Στο σφυρί η βίλα του Ανδρέα Μικρούτσικου, σε Κυκλαδίτικο νησί, για 335.000 ευρώ


Στα δίχτυα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει μπλεχτεί η εξοχική κατοικία που διατηρεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Μήλο. Συγκεκριμένα, για το ακίνητο του γνωστού παρουσιαστή έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου.

Τον πλειστηριασμό, ο οποίος στρέφεται εναντίον του κ. Μικρούτσικου, επισπεύδει η dovalue Greece ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 335.000 ευρώ.

Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα αγροτεμάχιο επιφάνειας 370 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Μαύρα Γκρεμνά (Σταυρός) της Μήλου. Στο εν λόγω οικόπεδο έχει ανεγερθεί κατοικία, η οποία αποτελείται από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ., στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,1 τ.μ., πρώτο όροφο επιφάνειας 88,86 τ.μ. και υπόγειο 40,56 τ.μ.. Πρόκειται για μια οικοδομή με ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα και εύκολη πρόσβαση στην επαρχιακή οδό, η οποία περιήλθε στην ιδιοκτησία του Ανδρέα Μικρούτσικου με συμβόλαιο του 1993.

Σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η κατοικία βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε. Σε ό,τι αφορά την ποιότητα της κατασκευής, αυτή είναι συνηθισμένη όπως και ο βαθμός της συντήρησής του κτιρίου. Το ακίνητο εντοπίζεται στην περιοχή των Μαύρων Γκρεμών, δυτικά του αεροδρομίου και των αλυκών της Μήλου σε κοντινή απόσταση από την παραλία της Αχιβαδόλιμνης, ενώ όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης στην ευρύτερη περιοχή έχει αναπτυχθεί ένας περιορισμένος αριθμός κατοικιών, οι οποίες συνήθως είναι πολυτελούς κατασκευής.Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός παρουσιαστής έχει μιλήσει δημόσια για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα οποία τον έχουν φέρει σε δεινή θέση. Κατά το παρελθόν αγωνίστηκε προκειμένου να γλιτώσει τα εναπομείναντα περιουσιακά του στοιχεία, μεταξύ των οποίων και το συγκεκριμένο σπίτι στη Μήλο από τα δίχτυα των πλειστηριασμών. Να σημειωθεί ότι εφόσον γίνει κάποια κίνηση για την αναστολή της διαδικασίας είναι δυνατόν έστω και την τελευταία στιγμή να μην χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί για το εν λόγω ακίνητο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη