Θεσσαλονίκη : Έκρηξη αυτοκινήτου σε πυλωτή πολυκατοικίας



Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (15.07.2022) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο στον Εύοσμο. Πριν τη φωτιά, σημειώθηκε έκρηξη που «σήκωσε όλη τη γειτονία στο πόδι».

Ήταν λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Παρασκευής (15.07.2022), όταν κάτοικος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης γύρισε με το αυτοκίνητο στο σπίτι του. Μόλις πάρκαρε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, έσβησε τη μηχανή και βγήκε έξω από το όχημα, έγινε η έκρηξη και ξέσπασε φωτιά.

Η έκρηξη μάλιστα ήταν τόσο δυνατή που σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι, όπως αναφέρουν περίοικοι στο newsit.gr. Γειτόνισσα αναφέρει σοκαρισμένη: «Ήταν πολύ δυνατό, τρομάξαμε, δεν ξέραμε τι έγινε. Ήταν 3-4 εκρήξεις. Βγήκαμε έξω και είδαμε τη φωτιά στην πυλωτή. Τόσο ο οδηγός, όσο και η οικογένεια του ήταν τρομαγμένοι».

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες κατάφερε να σβήσει τη φωτιά πριν επεκταθεί σε όλη την πολυκατοικία.

Το αυτοκίνητο έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ τμήμα της πολυκατοικίας έχει υποστεί υλικές ζημιές. Απο το συμβάν δεν προέκυψε, ευτυχώς, κάποιος τραυματισμός.

Την προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη