Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου


Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής δείχνοντας κάποια ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω και να παρατηρήσεις αντί να προχωρήσεις. Ο Ήλιος στον τομέα των επικοινωνιών σου σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις ποικιλία και ψυχική τόνωση σήμερα και τις επόμενες μέρες. Ωστόσο κάποιες εντάσεις μπορεί να προέρχονται από ανησυχίες για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου, την πορεία ζωής, την καριέρα, τις ευθύνες ή τη φήμη σου. Αντί να ενδώσεις στην παρανοϊκή σκέψη φρόντισε να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρχει κάτι στο μυαλό σου νωρίς σήμερα που περιλαμβάνει ένα δίλημμα, μια ανησυχία -πιθανά οικονομική, ή αβεβαιότητα για τα επόμενα βήματα σου. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις διαφωνίες σχετικά με δαπάνες, τις αξίες και το σεβασμό ή υπάρχει μια εσωτερική μάχη, καθώς αμφισβητείς τον εαυτό σου ή τις πρόσφατες επιλογές σου. Ενώ η μέρα μπορεί να είναι έντονη σε σημεία, είναι μια δυνητικά εξαιρετικά δημιουργική στιγμή, κυρίως για θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Δίδυμοι
Η επιθυμία να απαλλαγείς από κάποια δυσάρεστα στοιχεία του παρελθόντος μπορεί να κάνει έντονη τη μέρα σου. Ωστόσο είναι καλύτερο να επινοήσεις μια καλή στρατηγική αντί να πιέζεις τα πράγματα. Μπορεί να προκύψει ένταση σε καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ένοχη ή παραμελημένη, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να έρθεις σε επαφή με ό,τι μπορεί να υπονομεύει την ευτυχία σου.

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες σε ενθαρρύνουν να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να αποσυμπιέσεις και να αναπληρώσεις την ενέργεια σου. Ωστόσο μια διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα μπορεί να υποδεικνύει προσωρινά εμπόδια στην ανάπαυση και τη θεραπεία. Είναι προτιμότερο να μην παρασυρθείς σε συναισθηματικά παιχνίδια. Οι ενοχές και οι φόβοι για θέματα του παρελθόντος θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα και η αντιμετώπιση τους μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειριστείς προβληματικές περιοχές. Τα συναισθήματα σου σε γενικές γραμμές είναι περίπλοκα και επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή.

Λέων
Συχνά χαίρεσαι να ενημερώνεσαι για τη δουλειά, τις μικρουποθέσεις σου ή τις επιδιώξεις σου, ωστόσο η ιδιαίτερη προσοχή μπορεί να είναι υπερβολική ή μπορεί να είναι η αιτία έντασης αυτήν τη στιγμή. Με τους πλανήτες να αναδεικνύουν τον κοινωνικό σου τομέα αυτές τις μέρες η ανάγκη σου να συνδεθείς με εκείνους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινές φιλοδοξίες βρίσκεται στο επίκεντρο. Ενώ νιώθεις πιο αισιόδοξη σήμερα νωρίς, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που βασίζονται στο φόβο.

Παρθένος
Διανύεις μια καλή περίοδο για την καριέρα σου, αλλά οι ενέργειες του σήμερα μπορεί να σε τραβήξουν λίγο πίσω. Στην ιδανική περίπτωση οι επικοινωνίες βοηθούν να κατευθύνεις την προσοχή σου σε περιοχές που μπορείς και θέλεις να κάνεις βελτιώσεις. Πράγματι μπορεί να υπάρχουν ισχυρότερες απαιτήσεις για το χρόνο σου σήμερα, αφήνοντας σου λιγότερες ευκαιρίες να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντα σου.

Ζυγός
Με έμφαση στον τομέα του πνεύματος σου, η επιθυμία για περισσότερη ελευθερία είναι έντονη. Νωρίς σήμερα τα συναισθήματα είναι περίπλοκα και ο αυτοπεριορισμός μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Οι άνθρωποι μπορεί να νιώθεις ότι κινούν τα νήματα σου ή μπορεί να παλεύεις με τους δικούς σου φόβους στο να κάνεις κάποια αλλαγή. Ίσως είναι καλύτερο να αφήσεις τα μυστήρια να ξετυλίγονται αργά, παρά να πιέζεις κάτι που δεν είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί.

Σκορπιός
Χτίζεις στρατηγικές ζωής και μαθαίνεις περισσότερα για τα κίνητρα και τις εσωτερικές σου ορμές αυτές τις μέρες με τον Ήλιο στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Ωστόσο σήμερα η δευτερεύουσα προκλητική πτυχή του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να υποδηλώνει υπερβολική σκέψη. Ανησυχίες που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη μάθηση, τις καθημερινές υποθέσεις και την παραμονή στα προσωπικά ενδιαφέροντα σου μπορεί να εμφανιστούν έντονα.

Τοξότης
Αυτές τις μέρες μπορεί να κάνεις περισσότερους συμβιβασμούς στις κοινωνικές σχέσεις σου με τον Ήλιο και τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου. Το να βελτιώσεις τις σχέσεις σου ή να φέρεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια άβολη όψη σήμερα και υπάρχει μια τάση να ασχολείσαι με θέματα χωρίς άμεση λύση. Ωστόσο είναι μάλλον καλύτερο να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις και να δουλέψεις στα προβλήματα ένα βήμα τη φορά.

Αιγόκερος
Νωρίς σήμερα ασαφείς ανησυχίες και ενοχές μπορεί να επηρεάσουν την παραγωγικότητα σου. Μπορεί να εμφανιστούν εναλλακτικές λύσεις που θα σε οδηγήσουν στο να αμφισβητείς τα τρέχοντα σχέδια, στόχους ή μεθόδους σου. Οι αμφιβολίες μπορεί να σε βαραίνουν περισσότερο από το συνηθισμένο αλλά είναι προσωρινό. Θα μπορούσες να δυσκολευτείς στο να φανείς προσιτός ή θα μπορούσες να αναζητήσεις τόσο σοβαρά μια απάντηση που να αγγίζεις τα όρια.

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα πολλά έχεις στο μυαλό σου αλλά όσο προχωρά η μέρα αγκαλιάζεις ένα πιο θετικό πνεύμα. Μια όψη Ήλιου – Πλούτωνα προκαλεί κάποια ένταση εάν αντιστέκεσαι στην αλλαγή. Η διαχείριση των συναισθημάτων μπορεί να περιλαμβάνει την εστίαση στα μικρά προβλήματα και στη συνέχεια να προχωρήσεις προς τα εμπρός. Εξέτασε τους φόβους σου αλλά μην μένεις σε αυτούς για καλύτερα αποτελέσματα τουλάχιστον σήμερα.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις είναι περίπλοκες αν και νιώθεις πιο ανοιχτή και χαρούμενη όσο προχωρά η μέρα. Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου από τον ηλιακό 4ο οίκο σου σε ενθαρρύνει να απολαύσεις την προσωπική σου ζωή και την ανάπαυση σου. Ωστόσο με μια μικρή προκλητική όψη του Ήλιου προς τον Πλούτωνα νωρίς σήμερα μπορεί να χρειαστούν προσαρμογές και βελτιώσεις στα σχέδια σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη