Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22/7


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22/7

Κριός 


Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία μοναδική περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις στην ερωτική σου ζωή , στη σχέση με τα παιδιά σου ενώ προχωράς και ζητήματα που συνδέονται με την επιχειρηματικότητα. Διακρίνεσαι από τόλμη, γοητεία ενώ δεν διστάζεις να ρισκάρεις! Ανάβει και πάλι μέσα σου η σπίθα της δημιουργικότητας και του ενθουσιασμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ και κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια, θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας στο άμεσο μέλλον!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες και υπογραφές! Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για σένα, λόγω των αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις στην οικογένεια και επανασυνδέεσαι αγαπησιάρικα με κοντινά πρόσωπα που μαζί σας συνδέουν όμορφες αναμνήσεις. Ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου θα έρθουν στην επιφάνεια. Επιπλέον, θα έχεις μεγάλη ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ή και να δεσμευτείς. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για σταθεροποίηση..

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στο κρεβάτι με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν παρασύρεσαι πια κι ούτε ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αφού πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εύνοια στα οικονομικά σου θα έχεις, σε κάθε κίνηση ή δράση σήμερα! Επαγγελματικά, θα έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το χαρακτηριστικό, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου επιθυμείς να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να δεις κόσμο, να μοιραστείς, ιδέες και να αλλάξεις εικόνες. Ταξιδάκια αναψυχής αλλά και επαφές για συμφωνίες αναμένονται. Ανάβει μέσα σου η σπίθα της γνώσης για νέα πράγματα-ενδιαφέροντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις τον έρωτα, αφού οι εξελίξεις θα είναι θετικές για σένα! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις ασταμάτητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις στην οικονομική πλευρά της ζωής σου, θέλοντας να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Νέες πηγές εσόδων θα εμφανιστούν από το πουθενά και βρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για σταθερότητα και συγκέντρωση σε υλικά αγαθά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει ευχάριστα την ζωή! Αν όμως είσαι σε σχέση, χρειάζεται προσοχή, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που θα σε βλάψουν. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι μάλλον απρόσεκτος, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου! Οικονομικά, δεν θα πιστεύεις ούτε ο ίδιος την τύχη σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σου και ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ! μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις στο εγώ σου, στην προσωπικότητα σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες που σε βοηθούν να ξεχωρίσεις. Ξεκινά έτσι ένα διάστημα νέων διεκδικήσεων, όπου θα μπορέσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου, αναδεικνύοντας τα ηγετικά σου προσόντα. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για νέες σχέσεις και θα απομακρυνθείς από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και κατακτάς το αντικείμενο του πόθου σου, το οποίο μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ολοκαίνουργιο ταπεραμέντο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο μέγιστο και με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση! Οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και ξεπερνάς ένα μεγάλο πρόβλημα που είχες με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έχεις τύχη, απλά πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, για να πετύχεις αυτό που θες! Στον τομέα της καριέρας, τα πας περίφημα με συναδέλφους ή συνεργάτες σου και αυτό ευνοεί την πρόοδο σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις σε σχέσεις, καθώς βλέπεις με καθαρότητα τα συναισθήματα σου και αγκαλιάζεις τις αδυναμίες σου. Έτσι φωτίζοντας το σκοτάδι σου θα οδηγηθείς σε νέες αποφάσεις που θα αλλάξουν το σκηνικό της ζωής σου. Εσωτερισμός και ροπή προς τη μεταφυσική εξήγηση των γεγονότων. Μυστική ερωτική ζωή. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για αναζήτηση νέων οραμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση, παρά τις εφήμερες χαρές του έρωτα! Δεν αποκλείεται μάλιστα τώρα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του και αυτό ανανεώνει και ενδυναμώνει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά παίρνεις ωφέλιμες αποφάσεις και κάνεις έξυπνες αποτελεσματικές κινήσεις! Στον τομέα της καριέρας , τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις σε ομάδες, φιλικές παρέες και συνδέεσαι με ομοϊδεάτες για την εκπλήρωση ενός κοινού στόχου. Αισιόδοξες σκέψεις σε οδηγούν σε νέες επιλογές, οι οποίες και θα σε δικαιώσουν στο μέλλον. Έντονα ρομαντική περίοδος και ανάγκη να νιώσεις ελεύθερος. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για επανάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου, με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική περιπέτεια και καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την αυξημένη γοητεία σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα, κυρίως για θέματα που αφορούν σπουδές ή κάποιο όχημα! Στην δουλειά, κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα και σε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας, κυνηγώντας τις φιλοδοξίες σου και νιώθοντας σίγουρος για τον εαυτό σου. Η ερωτική σου ζωή θα είναι μπερδεμένη, καθώς ζεις ένα έντονο πάθος, πιθανόν όμως με άτομο ακατάλληλο για δέσμευση. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για διάκριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, ώστε να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος έχεις άπειρες ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα έρχονται αποκαλύψεις και αυτό θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά την πρόοδο σου! Μπορείς τώρα με απαράμιλλη ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις σε σχέδια και μπαίνεις σε διαδικασία αναθεώρησης και προσαρμογής σε νέες κατευθύνσεις. Τα συναισθήματα σου ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε μη συγκαταβατικές σχέσεις και η προσωπική σου ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για εξέλιξη και φιλοσοφική προσέγγιση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου σήμερα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το αδιέξοδο και την αναποφασιστικότητα! Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου είναι αυτές που θα βοηθήσουν την πρόοδο σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις στην βελτίωση του ψυχισμού σου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ψυχολογικές ανάγκες που καθορίζουν την πορεία σου. Μεγάλη ανάγκη να ανακαλύψεις τις αληθινές σου επιθυμίες και να απαγκιστρωθείς από άτομα που σου κλέβουν ενέργεια αλλά και χρήμα. Νέες συμμαχίες –γνωριμίες. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για σεξουαλικές αναζητήσεις .

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς μόνο με αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές προτάσεις πλέον! Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου και αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να μην αμφιβάλλει πια για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, τα προβλήματα επιτέλους λαμβάνουν τέλος, αφού έρχονται λύσεις από το πουθενά! Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η ώρα να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό τομέα και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, με αποτέλεσμα να γίνουν ξεκαθαρίσματα ή δυναμικές επανασυνδέσεις. Τυχόν φιλαρέσκεια αλλά και έντονη επίδειξη των προσόντων σου θα λειτουργήσει αρνητικά στην εκπλήρωση προσωπικών στόχων. Ασχολήσου με το οικείο περιβάλλον σου. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για δέσιμο, σύνδεση με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και χορταίνεις φλερτ! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με ποικίλους τρόπους μαζί με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχίες! Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια θα έχεις, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και ρίσκο!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ , σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου προτεραιότητα δίνεις στην εργασιακή σου κατάσταση και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις αδιέξοδα και να διορθώσεις λάθη. Η ενασχόληση σου με τη φυσική σου κατάσταση θα βοηθήσει στο να είσαι πιο αποτελεσματικός σε ότι και να κάνεις. Ο έρωτας μπορεί να ανθίζει σε εργασιακό χώρο. Ανάβει μέσα σου η σπίθα για εργατικότητα και βάζεις πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τρυφερά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, αρκεί να κάνεις συνετά βήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συμβίωσης, αλλά και επίλυσης παλαιών διαφορών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, ενδεχομένως να νιώσεις λίγο άγχος, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα! Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη