Μητέρα έπνιξε τα 3 παιδιά της και αυτοκτόνησε, μετά την αυτοχειρία του συζύγου της, στην Μινεσότα των ΗΠΑ


Μια μητέρα και τα τρία παιδιά της των οποίων τα σώματα βρέθηκαν σε μια λίμνη της Μινεσότα το Σαββατοκύριακο πέθαναν σε μια δολοφονία-αυτοκτονία, δήλωσαν οι ερευνητές του σερίφη την Πέμπτη -- και ο θάνατός τους προφανώς ακολούθησε την αυτοκτονία του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της.
Η γυναίκα, η οποία ταυτοποιήθηκε ως η 23χρονη Μόλι Τσενγκ, ανέφερε στην Αστυνομία ότι ο σύζυγός της αυτοπυροβολήθηκε. 
Ο ιατροδικαστής  δήλωσε πως ο άνδρας της, Yee Lee, 27 ετών, αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε, σύμφωνα με  δελτίο τύπου από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ramsey. 

Η αστυνομία όρισε κοινωνικούς λειτουργούς να βοηθήσουν την Τσενγκ και τα παιδιά της, αλλά το απόγευμα,  συγγενής της 23χρονης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, λέγοντας ότι η Τσενγκ επρόκειτο να σκοτώσει τα παιδιά της και να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο της Τσενγκ σε ένα πάρκινγκ και πολλά ζευγάρια παιδικά παπούτσια και τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην όχθη της λίμνης. 

Ξεκίνησαν αμέσως έρευνα στο νερό και στη στεριά, ανέφερε το δελτίο τύπου.

Το ένα από τα τρία παιδιά, ένα 4χρονο, βρέθηκε στη λίμνη εκείνο το βράδυ και η αιτία θανάτου του προσδιορίστηκε ότι ήταν πνιγμός, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι ομάδες έρευνας βρήκαν ένα 5χρονο στη λίμνη και το δελτίο τύπου ανέφερε ότι η αιτία θανάτου ήταν πνιγμός. 
Όταν οι ερευνητές επανέλαβαν την έρευνα το Σάββατο, βρήκαν το σώμα της μητέρας και η αιτία θανάτου της προσδιορίστηκε ότι ήταν η αυτοκτονία από πνιγμό. Αρκετές ώρες αργότερα, βρήκαν το πτώμα του τρίτου παιδιού, ενός 3χρονου. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη