Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18/7


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18/7

ΚΡΙΟΣ



Γενικά
Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει αρνητικά και μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα, αν δεν παραμείνεις τίμιος, ψύχραιμος και ώριμος! Πρέπει οπωσδήποτε να διαχειριστείς σωστά κάποια πράγματα και θέματα στο σπίτι, ώστε να μην κλονίσεις τις οικογενειακές σχέσεις με ρήξεις και καυγάδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, διότι το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει εντάσεις, ρήξεις και συγκρούσεις!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το εμπόλεμο σκηνικό ανάμεσα στις συναδελφικές σχέσεις, θα έχει αρνητικές συνέπειες! Οικονομικά πιέζεσαι για έξοδα του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, υποδέχεσαι με ενθουσιασμό νέες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές! Ωστόσο, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή, γιατί κάνεις πολλά επικοινωνιακά λάθη, τα οποία θα φέρουν αρνητικές συνέπειες! Επιπλέον, πρέπει να προσέξεις τις μετακινήσεις σου και κυρίως την οδήγηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει κάποιες νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα, αλλά μην βιαστείς να επενδύσεις σε αυτά τα ερωτικά καλέσματα, διότι θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, χαλάει η επικοινωνία σου με το έτερον σου ήμισυ και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, πρέπει να φερθείς σοφά και ψύχραιμα, ώστε να πάνε όλα καλά με τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη! Οικονομικά, πες όχι συμβόλαια και συμφωνίες σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή όψη Αντίθεσης μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και των προσωπικών αξιών σου, αφού θες να νιώσεις επιτέλους ήρεμος! Ωστόσο, κάποιες συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν, γεγονός που θα σου δημιουργήσει αβεβαιότητα και ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση χαρακτηρίζεται από πάθος και βαθύ συναίσθημα! Περιόρισε όμως τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου, απέναντι στο έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις ανούσιο φλερτ και επικεντρώνεσαι μόνο σε σοβαρές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικοί στόχοι δεν πραγματοποιούνται σήμερα! Στην καριέρα, έχεις ανασφάλεια και αισθάνεσαι πως τίποτα δεν σε ικανοποιεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή όψη Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες που δεν υπολόγιζες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να δείξεις την περισσότερη ψυχραιμία! Ο συγκαλυμμένος θυμός σου, βγαίνει στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε οδηγεί το πάθος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πιεστική η σημερινή ημέρα για τα εργασιακά σου. Οικονομικά μην κάνεις περιττά έξοδα, που θα φέρουν απώλειες αργά και γρήγορα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αλλά την σοφία, τις εμπειρίες σου και την λογική σου! Χειρίσου όπως πρέπει και με συνείδηση τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε αυθόρμητες αποφάσεις και ανούσια ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην κόντρα με το έτερον ήμισυ, όπως και σε ένα παρασκηνιακό πάθος που τώρα μπορεί να σε παρασύρει! Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα παρελθοντικό, διότι θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές παρεξηγήσεις! Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου, σε αγχώνουν αρκετά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Αντίθεσης του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τον φιλικό τομέα, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές, ιδίως κάποιες φιλικές και κοινωνικές σου επαφές, ακόμα κι αν είναι μακροχρόνιες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, αποκαλύπτεται και σου αλλάζει τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος πετυχαίνεις εύκολα τους στόχους που έχεις για την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς όπως πρέπει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να αναγνωρίσεις τα δικά σου λάθη και να τα διορθώσεις! Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει ανασφάλεια και αβεβαιότητα, γεγονός που σε παρασύρει σε λανθασμένες κινήσεις!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η όψη Αντίθεσης του Ερμή με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει πολύ και θα πρέπει να προσέχεις σε κάθε σου δράση και επικοινωνία, την σημερινή ημέρα! Πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να μην κλονιστούν και να υποστούν ισχυρές ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον υπάρχει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, εσύ πρέπει να το αποφύγεις, για να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα κοινωνικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο ταίρι σου τα νεύρα σου από την δουλειά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές και δυσκολίες, που θα προκαλέσουν απώλειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Αντίθεση με τον Πλούτωνα και επηρεάζει τις μετακινήσεις, τις κοινωνικές σου συναναστροφές, όπως και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο αυτές τις ημέρες, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και άψογα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές και αναποδιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην εκτεθείς, μέσα από φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε κόντρες και ξεσπάσματα, μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, κάνεις λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό και τις ικανότητες σου! Οικονομικά, ένα γεγονός θα σε γεμίσεις άγχος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με σθένος δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν τώρα! Πιθανόν να νιώσεις εξαντλημένος με κάποια θέματα και θελήσεις να βάλεις οριστικό τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από το μηδέν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται κρίση στην σχέση σου και πιθανόν να σε αναστατώσουν κάποιες συμπεριφορές, από το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι στο λάθος πρόσωπο, που τελικά θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, θα έρθουν καθυστερήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, θα επηρεάσει και θα πιθανόν να πλήξει σημαντικά τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών! Ορισμένες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στην σχέση σου, τώρα δείχνουν το μέγεθος τους και αναγκάζεσαι να τα αντιμετωπίσεις με σύνεση, ηρεμία και λογική! Αν είσαι ελεύθερος, λανθασμένα παρασύρεσαι σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις, που στο τέλος θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις σήμερα, βασίζεται σε σχέσεις συναδελφικές ή κλονισμένες συνεργασίες! Οικονομικά ξοδεύεις πολλά για άλλους και ενδεχομένως να το μετανιώσεις κάποτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από τρεξίματα και αρκετή κούραση! Η όψη Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα, σε αναγκάζει να βρεις οριστικές λύσεις και να οργανωθεί σωστά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον με ένα άτομο μέσα από την δουλειά! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να βελτιώσεις την καθημερινότητά της σχέσης σου με το έτερον ήμισυ και φρόντισε να μην είσαι επικριτικός απέναντι του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού, σε λάθη σοβαρά! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα, για τακτοποιήσεις υποχρεώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, πλήττονται τομείς που αφορούν προσωπικές επιδιώξεις, αυτοπεποίθησή, προσωπική προβολή, δημιουργικότητα, ψυχαγωγία, αλλά και θέματα που αφορούν παιδιά! Για να μην έχεις απώλειες, οφείλεις να επιστρατεύσεις λογική, ταπεινότητα και αυτοσυγκράτηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι σήμερα απόλυτα επιθυμητός, σέξι και απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ημέρα, με καυτές αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό και απέφυγε απαιτητικότητα και κόντρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην επενδύεις σε ανταγωνιστικότητα! Πες όχι στα τυχερά παιχνίδια και στα οικονομικά ρίσκα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη