Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου


Tα ζώδια  σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Τρίτη δεν αφήνεις πολύ χαλαρό χρόνο για σένα, ή ακόμα και για πιο χαλαρές στιγμές ή και για ψυχαγωγία, προτιμάς να επικεντρωθείς κυρίως σε πρακτικά ζητήματα! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διακόψεις κάποια κάποιας κακή συνήθεια (πχ άτσαλη διατροφή), για να φροντίσεις περισσότερο το σπίτι σου , για να οργανώσεις το χώρο και το χρόνο σου , ή και για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα! Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην κολλάς σε πρακτικά ζητήματα, διότι ενδεχομένως να προκαλέσεις ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, θα φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε και σου αξίζει και αυτό θα σου βγει σε καλό!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, λόγω άψογης απόδοσης, θα έχεις επιτυχία! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει από ένα χρόνιο άγχος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, για σήμερα Τρίτη το πλανητικό σκηνικό σου προσφέρει στιγμές χαράς και ικανοποίησης! Η τύχη θα είναι με το μέρος σου σου, σε κάθε σημαντική δράση σου σήμερα! Βάζεις και πάλι σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την ψυχαγωγία σου, προβάλλεις και προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και οι άλλη σε λατρεύουν για αυτήν την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για τα αισθηματικά σου, για να ασχοληθείς με τον καλλωπισμό σου ή για να περάσεις όμορφο χρόνο με τα παιδιά σου (αν είσαι γονέας)

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις σήμερα μεγαλεπήβολες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, διότι δεν θα καταφέρεις να τηρήσεις πολλά από αυτά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό χώρο, προσπάθησε να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης από αυτούς που βοηθάς! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή την Τρίτη διακρίνεσαι από την γλυκύτητα, την ευαισθησία και την τρυφερότητα που εκδηλώνεις στους γύρω σου, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στην κοινωνική σου ζωή! Οι άλλοι άνθρωποι, σου προσφέρουν απλόχερα την αγάπη, την αποδοχή και την αποδοχή τους! Επιπλέον, θα έρθουν λύσεις, για το σπίτι και την οικογένεια ενώ οι σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα βελτιώνονται !

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μήνυμα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με το άλλο σου μισό, διότι ενδεχομένως ορισμένες στιγμές, τον καταπιέζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν απρόσμενα έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασία, αφού η τάση σου για ευθιξία, ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα Τρίτη θα διακριθείς κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές συναναστροφές με γείτονες, αδέρφια και συγγενείς! Η μέρα είναι κατάλληλη για να έχεις αποτελεσματικές επαφές, συναντήσεις, συμφωνίες, ενώ γίνεσαι αρκετά πιο αγαπητός και το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά! Είναι πολύ πιθανό να οργανώσεις μία μετακίνηση ή να δεχθείς μία σημαντική πρόταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου να είναι κάπως απόμακρη και ιδιαίτερα εγκεφαλική και το άλλο σου μισό θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα συναισθήματα του! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις φλερτ, και επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι αποτελεσματικές και ιδιοφυείς ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία! Ίσως υπάρξουν ορισμένες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης την σημερινή!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα Δευτέρα θα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με τις αξίες σου! Ενδεχομένως ορισμένες στιγμές, να είσαι κάπως πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ωστόσο, γενικά την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να νιώσεις ήρεμος! Η μέρα επίσης είναι κατάλληλη για να κάνεις μία αγορά ή ακόμα και για να διαπραγματευτείς (ή αλλιώς παζαρέψεις) καλύτερους οικονομικούς όρους στις συνδιαλλαγές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αρπάζεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση σταθερή, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να χορτάσεις μία αισθησιακή, καυτή, αλλά και απόλυτα συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητικότητα και την ζήλια, απέναντι στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ίσως να υπάρξει αρκετό άγχος, αφού θα πρέπει να αναμένεις καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχονται με διάφορους τρόπους, επιπλέον έσοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με την Σελήνη να συνεχίζει και σήμερα Τρίτη την πορεία της στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία τυχερή ημέρα, λόγω κάποιων καταστάσεων και γεγονότων που θα έρθουν, εξαιτίας της λάμψης σου και της φλογερής προσωπικότητας σου! Οι εκπλήξεις όμως δεν θα λείψουν αλλά θα φέρουν ανανέωση, χαρά, ικανοποίηση! Το νου σου μόνο στην τάση σου για εγωισμό, ξεσπάσματα χωρίς αιτία, υπερβολές και απαιτήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα και γρήγορα, με μία καινούργια γνωριμία, γιατί πιθανόν να διαπιστώσεις ότι τελικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην τάση σου να είσαι υπερβολικά παρορμητικός και εγωκεντρικός, για να αποφύγεις εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες όχι στην ανούσια ανταγωνιστικότητα, αλλά πες ναι στην αυτοπεποίθηση! Οικονομικά κάνεις απερίσκεπτες σπατάλες και σχεδόν αμέσως το μετανιώνεις!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα Τρίτη καλό θα ήταν, να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και ασταθής! Θα ήταν σκόπιμο να ακούσεις λίγο παραπάνω την εσωτερική σου φωνή και τα μηνύματα που σου στέλνει, να επιδιώξεις μία εσωτερική ενδοσκόπηση ή ακόμα και να ανοίξεις την καρδιά σου σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι μπορεί να σε κατευθύνει σωστά με τις συμβουλές του! Προσπάθησε να απεμπλακείς από μυστήριες, αλλόκοτες ή και παρασκηνιακές καταστάσεις γιατί σε φθείρουν πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις το άλλο σου μισό συνεχώς, χωρίς αντάλλαγμα! Άρχισε να κοιτάς λίγο και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, γιατί στο τέλος θα ξεσπάσεις με άσχημο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα κάνεις κάποια λαθάκια λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά, εκεί που δεν το περιμένεις καν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις κοινωνικές σου επαφές αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις! Δέχεσαι προσκλήσεις και προτάσεις από το περιβάλλον σου, ενώ γεμίζεις όνειρα, φιλοδοξίες και όραμα για το μέλλον! Θα θελήσεις να στηρίξεις ένα φιλικό σου πρόσωπα σε ζητήματα τα οποία περνά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό παραπονιέται συνεχώς, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις εξαίσιες ιδέες σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα μόνο για να ευχαριστείς τους άλλους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, για σήμερα Τρίτη φρόντισε να είσαι πιο εγκρατής επικοινωνιακά, αλλά και προσγειωμένος στην πραγματικότητα, ο ρεαλισμός σου θα σε βοηθήσει να έχεις εξέλιξη και επιτυχία σε κάθε στόχο σου! Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον και τις προοπτικές της, είναι το βασικό θέμα που ασχολείσαι και αυτή την ημέρα. Το θετικό είναι ότι λαμβάνεις στήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το άλλο σου μισό σήμερα και είναι σίγουρα η ιδανική στιγμή για σταθεροποίηση ή και επισημοποίηση της ερωτικής σας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι ενέργειες σου, θα έχουν σίγουρη επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου για σήμερα Τρίτη να απολαύσεις τις επικοινωνίες, αφού η μέρα χαρακτηρίζεται αισιόδοξη, επεκτατική, και με ευκαιρίες να κάνεις νέα σημαντικά ξεκινήματα. Αρχίζεις να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, όμως ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες! Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία με πρόσωπα που λείπουν μακριά, ενώ έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς ιδέες και θεωρίες σου και να περάσεις τα δικά σου μηνύματα εκεί που θες, όπως το θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για άπειρες ερωτικές επικοινωνίες! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν θετικά τα δεδομένα σου στον έρωτα! Πολύ πιθανόν, να έχεις και μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο μπορείς νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σου, σε επάγγελμα, αλλά και σε χρήμα, φέρνει απώλειες, γι’αυτό παρέμεινε συνετός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, για σήμερα Τρίτη για κάποιο λόγο τα θες όλα δικά σου με αποτέλεσμα να μένεις ανικανοποίητος, αναζητώντας τι πρέπει να αλλάξεις προκειμένου να πηγαίνουν καλύτερα οι καταστάσεις στην ζωή σου! Το άγχος για τα οικονομικά και τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου δεν λείπει, για το λόγο αυτό θα πρέπει να συγκρατήσεις την βιασύνη και την επιπολαιότητα στα καθημερινά έξοδα! Ο ερωτισμός σου είναι έντονος, παθιάζεσαι και θέλεις πάση θυσία να γίνουν όλα με τους δικούς σου όρους και κανόνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει ορθά και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο παιχνίδι του έρωτα και της αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις σε o,τιδήποτε σου ανατεθεί τώρα! Οικονομικές συναλλαγές και δραστηριότητες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, για σήμερα Τρίτη, έχεις πολύ περισσότερο την ανάγκη των ανθρώπων γύρω σου, είτε είναι ο σύντροφός σου, είτε είναι οι συνεργάτες σου! Αντιλαμβάνεσαι ότι η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση και έτσι επιδιώκεις να έχεις στο πλευρό σου τα άτομα που εμπιστεύεσαι και συνδέεσαι στενά! Προσπάθησε μονάχα να μην μένεις προσκολλημένος σε λάθος ανθρώπους, κάνοντας θυσίες και περιμένοντας την δική τους αποδοχή! Κάνε αυτό που αισθάνεσαι, χωρίς να περιμένεις ότι και οι υπόλοιποι γύρω σου θα είναι διατεθειμένοι να κάνουν το ίδιο για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή για συζητήσεις το ενδεχόμενο επισημοποίησης γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές αξιόλογες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην αποποιείσαι ευθύνες, γιατί θα έχεις προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού ή ψυχαγωγίας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη