Θεσσαλονίκη : Βίαιη ληστεία με λεία 22.000 ευρώ


Θεσσαλονίκη : Βίαιη ληστεία με λεία 22.000 ευρώ
Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη με λεία 22.000 ευρώ.

Εξω από το δημαρχείο Θέρμης, ακριβώς απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όταν ένας υπάλληλος επιχείρησης στάθμευσε και κατέβηκε από το αυτοκίνητό του επί της οδού Δημοκρατίας. Εκεί του επιτέθηκαν τρία άτομα με κλωτσιές και μπουνιές και πάρα τις προσπάθειες που κατέβαλε για να αντισταθεί, κατάφεραν να του αρπάξουν την τσάντα που είχε στην κατοχή του και περιείχε 22.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι λίγα μέτρα μακριά υπάρχουν πολλές τράπεζες και πιθανότατα το θύμα μετέφερε για κατάθεση χρήματα της επιχείρησης που εργάζεται.

Τους περίμενε αυτοκίνητο για να διαφύγουν
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο από τους τρεις θρασύτατους ληστές, που δεν δίστασαν να «χτυπήσουν» έξω ακριβώς από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, φορούσαν καπέλο στο κεφάλι και μάσκα προστασίας στο πρόσωπο, ενώ επιτέθηκαν στο θύμα τους με κλωτσιές και μπουνιές. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι, μόλις λίγα μέτρα μακριά, τους περίμενε συνεργός τους, μέσα σε ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες, που χρησιμοποίησαν ως όχημα διαφυγής.

Οι άνθρωποι της περιοχής άκουσαν φωνές και φασαρία και, όπως αναφέρουν, όλα έγιναν μέσα σε λιγότερο δύο λεπτά.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε για το περιστατικό διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που εμπλέκονται στην ληστεία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να γνώριζαν ότι το θύμα φέρει μια τσάντα με μεγάλο χρηματικό και να τον παρακολουθούσαν για να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να του επιτεθούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη