Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, πραγματικά το παρακάνεις με απαιτητικότητα, πείσματα και ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που θα σου φέρει ορισμένα προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε κάνει να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις και σε ωθεί να έχεις δογματική συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα ζήλια και κτητικότητα, απέναντι στο ταίρι σου, αν θες να αποφύγεις μία ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μία νέα γνωριμία, αλλά γενικά οι εξελίξεις θα είναι αρκετά αργές!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα εργασιακά σου θέματα, οι αργοί σου ρυθμοί, θα φέρει κακή αποδοτικότητα! Στα οικονομικά σου ζητήματα, περιόρισε τις άσκοπες σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Το Τετράγωνο Αφροδίτης -Κρόνου, σε καθιστά αρκετά επιρρεπή σε γκάφες και λάθη που δεν θα διορθωθούν εύκολα! Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και εκμεταλλεύσου τες, μένοντας όμως λογικός, προσγειωμένος και ώριμος απέναντι στους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα ταραχτεί η σιγουριά και η ασφάλεια που ένιωσες στην σχέση η τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι κάπως επιπόλαιος και πολύ πιθανόν να φερθείς ανώριμα απέναντι σε μία νέα γνωριμία την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, σε προβληματίσουν και θα σε πιέσουν σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να αποφύγεις μυστικά και ψέματα, όπως και παρασκηνιακές δράσεις! Δυστυχώς, κάποια προβλήματα επανέρχονται και σε βαραίνουν ξανά, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου! Επιπλέον, αρκετές αποκαλύψεις, θα προκαλέσουν ανατροπές και δυσκολίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε παράνομους απαγορευμένους έρωτες! Πρέπει να αντισταθείς, διότι θα έρθουν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις ατόμων και σχέσεων, διότι θα απογοητευτείς πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, είναι πολλά τα προβλήματα σου και ίσως αγχωθείς! Οικονομικά, δεν θα έχεις δυσκολίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στον φιλικό τομέα! Παρασύρεσαι σε άδικες και εγωιστικές συμπεριφορές, όπως και σε απρόσμενα ξεσπάσματα, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και ισχυρές διαφωνίες, με έναν ή και περισσότερους, καλούς σου φίλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά προκλητικός απέναντι στο άλλο σου μισό και πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα σου δώσουν συμβουλές οι οποίες θα σε βοηθήσουν, ώστε να πετύχεις πράγματα με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε επαφές και συνεργασίες! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις συμφωνίες σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις σε αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Μην καταστρέφεις την κοινωνική σου εικόνα, με βιαστικά και παρορμητικά λάθη, ιδίως σε επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρχει ψυχρότητα στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το άλλο σου μισό, ασχολείστε μόνο με πρακτικά ζητήματα την σημερινή ημέρα και παραγκωνίζετε το συναίσθημα, μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, τα πράγματα εξελίσσονται κάπως δυσάρεστα για εσένα! Οικονομικά, πρέπει άμεσα, να περιορίσεις τις σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, μέσα από επαφές, συζητήσεις, συναναστροφές, συναντήσεις και γενικά μετακινήσεις, θα προβληματιστείς και θα απογοητευτείς, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου! Πρέπει να αποφύγεις λοιπόν, επιπολαιότητα και βιασύνη σε μηνύματα, τηλεφωνήματα και γενικά, σε επικοινωνιακές και κοινωνικές δράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία δυσάρεστη είδηση, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε πάση θυσία, να αποφύγεις ουσιαστικές συζητήσεις, εξόδους ή μετακινήσεις με το άλλο σου μισό, διότι δεν θα πάνε τα πράγματα όπως επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πες όχι σε συμφωνίες και νέα ξεκινήματα την σημερινή ημέρα! Οικονομικά πετυχαίνεις έναν σημαντικό σου στόχο, αλλά ταυτόχρονα θα έχεις απώλειες, λόγω της τάσης σου για σπατάλη!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα κάποιες εμμονές σου επανέρχονται στο προσκήνιο και σε βασανίζουν για άλλη μία φορά. Αισθάνεσαι πως δεν καλύπτεις τις βαθιές σου επιθυμίες και πως τα συναισθήματα σου, μένουν ανεκπλήρωτα! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για δυσάρεστες αποκαλύψεις, κυρίως σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς συνεχώς να το άλλο σου μισό και κυρίως απέφυγε ξεσπάσματα ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη σεξουαλικότητα και γοητεία, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, οπωσδήποτε τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα! Στην καριέρα, αντιμετωπίζεις ορισμένα προβλήματα, που αφορούν τις συνεργασίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει στην ζωή σου, ορισμένες αλήθειες που θα αναγκαστείς να σοβαρευτείς και να γίνεις και πάλι ολιγαρκής! Απέφυγε κάθε είδους πρωτοβουλίες και αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσωρινά συγκρατήσου και κάνε υπομονή, για να αποφύγεις ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε οπωσδήποτε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους με το άλλο σου μισό, αν πραγματικά επιθυμείς να αποφύγεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, αλλά καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι, γιατί θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, βάλλονται συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, δεν είναι η ιδανική ημέρα για αποφάσεις και δράσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, αρκετές θα είναι οι πρακτικές δυσκολίες σήμερα στην καθημερινότητα σου! Πρέπει άμεσα στις δράσεις σου, να είσαι ώριμος και προσγειωμένος, ώστε οι υποχρεώσεις σου και οι εκκρεμότητες που έχεις, να διεκπεραιωθούν! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, οφείλεις να μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά εκτίθεσαι τελικά! Αν είσαι δεσμευμένος, η απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς το άλλο σου μισό, θα φέρει προβλήματα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, θα έρθουν πολλές αναποδιές! Οικονομικά, θα έχεις άγχος για ορισμένα έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, οφείλεις να μην παρασυρθείς σε επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές, εγωισμό και έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Τετράγωνο Αφροδίτης -Κρόνου! Πες ναι σε διασκεδάσεις, ωστόσο πρέπει να προστατέψεις ταυτόχρονα την καλή σου φήμη και να αποφύγεις γκάφες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ναι στο ασταμάτητο φλερτ, αλλά ένα μεγάλο όχι σε υπερβολές, για να μην εκτεθείς και καταστρέψεις την φήμη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, δεν είναι καλή ημέρα για ανταγωνιστικές συμπεριφορές, από πλευράς σου! Οικονομικά, ξοδεύεις ανούσια, γι’αυτό προσοχή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, επικεντρώνεσαι την σημερινή ημέρα στο σπίτι και την οικογένεια! Πιθανόν, να κλονιστούν σοβαρά ορισμένες συγγενικές σου σχέσεις, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης -Κρόνου, όψη που θα επαναφέρει παλαιά προβλήματα! Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους όσο μπορείς και παρέμεινε λογικός και ήρεμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να συνομιλείς ώριμα με το άλλο σου μισό και απέφυγε νεύρα, ξεσπάσματα και γκρίνια! Αν είσαι ελεύθερος, Καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις έναν έρωτα από το παρελθόν, γιατί ενδεχομένως θα πληγωθείς και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες παρεξηγήσεις με τους ς συναδέλφους σου! Οικονομικά, θα προκύψουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Αφροδίτης -Κρόνου, θα υπάρξουν προβλήματα και αναποδιές σε επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα και μετακινήσεις! Επιπλέον, προστάτεψε τις επαφές σου με αδέλφια και γείτονες! Απέφυγε αγένεια και κουτσομπολιό, όπως και απροσεξία στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή ακόμα και προσβολές προς το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην αναλώνεσαι σε έρωτες και φλερτ, χωρίς ουσία! Δεν σε καλύπτουν πια τα επιφανειακά και δεν σου προσφέρουν τίποτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, μακριά από συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη