτως, πιέζοντας πολύ παραπάνω τον εαυτό σου να ανταπεξέλθεις σε όλα με συνέπεια. Στις καθημερινές σου επαφές το ένστικτό σου θα αποτελέσει ένα πολύ καλό οδηγό για να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει ορθά και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο παιχνίδι του έρωτα και της αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις σε o,τιδήποτε σου ανατεθεί τώρα! Οικονομικές συναλλαγές και δραστηριότητες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη