Επίθεση στον Βαλάντη από την Έλενα Γκρέκου


Η τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου αποκάλυψε σε συνέντευξη τι την είχε κάνει να θυμώσει με τον Βαλάντη.

Αποκαλυπτική συνέντευξη για τη σχέση με τον πρώην άντρα της, τον επίσης τραγουδιστή Βαλάντη, παραχώρησε η Έλενα Γκρέκου στην εκπομπή του Alpha TV «Καλύτερα δεν γίνεται».

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού η Γκρέκου αναφέρθηκε στα χρόνια που είχε χωρίσει με τον πρώην παίκτη του Survivor, τονίζοντας ότι δεν βρισκόταν όσο δίπλα της θα ήθελε όταν ο γιός τους (16 ετών σήμερα) μεγάλωνε. Θυμίζουμε ότι ο Βαλάντης έχει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες με τις οποίες έχει χωρίσει.

«Άκουγα διάφορα όπως η Barbie, με το κοντό αυτό… Ήμουν ένα πολύ νέο και πολύ φρέσκο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να βγω διαφορετικά όμως εκείνη την εποχή. Τελευταία μου έλεγαν ότι με μπερδεύουν με την Ιωάννα Μαλέσκου και το έχει παραδεχθεί και εκείνη και καμιά φορά με λέει sis», είπε αρχικά η Έλενα Γκρέκου.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο πώς η καριέρα της πήγε «πίσω» λόγω παιδιού για το οποίο άφησε τον χώρο για κάποια χρόνια: «Προέκυψε το παιδί μου, αποστασιοποιήθηκα και μετά θέλησα να ξαναμπώ στη δουλειά αλλά τα βρήκα πολύ δύσκολα. 

Είχαν αρχίσει όλα τα ριάλιτι και υπήρχε πληθώρα τραγουδιστών, εγώ είχα χάσει τις επαφές με τον χώρο λόγω του ότι είχα επικεντρωθεί περισσότερο στο μεγάλωμα του παιδιού και, όταν χώρισα, ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα διότι έπρεπε εκείνη την περίοδο να σταθώ στα πόδια μου. Ό, τι αφήνεις, σε αφήνει. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται. Άφησα τη δουλειά και με άφησε».


Οσον αφορά τον χωρισμό της με τον Βαλάντη και τη στάση του τραγουδιστή η Γκρέκου αποκάλυψε ότι ήθελε να τον τιμωρήσει: «Δεν ήταν όλα ρόδινα από τότε που χωρίσαμε με τον Βαλάντη. 
Στις αρχές υπάρχει αυτό το ότι είμαι πληγωμένος. Ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας, που αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι πρέπει λόγω του παιδιού να αφήσουν τον εγωισμό στην άκρη και να είναι κοντά. Δεν έγινε αυτό τότε και θύμωσα. Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι ειλικρινής».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη