Χαμός για Μαρινέλλα και Νατάσα Θεοδωρίδου σήμερα στη Θεσσαλονίκη


 Χαμός αναμένεται σήμερα στο θέατρο γης για τις δύο σπουδαίες τραγουδίστριες με soled out στα εισιτήρια εδώ και μια εβδομάδα 


Σε ένα πρόγραμμα με όλες τις προσωπικές τους επιτυχίες, μοναδικές διφωνίες και αξεπέραστα λαϊκά τραγούδια, που θα μας χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Η Μαρινέλλα

Η Μαρινέλλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού για τη χώρα μας, υπηρετώντας την ελληνική μουσική σκηνή για πάνω από 60 χρόνια. Επαγγελματικά άρχισε να τραγουδά ο 1956 ενώ η πλούσια δισκογραφία της, της έχει χαρίσει μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία. Έχουν κυκλοφορήσει άλμπουμ από την προσωπική της δισκογραφία, σάουντρακς, ζωντανές ηχογραφήσεις.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από πολύ νωρίς ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της πόλης. Από το 1996 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και το 1997 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος, ο οποίος έγινε πλατινένιος.Θαυμάζει και αγαπά την Μαρινέλλα για την οποία έχει δηλώσει ότι ήταν το είδωλό της και κάθε συνεργασία μαζί της είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.


Θέατρο Γης

Νταμάρι Τριανδρίας, Θεσσαλονίκη

Συναυλία: Μαρινέλλα & Νατάσα Θεοδωρίδου- Καλοκαίρι 2022

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 στις 21:30

/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη